Şimdi Ara

Büyükannenin elmalarını geri alma vakti geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mediocre AB tarafından mobil platformlar için geliştirilen Granny Smith geçtiğimiz günlerde Appstore ve Google Play'de yerini aldı.

Adını ''Granny Smith'' olarak adlandırılan yeşil renkli elma türünden alan oyunda, bu türdeki elmaları yetiştiren yaşlı bir kadını kontrol ediyoruz. Paten kullanan küçük bir çocuk tarafından elmaları çalınan bu büyükannenin patenlerini giyerek elmalarının peşine düşmesini konu edinen oyun, grafiksel açıdan pek bir şey sunmasa da animasyonları ve eğlence odaklı oyun yapısı ile bu eksiği kapatıyor. Basit bir kontrol yapısına sahip olan yapımda sadece iki sanal kontrol butonu bulunuyor. Ses efektleri başarılı, ancak müzikler kendini tekrar ettiği için uzun süreli oynayışlarda sıkıcı bir hâl alabiliyor. Granny Smith, çok başarılı olmasa da yeterli bir fizik sunuyor. Oyun içerisinde kullanılabilecek üç farklı karakter ve güç yükseltmeler bulunurken bunlar kazanılan oyun paraları ile aktif hale getirilebiliyor veya beklemeden gerçek para ile satın alınabiliyor.

Eğlence odaklı bir yapım arıyor ve büyükannenin elmalarını geri almasına yardımcı olmak istiyorsanız, Granny Smith'e Google Play üzerinden 1.06$'lık bir fiyat etiketiyle veya Appstore üzerinden 0.99$'lık fiyat etiketi ile ulaşabilirsiniz.

• Büyükannenin elmaları derken şimdi ayıp oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Büyükannenin elmaları derken şimdi ayıp oluyor.

Tövbe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baslik guzelmis.

• quote:

40 yıl düşünsem aklıma gelmez
  • quote:

• Masallah MAVİT sen de sakat baslik atmayi ogrenmissin hani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Masallah MAVİT sen de sakat baslik atmayi ogrenmissin hani.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 11 Eylül 2012; 5:39:30 >
  • Boş vakitler için güzel bir oyuna benziyor.Fakat bu oyunun gençler arasında tutulacağını sanmıyorum.Ama benim gibi yaşını başını almışlar için basit arayüzlü oynanabilirliği kolay oyunlar rağbette.

Gençler için ismi epey bir popüler olur.O da sizin attığınız başlıktan dolayı "Bugüne kadar hangi büyükanne'nin(babaabbe yada anneanne'de değil) elmalarından hayır geldi ki bundanda hayır gelsin" gibi
  • Valla kusura bakmayinda neyin gerekli ya da gereksiz olduguna biz karar verecek degiliz. Kimine gore gerekli kimine gore gereksiz.

Bilgilendirme icin tesekkurler.

Son olarak 'Baslik sakat'

• oyun çok kısa yav.

• yada blackmart tan bedava alabilirsiniz
  • Dedem Büyükannem'e Keman Çalıyor.
  • 3 dakikada indi baktım kapattım....küçükken topumuzu kesen kadınlarla ilgili fena değil
  • quote:

işte bu yuüzden dhyi seviyorum
  • Beyler bu arada ben bu oyunu pek beğenmedim, söyliyeyim 5 kuruş etmez yani. Demosu olsaydı deneyip ne kadar berbat olduğunu anlarsınız ama işte arkadaş deli olduğundan yaptı bir hata şimdi oynamıyor bile.
  • başlık
  • büykannenin elmalar suyunu çekmiştir geri alsa nolacak ki?
  • Gidin paranızı çöpe atın daha çok zevk alırsınız.

• Baslik sakat Mavit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Eylül 2012; 9:03:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.