Kurye gelince de youtubedan bomboş bir insanın videosunu açıp aptal gibi ekrana bakarak zurnamı yiyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine zavallı gibi zurna siparişini verdim
-
-
Bu da bi aktivite
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İki elinle sıkı sıkı kavra ve tamamını gırtlağına kadar almaya çalış sonuç itibariyle İlk değil tecrübeli olmalısın ayrıca ağzına almışken karşında sevdiğin birinin resmi varsa o resmin gözlerinin içine bakarak ağzına al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam zurna dürümden hamile kalacak
-
MUAHAHHAAHAHAHAHAHAH
Zurna incelemesi gelir mi be
CANIN ÇEKTİ KOMAGENE OLSAN YESEK HEP BİRLİKTE BU NASIL Bİ LEZZET BÖYLE DURMA HADİ BOL BOL SÖYLE TAPTAZE Çİ KÖFTESİYLE KOMAGENE KOMAGENE
-
Kapi caliyo lan Siparisin geldi.
uygar erdoğanyoutube(Zurnayla türküler )Tutam yar elinden & Uzun hava -- Uygar ERDOĞANhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=2YPRU0YzH1E
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 3 Eylül 2024; 16:28:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
SARI SAÇLAR AL YANAKLAR BAL DUDAKLAR ÖPTÜM YANAKLARI ÖPTÜM DUDAKLARI ÖPTÜM YANAKLARI ÖPTÜM DUDAKLARI HADEEEEEEEEEE
SIZIN ORA NERESI ÇAL ÇAL ANGARA BURASI SIZIN ORA NERESI ANGARA BURASI ÇAL ÇAL OYNA BASTON HAVASI YANDAN ÖPTÜM YANAKTAN ÖPTÜM DUDAKTAN YANDAN YANDAN
-
kola yok mu yanında?
-
çan çonn. zurnanız geldi efendim. öğark öğark cok cok cokkk öğaark
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OF OOOOOOOOOOOFF VARDIM YANINA TUTTUM KOLUNU SIKTIM BELİNİ ÖPTÜM YANAĞINI ÇALDIM KAVALIMIĞĞ OYNA OYNA HEY HEEEEEEEEEY HEY ALDI KAŞIKLARI ÇIKTI MEYDANA ÇAL DEDİ KAVALI ÇALDIM KAVALIĞĞĞĞ HADİ HADİ HADİ HADİ HADİ VARDIM YANINA TUTTUM KOLUNU SIKTIM BELİNİ KIRACAN BELİNİ ÖPTÜM YANAĞINI ÇALDIM KAVALIMI ANEYYYYYYĞEĞEĞEĞEĞE OYNA OYNA OYNA OYNA SİZİN ORANI NESİ ÇAL ÇAL ÇAL ANGARA BURASI ÇAL ÇAL ÇAL HAYDİİİİİİİİİİİ
-
Haydaaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X