Şimdi Ara

Büyüklerin Gönül Rızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Selamlar. Ürün hala duruyor mu?
    25 Ocak 2015
    00:44
    Hakan Öztürk
    evet duruyor
    25 Ocak 2015
    08:11
    Nihat Bey
    Ürününüzle ilgileniyorum. Ancak fiyat konusunda biraz yardımcı olabilir misiniz? Her ne kadar ilanınızda indirim olmayacağını yazmışsanızda, ben de öğrenci olduğumdan bütçemi düşünüyorum Bir diğer merak ettiğim konu da imei durumu. Bazı cihazlarda imei ile ilgili problemler çıkıyormuş. Hiç çin malı ürünü almadığımdan sizden bilgi almak isterim. Teslimat olarak hafta içi sabah vakitleri şirinevlerden geçiyorum. Geçerken alabilirim.
    25 Ocak 2015
    23:41
    Hakan Öztürk
    ımeı sorunu yok ,kaç senedir kullandığım cihaz ,fiyat konusuna gelince ,gayet normal fiyatı ,siteyi inceledinmi bilmiyorum 60 tlye hurda telefon veriyolar burda
    26 Ocak 2015
    00:03
    Hakan Öztürk
    sana 10 tl daha bir ikram yapayım 50 tl olur ama şarz aleti vermem yanında ,uyarsa salı sabah saat 8,30 giib şirinevlerde teslim ederim
    26 Ocak 2015
    00:05
    Nihat Bey
    Bozulan telefonumun şarjı ile aynı hocam. Fiyata kabulüm, ürün konusu da tamam. Biraz uzaktan geliyorum. Allah izin verirse yaklaşık 8.30, 8.40 civarı şirinevler meydanında olabilirim. 7.20 gibi yola çıkarken sizi bir kere arayacağım ve herhangi bir sıkıntımız yok ise meydana gelmeden 5-10 dk önce gene arayacağım. Geldiğimde ürünü incelemek isterim. Herhangi bir eksiğimiz yok ise alışverişimizi tamamlarız. Sizin için uygun mudur?
    26 Ocak 2015
    10:27
    Nihat Bey
    Rica etsem şarj ederek getirebilir misiniz
    26 Ocak 2015
    10:40
    Hakan Öztürk
    ürünü istediğin kadar incele sıkıntı yok ,şunu söyliyim kamerasından bişey bekleme,yazılımsal olarak net değil ,yani bir arızası falan yok fabrika çıkışı ,diğer özelliklleri güzel
    26 Ocak 2015
    11:05
    Nihat Bey
    http://www.chip.com.tr/makale/nokia-n97-izlenimleri-bir-bakista-nokia-n97-teknik-ozellikler_14000_4.html Yukarıdaki sitede zaten kamera özellikleri yazıyor. Bu kamera işimi görür.
    26 Ocak 2015
    12:11
    Hakan Öztürk
    o senin dediğin orjinal n 97 mini bu çin malı ve arasında çok fark var ,ben sana açıkça söylüyorum benim telefonumun kamerasından bişey bekleme şimdiden söyliyimde sonra uyarmadı deme
    26 Ocak 2015
    12:16
    Hakan Öztürk
    benim telefonum oyun ve müzik için tasarlanmış artı basit internet programlarını açmak için
    26 Ocak 2015
    12:16
    Nihat Bey
    Yarın geldiğimde bakarız hocam. Dediğim gibi almaya niyetim var ve size güvenerek geliyorum. Siz bana geldiğimde arasındaki bu farkları izah edin lütfen.
    26 Ocak 2015
    12:22
    Hakan Öztürk
    bak usta kamera en büyük fark bunu söyliyim ,ikincisi orjinal n 97 internete daha hızlı girer ,diğer özellikler aynı müzik ,dokunmatik v.s zaten orjinal n 97 minide öyle ahım şahım bişey değil ,sen biraz daha düşün kesin alcaksan buluşalım sonuçta benimde işim gücüm var boşuna gelmiyim oraya birde benim telefon çift sım kartlı ,dediğim gibi sen biraz daha düşün ,cevabını yazarsın ,son olarak söylüyorum benim telefonumun kamerasından bişey bekleme o piyasaya ilk çıkan vga kameralar gibi çekiyo..
    26 Ocak 2015
    12:28
    Hakan Öztürk
    ses kayıt ,radyo ,oyun aklına gelen diğer basit şeyler var telefonda ,ımeı sorunu asla yok ,arızada söz konusu değil
    26 Ocak 2015
    12:31
    Nihat Bey
    Boşuna gelmeyeceksiniz ki. Geldiğimde bu söylediklerinizi bir de ben inceleyeceğim ve tamamdır. Bundan ötesi yok zaten :). Yarın görüşürüz.
    26 Ocak 2015
    12:41
    Hakan Öztürk
    ok usta yarın 8,30da görüşelim
    26 Ocak 2015
    13:18
    Hakan Öztürk
    usta gelcen mi sabah?
    26 Ocak 2015
    20:54
    Nihat Bey
    Geleceğimi söylemiştim.
    26 Ocak 2015
    22:31
    Hakan Öztürk
    işim çıktı ben gelemicem ,sen başka telefon bak kendine

İsterseniz ss de eklerim. Mesajlar duruyor. Ancak bununla ilgili konuşmadan önce başlıkla arasındaki bağlantıyı açıklamak istiyorum.

Küçüklüğümde pek fark etmezdi ve bir ürün almak istediğimde aileme danışırdım. Ailem buna izin vermezdi. Hatta izin vermekten de öte gönülleri olmazdı.
    Birtane müzikçalar almak istedim ve deli gibi para biriktirdim. Kendimi aç bıraktığımı hatırlarım. Mp4 olarak satılan çin malı bu ürün, o zaman 150 tl idi. Babam, "Onu alma sana müzik çalan telefon alayım" dedi. Dinlemedim ve aldım. Otoyolun kenarında arabası bozulmuş biri vardı ve arkadaşımla bir rica ile yardım ettik. O ara o müzikçalar cebimden düşmüş. Haftasını bile doldurmadan ürün gitti. Yaptığım iyiliğe mi sevineyim, kaybettiğim alete mi üzüleyim?
    Şimdi yukarıdaki olay ise bir cep telefonu alışverişim. Arkadaşla anlaştık, ta ki anneme söyleyene kadar. Anneme söylediğimde, "Oğkum ikinci el almanı istemiyorum. Babanla da konuşalım sıfır bir tane alırız". Tabi ben, hem telefonum arıza yapmış olduğundan hem de telefona fazla para vermek istemediğimden "Anne yeni telefonları sevmiyorum. Bu telefonda hep hevesim vardı. Şimdi sana da söyledim ve gönlün olmadı ya kesin bir şey çıkar bundan" dedim - kırıcı bir şekilde değil-. Şakayla karışık söylediğimden birsüre anlatmaya çalıştım nafile, annem gene razı olmadı. Ben de odadan ayrıldım. 10 dakika olmadan son mesajlar geldi.

Bu durumda annemlere katiyen kızamam. Onlar benim vesilemdir. Ancak bir anne babanın rızası nelere kadir dye düşünmeden edemiyor insan. Benzer durumlar her aklıma geldiğinde bir tebessümle hatırlarım.

Son sözlerim olsun, daha önce birkaç isteğim daha olmuştu - şimdi hatırlayamadım-, onlarda da bir sebepten olumsuzluk çıkmıştı. Şu zamana kadar aileme söylemeden aldığım iki müzikçalar, bir tablet, bir kamera, çok miktarda bilgisayar parçasına ise hiçbirşey olmadı. Hatta sekiz senedir creative zen stonu hala kullanıyorum.

Tamamen dürüstçe yazdığımdan konuyu trollemeyin lütfen. Konu hakkında sizin deneyimlerinizi de bekliyorum. Yoksa sadece bana mı oluyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok garip bir olay cidden aynı şey sayılıyor mu bilmiyorum ama benim annem daha ilk gördüğünde arkadaşlarımı anlıyor. O an ne kadar iyi olsalar dahi annem beğenmediyse ilerde mutlaka bi terslik çıkıyor o elemanda

• Nyan Cat kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Benim annemde de bu özellik olsa evlenmek isteyeceğim kızları önünde sıra yapardım. Sonuçta iyi insan kolay bulunmuyor.

Şaka bir yana bu da ilginç bir durum. Bunu da ilk sizden terübe ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kental -- 27 Ocak 2015; 17:49:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.