Şimdi Ara

Büyülü dağ yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Thomas Mann'in Büyülü Dağ eserini almayı planlıyorum can yayınlarından yazarın diğer kitaplarını okumadım sizce nasıl okuyanlardan yorum almak isterim pek net yorum yok internette 30 liraya idefixten sipariş verecem

büyülü dağ yerine

1Q84 - Haruki Murakami
    Monte Kristo Kontu - Alexandre Dumas - İthaki Yayınları

bu 2 eserden birinide alabilirim.

• Bence öneri almak kendi beynin yerine başkasınınkini kullanmak gibi bir şey. Eğer ilginizi çekmişse al oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildboy01 kullanıcısına yanıt
    Büyülü Dağ için çok iyi yorumlar okumuştum ve uzun zamandır almayı istediğim kitaplar arasında,fakat kısmet olmadı şimdiye dek:)Ben sizin yerinizde olsam onu alırdım ama Monte Kristo'yu da okumadıysanız kesinlikle okuyun derim.

Ayrıca şunu da belirtmeden geçmiş olmayayım,İthaki baskısında dipnotlar arka sayfaya yazılmış okurken sürekli arkaya gitmek kitapla bağlantınızı keseiblir.Fotokopisini çekmek yararınıza olur:) 10 12 sayfa mı ne dipnot vardı , tabii yanlış da hatırlıyor olabilirim.

1Q84 içinse bir şey diyemem güzel diyen de var kötü diyen de,ben iki kitaba da tercih etmem açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Büyülü Dağ için çok iyi yorumlar okumuştum ve uzun zamandır almayı istediğim kitaplar arasında,fakat kısmet olmadı şimdiye dek:)Ben sizin yerinizde olsam onu alırdım ama Monte Kristo'yu da okumadıysanız kesinlikle okuyun derim.

Ayrıca şunu da belirtmeden geçmiş olmayayım,İthaki baskısında dipnotlar arka sayfaya yazılmış okurken sürekli arkaya gitmek kitapla bağlantınızı keseiblir.Fotokopisini çekmek yararınıza olur:) 10 12 sayfa mı ne dipnot vardı , tabii yanlış da hatırlıyor olabilirim.

1Q84 içinse bir şey diyemem güzel diyen de var kötü diyen de,ben iki kitaba da tercih etmem açıkçası.

eyvallah hocam yorumda bulunduğunuz için çok teşekkürler ben böyle beyni yeearrim yearr:D şaka bir yana ikilemde kalmıştım çok 7 kitap sipariş verdim bakalım hayırlısı karışık oldu biraz

Budala
    Bulantı
    Bütün Şiirleri / Orhan Veli
    Büyülü Dağ (2 Cilt Takım)
    Cesur Yeni Dünya
    Sineklerin Tanrısı
    Sinekli Bakkal

• wildboy01 kullanıcısına yanıt
    Güzel kitaplar seçmişsiniz hocam ben de şu an idefte 200 küsür tl lik bir liste oluşturdum ama beğenerek alıp henüz okumadığım 200+ kitap olduğundan arafta kaldım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölmek için okunacak dua varmı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.