Şimdi Ara

büyük sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci bir harddiske windows kurmak için ikinci slota taktım slave olarak cd den boot'u açtım herşey normal windowsu kurmak için olan yere geldi ben zannediyorum ki bnm harddiski c-d olarak gösterecek eskisini de onda da c-d vardı onu da e-f olarak orada gösterecek bende e ve f yi silip e'ye windowsu kuracaktım benim harddisk duracaktı yani. ama işler öyle olmadı o gelen ekranda hem benim harddiskim hem de 2. harddisk bölümlenmemiş alan olarak gözüktü. ben şok şimdi diğer harddiske windowsu kurdum sorun yok ama benim harddiskteki herşey gitti bölümlenmemiş alan olarak gözüküyor sanki L'ye basıp silmiş gibi ama hiç birşeye basmadım o gelen ekranda öyle çıktılar ilk başta. benim harddiski nasıl kurtaracam lütfen yardım tüm müzikler tüm filmler fotolar oyunlar gitti yardımmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 24 Ekim 2007; 22:37:21 >

• 2. hardiski cıkarıp sistemi eski haline getirin. gene belki hardiske erisiminiz olur.
  • acronis partitation recovery programı ile eski bilgilerinizi olduğu gibi geri getirebilirsiniz windowsu kurduğunuz hdd ye bu programı yükleyin çalıştırın bölümlenmemiş diye görülen eski hddnizde tarama yaptırın eski bilgiler karşınıza gelecektir recovery e tıklayın veri kayıpsız geri getirecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.