Şimdi Ara

BÜYÜK REZİLLİK TURKO (GM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu anlatacagım olay turko arena serverında saat 21:30 12.06.06 da oldu gm money event altında(gayet rezillik bir durum) oncellike orc lara su notu yazdı ###??:orclar dediğimyere ilk giden 10 orc 10 mil alacak??### birinci not gayet ezik ve ortada tabi bole bi not gelince butun orclar 2.bir komut bekledi ve komut geldi ###?? breth deki sundeirsın yanına giden ilk 10 orc 10 mil alıcak??### denildi ve bir anda hucum oldu boylece direk gm sasırdı ve sole bir not daha gonderdi ###?? yuhh ??### sizce bole mi event bole bi durum bir ko server gm nine yakıstırıomusunuz uskoya para konusunda laf atanlar gorsun parasız oyunda bole kalitesiz oluyor !!! lutfen bunlara dikkat edelim yorumlarınız bekliorum

• Evet Bende Ordaydım IAmKillMe İsmimdi Diger Account Çalışmıyordu..Rezillik 7. ßen geldim Ama para Yok
  • zaten bu oyun parasız olmamalı.
    usko gibi premium getirilmeli(iyice düzelene kadar olmıycak tabi )

böyle beleş beleş giderse ne oyun kalır ne oyuncu

önce oyunun düzeltilmesi lazım

düzgün adamları kadroya almak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetbarut

Arkadaslar bu anlatacagım olay turko arena serverında saat 21:30 12.06.06 da oldu gm money event altında(gayet rezillik bir durum) oncellike orc lara su notu yazdı ###??:orclar dediğimyere ilk giden 10 orc 10 mil alacak??### birinci not gayet ezik ve ortada tabi bole bi not gelince butun orclar 2.bir komut bekledi ve komut geldi ###?? breth deki sundeirsın yanına giden ilk 10 orc 10 mil alıcak??### denildi ve bir anda hucum oldu boylece direk gm sasırdı ve sole bir not daha gonderdi ###?? yuhh ??### sizce bole mi event bole bi durum bir ko server gm nine yakıstırıomusunuz uskoya para konusunda laf atanlar gorsun parasız oyunda bole kalitesiz oluyor !!! lutfen bunlara dikkat edelim yorumlarınız bekliorum

Tabikide ADam 10mln Vercekmiş 10Orca Beklemeliydi Bu Kalabalığı Gerçi Ben Ozmn Online Diildm Fakat Yuhh Demesi Çok Ayıp ŞAhsen Bende Görsem O Yazıyı Bende Giderdm

• HADİ PARASIZ OLDU DİYELİM BU TUR EVENTLAR OYUNCULARI KNİGHTAN SOGUTUR VE SONA Bİ NOT DAH AGECTİ EN KOMİK OLANIDA BU ###?? BEN 11 KİŞİYE PARA VERDİM Bİ KİŞİ FAZLA ALDI ??### BUNA NE DİCEKLER BAZI ARKLAR MERAK EDİORUM
  • ya bu free serverdır lisansı yok siz gm den ne bekliyonuzki adam allahın krosuda olabilir üniv bitirmiş adamda olabilir forumlardan indirilen bi sürü free
    privite server var uğraşsam aynı şekilde bende açarım

bu kadar kasmayın oynayın zevkini çıkarın bulmuşunuz tartışmayın bukadar
  • quote:

ya bu free serverdır lisansı yok siz gm den ne bekliyonuzki adam allahın krosuda olabilir üniv bitirmiş adamda olabilir forumlardan indirilen bi sürü free
    privite server var uğraşsam aynı şekilde bende açarım

bu kadar kasmayın oynayın zevkini çıkarın bulmuşunuz tartışmayın bukadar
    Katılıorum ama yyuhh demesi ayıp değilmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ONEMLİ BİR KONU ARKADASLAR BU KONUYA DUYARLI OLALIM VE OYURM YAPALIM GERCİ BOLE BİR GM İN OYURMLUK BİR TARAFI VARMI BİLMEM
  • ben bu forumda halen 'yuh' , 'hadi bee' , 'la' , 'olm' , 'yaw' gibi tabirler kullanmamisimdir . dusununki bizler forum uyesiyiz :) birer member'iz.

Bir Admin'e hic yakismiyor bunlar ... bugun yuh diyen yarin kufur kisaltmalari ile notice gececektir . emin olun .
  • quote:

ben bu forumda halen 'yuh' , 'hadi bee' , 'la' , 'olm' , 'yaw' gibi tabirler kullanmamisimdir . dusununki bizler forum uyesiyiz :) birer member'iz.

Bir Admin'e hic yakismiyor bunlar ... bugun yuh diyen yarin kufur kisaltmalari ile notice gececektir . emin olun .
    Hay sen çok yaşa bende dh turko gurubuna bunları anlatmak istiorum bugun yuh diyen yarın ....

• İlk event gayet kultursuz gecti sanki okeye 4 lü arar gibi event yaptı inşallah bu topic işe yarada kendisi daha gusel eventlar yapmayı dener eger bi dah abole bir olay olursa ilk işim ss cekmek olucak
  • quote:

ahmetbarut

İlk event gayet kultursuz gecti sanki okeye 4 lü arar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 12 Haziran 2006; 23:00:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR

quote:

ahmetbarut

İlk event gayet kultursuz gecti sanki okeye 4 lü arar gibi

OOO Abi Bende Bıraktn Sandım DH'yi BUralardaymışsn ...
  • Doru değilmi ama bu server anca kahraman maraş cayır serverda olur
  • hala trko ya umut bağlamış olanlar mı var nedir, bu kocaman bi fos. fun server tabir edilen geik maksatlı oynann bi serverdan öteye gidemeyecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

hala trko ya umut bağlamış olanlar mı var nedir, bu kocaman bi fos. fun server tabir edilen geik maksatlı oynann bi serverdan öteye gidemeyecek.

ßencede Senin Dediğin Gibi Olacak Ama Usko Da Başladıgında Böyle DeğilmiyDi?
  • Eğer Gm ler dogru duzgun birileri seçilse Bence USKO kada yukselebilirdi
  • Sadece Gmlerde Bıtmez iş.
  • usko gibi olamaz bence.. ne bu hala knight online, empire değil.. bi sürü bug'ı olan bi sürü problemi olan bi server.. skillere tıklarken bile zevkl alamıyorum çünkü skill dönmüyor sword dancing'in dönüşü nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.