Şimdi Ara

büyük sorun var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var....

bilgisayara 98 yüklü xp yüklemek istiyorm yükselt dedim bana xp için uymayan programlar olduğunu sölüyo bu bilgisayar..neyse ben de normal yükleyim dedim..bu sefer de yüklenirken bilgisayar kitleniyo ve mavi ekran çıkıyo sorun var die..ozaman resetliyo kendi kendine...
    bilgisayar açılırken xp kur veya 98 işletim sistemiyle başla diyo...98 i seçtiğimde nerdeyse bütün çalışan programlar geçersiz işlem yürütüyo kapanıyo zaten çok geçmeden sistem kaydı yapılamadı diyo..resetliyo yine..

xp kuru seçtiğimde de hal.dll dosyası eksik diyo onu da yapamıyorm yardım edin bana....

saolun...

• pcyi formatla.. sonra xpyi kurmayı dene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_point

pcyi formatla.. sonra xpyi kurmayı dene..

Katılıyorum.. İki işletim sistemini napıcann ki.. Al işte format at.. XP'yi yukle
  • 2 isletim sistemi bir arada zor oluyor hem makina yavaslıyor hem de cok buyuk sorunlar cıkarıyor bence de xp yi yukle 98 den vazgec
  • Kesinlikle katılıyorum. Tek işletim sistemi daha iyidir. Birde dosyalama sistemini NTFS formatında yap XP yi kurarken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HARPOON

Birde dosyalama sistemini NTFS formatında yap XP yi kurarken.

Sana %1 bile katılmıyorum.. Sakın işletim sistemlerinizi NTFS yapmayın.. Bişi olduğunda format atmak için çok uğraşırsınızHerkese duyrulur

• bootable xp/2000 cd.si format için yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sakın işletim sistemlerinizi NTFS yapmayın.. Bişi olduğunda format atmak için çok uğraşırsınız Herkese duyrulur

Doğru söylüyo
  • Arkadaşım aynı sorunu ben kendi pc de yaşadım pc de 2 adet SD-Ram var idi. xp yükleyemiyordum sürekli xp yükleme esnasında mavi ekran çıkığ pc kendi kendini resetliyordu. nedeni ramlar dan biri bozuk olabilir. yada xp de 2 ram çakışıyordur önerim şu. 2 ve daha fazla ram varsa hepsini sök 1 tanesini tek dene aynı sorun devam ediyorsa onu sök diğer ram i tak tek tek dene göreceksin ki biri arızalı biri sağlam çıkacak mecburen tek rem le çalıştıacaksın pc yi kolay gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m00nShieLd -- 18 Ağustos 2004, 9:00:15 >
  • ntfs ile biçimlendirilen hdd parçacıları msdos ortamında görünmez ve üzerinde oynama yapılamaz. ntfs yi ortadan kaldırmak için ise xp cd si lazımdır boot lu olanı. ordan format atarken Fat32 hızlı yı seçerseniz formatt attıktan sonra msdos da istediginiz gibi kullanabilirsin hdd leri...
  • xp NTFS'de daha hızlı çalışıyor!!!
    ben denedim gördüm.ama bazı programlarda veya oyunlarda çok nadirde olsa problem çıkarabiliyor.
    ben NTFS'yi formatlarken hiç de zorlukla falan karşılaşmadım.XP cdsi herşey için yeterde artar....
  • hepinize çok tşk..sorun çözüldü...format attım xp yi yükledim...98 illetinden de kurtulmuş oldum...saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MEtAL_X

quote:

Orjinalden alıntı: HARPOON

Birde dosyalama sistemini NTFS formatında yap XP yi kurarken.

Sana %1 bile katılmıyorum.. Sakın işletim sistemlerinizi NTFS yapmayın.. Bişi olduğunda format atmak için çok uğraşırsınızHerkese duyrulur

dogru söylüyor formatlarda sorun cıkıyor yapmanız tavsiye edilmez
  • Zahmetsiz ve kolayca bir sistem için fat dosya sistemi. Senin için de bu iyi.
  • size şu kadarını söyleyeyim lanet ntfs yüzünden verilerim gitti.nasıl oldu anlatayım c sürücüsü ntfs ile d ve e sürücüsü fat32 ile.bir hata oldu taktım 98 başlangıç disketini açtım bilgisayarı tabi o zaman bilmiyordun ntfs le formatlanan yerin gözükmediğini. format c:/q yaptım xp yi tekrar kurdum.ne güzel sevinerek başlattım b.sayarı d: klasörüne girdiğimde yüz ifademi tahmin edebilirsiniz.20 gb lik arşiv yok oldu .bir daha ntfs mi tövbe.hızlı çalışıyor diyorlar.ne kadar fark olacak ki?kur c'ye xp proyu fat32 ile formatlayıp ha bir sorun mu oldu başlat bilgisayarı başlangıç disketinden bas formatı bitir işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.