Şimdi Ara

BÜYÜK REZİLLİK TURKO (GM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Jumpei12

Eğer Gm ler dogru duzgun birileri seçilse Bence USKO kada yukselebilirdi

ama dogru duzgun GM den ziyade su an KO yu yapan kisi DH forumuna gelip MSJ yazan bir arkadas halen bir forum kurmadi ve o noticeyu 'yuh' diye atanda GM degil KO sahibi Admin arkadas muhtemelen.

demek istedigim basindaki kisi. Fouma gelip GM alimlari yapilacaktir .
    Kriterlerinizi bana mail atin diyerek GM alimi yapilan bir Server'in sagligi ne derece olacaktir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: Jumpei12

Eğer Gm ler dogru duzgun birileri seçilse Bence USKO kada yukselebilirdi

ama dogru duzgun GM den ziyade su an KO yu yapan kisi DH forumuna gelip MSJ yazan bir arkadas halen bir forum kurmadi ve o noticeyu 'yuh' diye atanda GM degil KO sahibi Admin arkadas muhtemelen.

demek istedigim basindaki kisi. Fouma gelip GM alimlari yapilacaktir .
    Kriterlerinizi bana mail atin diyerek GM alimi yapilan bir Server'in sagligi ne derece olacaktir ?

Kıramayın genşlerin hevesini bırakın eyleşsinler

• bu servera bel bağlayanlara acıyorum. adı üstünde bu bir "fun" server. giriceksin kasıcaksın hemen level 70-80 karakter, akıcaksın aleme. milleti kesiceksin kesiliceksin eğlencene bakıcaksın ve ertesi gün bırakıp gidiceksin. nedir yani klan kurmalar olayları forumlara taşımalar fındık fıstık tartışmalar ... sonuçta "tr-ko" diyerek umutla baktığınız olay yurtdışında bacak kadar çocukların ufak bilgilerle yapabildiği bir girişim ... ha server için emek gerekmiştir ekip çok uğraşmıştır falan fistan bunlar güzel şeyler de turko ismiyle yapılan çok özel bir girişim değil ve fun server olmaktan öteye gidemeyecek bir oluşum. siz sanıyomusunuz ki en eski cz ile bu işler olucak ? ve ya skill vurmaya çalışırken ???????????????? şeklinde hatalarla babalar gibi oynayacaksınız ? bırakın allahaşkına ya . o serverın gm si olsa ne yazar olmasa kaç yazar. rage zone forumlarında gezin bunlar gibi bir sürü server var.

• walla IIzhenII le ark olduk ole konusuruz ustume sell werdı
  • Zaten serverın güzelliği açılışından belliydi açıldığı andan beri 1 saatin üstünde bir süre hiç oyunda kalamadım
  • Bu oyunu Oyndım oynayalı 1 saaat oyunda kaldıysam seyim o...................
  • rezillik resmen böyle aadamlarla knight online oynamayınç
  • DOĞRU PARALI OLMASI İÇİN ÇOOK GEÇ ADAMLAR OYUNU ADAMAKILLLI YAPMAMIŞLAR ESKİ USKO YA ÇOK BENZİYO
  • tamamen irezillik
  • zaten trko biz bir sirketiz diye geciniyo trko ne bicim sirket bnce sirket fln yalan
  • [:-]

• küfür kısaltmaları demişsinizde bizde beramusta o kısaltmalardan amk gibi bir sürü kısaltma geçiyor bunları yabana atmayalım illa server ın lisanslı falan olması gerekmiiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

küfür kısaltmaları demişsinizde bizde beramusta o kısaltmalardan amk gibi bir sürü kısaltma geçiyor bunları yabana atmayalım illa server ın lisanslı falan olması gerekmiiyor

Peki Sen hiç Usko GM'lerin öyle birşey yazdığını gördün mü? Ben görmedim.
  • ya böle komik sey olurmu ya
  • egosunu tatmin etmek isteyen server acıyor |/o\|
  • quote:

Orjinalden alıntı: King0fGangster

tamamen irezillik

• bu serverdan ne köy olur ne kasaba tamamen rezillik başka ülkedekiler görmez inş.
  • ılk baslarda guzeldı sonra kapana kapana ıgrenc oldu yaw
  • ya dielim 24 saat açık olsun server.yinede kötü.skill vuruosun seri vuramıosun sword dancingi bile helle hele mageler iğrenç.bi tane büyü damage vermeden dier büyü atılmıo..
  • bakın 1.si server free olduu için olabilir we sen normal hayatında hiçmi yuh oha demiosun ne olcakki sanki sana küfretti hyr sadece o anda ki düşüncesini belirtti olabilir normaldi bak bi player kızdıı zaman gm'e demediini bırakmıo ama bi gm ortaya bi yuh dedimi kıyamet kopuo olmaz böle madem öle playeR'larda gm lerle normal konuşacak bi player kızdıı zaman hemen yazıo gm in a........... s......... yok işte gm e........ s...... gibi we gm bi kişiye karşı diel ortaya atıo lafı bence aşırı abartıosunuz sanki oyun deilde başbakanın önündesin madem beenmedin oynama o server da
    zaten ko işte her patchi kırılıp koxp kullanılıo hiç bi şekilde dupe'un koxpun hackin önüne geçemezsiniz ko da isterseniz gidin 1300 tane daha patch çıkartın yine yemez hani bi söz wardır
    Eşşeğe Altın Semerde Vursan Eşşek Eşşektir
    Ezik Knight'a Ne Kadar Patch Yaparsan Yap Ezik Knight Yine Ezik Knight'tır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.