Şimdi Ara

Büyük Resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BJK ve FB taraftarına göre, GS ofsayttan gol attı, hakem sayesinde kazandı.
    BJK ve GS taraftarına göre, hakem 90+ FB gol atana kadar oynatacaktı. FB hakem sayesinde kazandı.
    FB ve GS taraftarına göre, BJK aleyhine penaltı verilmedi, BJK hakem sayesinde kazandı.
    Evet sayın 3 büyük takım taraftarları, bizler bu şekilde birbirimizi yerken siz kim şampiyon olacak sanıyorsunuz. Kendi takımınız mı şampiyon olacak. Hiç sanmıyorum. Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Avcı eminim ellerini ovuşturmuş, keyifle 3 büyüğün birbirini yemesini izliyorlardır.Eğer bu 4 takım sonuna kadar giderse, 3 büyük birbiriyle uğraşmaya devam eder ve aradan sessizce sıyrılan Başakşehir şampiyon olur. Demedi demeyin.Ufak tefek hakem hatalarına bakacağınıza büyük resmi görün.

• Neden illa şampiyonu birilerinin belirlediği düşünülüyor ki bir takım şampiyon oluyorsa bunu hak etmiş demektir. Hakem hatası her takıma oluyor.
    Anadolu kulubleri her maç zaman çalmak için oyunu soğutmak için her şeyi yapıyor. Bu takımlar bizim takımımıza karşı yapınca görüyoruz ama aynı şeyi rakip takıma yapınca nedense hakemin verdiği zaman bile sorgulanıyor ki Fener 90 +3 de gol atmış .
    Bjk maçında el var pozisyon penaltı ancak hakem göremedi o maçta Bjkin bana göre bariz golüde verilmedi hakem hatası buda. Fenerede haftaya olabilir Gs'de aynı şekilde.
    Gs maçı pozisyon ofsayt tamam ancak ilk defa mı oluyor ofsayttan her takım gol atıyor. Umutun pozisyon ya arkadaş Bjk maçında ben Bjk gole fual değil dediysem bu pozisyon fual kırmızı kart diyemem hakemin oyna kararı doğru.
    Gelelim Başakşehire adamlar bu hafta diğer 3 takımdanda iyi futbol oynadı ligin genelindede böyle devam ederlerse şampiyon olurlar ki bunuda hak etmiş demektirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.