Şimdi Ara

buyuk sorun puan kirilmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim kardesim bu sene yanlis tercihle gelmesini hic ummadigimiz bi bolume yerlesti. Sorun su ki simdi 4+1 ilk sene hazirlik okuyacak. Sonraki seneye de tekrar sinava girecek. 2 sene sonra puani kirilir mi? Bi arkadasim bana hazirligi degil 1. Sinifi gectikten sonra kirilmaz demisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sene hazirlik okur ve sinava girerse yerlestirme puani obpnin yarisi kesilerek yeni bir puan olusturulur, eger seneye veya sonraki senelerde denerse herhangi bir kesilme olmadan yerlestirme puani olusur, basarilar

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeishardtocedric

Arkadaslar benim kardesim bu sene yanlis tercihle gelmesini hic ummadigimiz bi bolume yerlesti. Sorun su ki simdi 4+1 ilk sene hazirlik okuyacak. Sonraki seneye de tekrar sinava girecek. 2 sene sonra puani kirilir mi? Bi arkadasim bana hazirligi degil 1. Sinifi gectikten sonra kirilmaz demisti

Hazırlığı okuduğu sene sonu kırılır, 1.sınıfın sonunda ise kırılmaz kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

Orijinalden alıntı: lifeishardtocedric

Arkadaslar benim kardesim bu sene yanlis tercihle gelmesini hic ummadigimiz bi bolume yerlesti. Sorun su ki simdi 4+1 ilk sene hazirlik okuyacak. Sonraki seneye de tekrar sinava girecek. 2 sene sonra puani kirilir mi? Bi arkadasim bana hazirligi degil 1. Sinifi gectikten sonra kirilmaz demisti

Hazırlığı okuduğu sene sonu kırılır, 1.sınıfın sonunda ise kırılmaz kesinlikle

Peki hazirligi okuyup dondursa yani 1.sinifi hic okumasa o sene dersaneye gidip hazirlansa yine de mi kirilmaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeishardtocedric -- 17 Ağustos 2013; 15:45:48 >
  • puan kırılması baya zorlaştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 24 Mayıs 2015; 17:54:43 >
  • Tercih yaptım tutmadı puanım kırılır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canberky

ne su serpmesi bendede aynı durum var 2 yıl okuduktan sonra kırılmasa ne olur saçma bi kural bu sene kırılmaması lazım insanı bitirir o iş

Neresi saçma, okumayacaksan yazmayacaksın.

senin yerine girip okuyacak adama haksızlık. Haksızlığı geçtim bu kural olmasa tüm bölümler eksik öğrenci ile ders yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabi

kırılmaz

Sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: canberky

ne su serpmesi bendede aynı durum var 2 yıl okuduktan sonra kırılmasa ne olur saçma bi kural bu sene kırılmaması lazım insanı bitirir o iş

Neresi saçma, okumayacaksan yazmayacaksın.

senin yerine girip okuyacak adama haksızlık. Haksızlığı geçtim bu kural olmasa tüm bölümler eksik öğrenci ile ders yapar.

kardeşim adam iyi bir yer tutturmuştur onu riske atmak istemez kaybetmek istemez iyi bir puanına yazık olabilir.fakat daha iyisinide hep isteyebilir kendimden yola çıkarak söyledim bu durumdakiler ne yapsın seneye burayada girebileceğinin garantisi varmı sanki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.