Büyüme plakları kapanmış mı
-
-
Annenin boyu + babanın boyu /2 +6.5cm ekle kaç yapıyor -
178 -
21 e kadar uzarsın hormon kullanılmaz sana çok kısa değilsin -
5-6 cm daha uzar mıyım hocam ? -
Plakların kapanmamış gibi erkeklerde boy uzaması 21 e kadar sürer kadınlarda 19 uzama şansın var yakalarsın umarım ideal boyunu zıplama eğzersizleri yapabilirsin bol balık tüket özellikle siyah etli kısımları
-
Umarım hocam 🫡 -
Çıtır açık kapanır yakında -
Kapansa bile uzamaya devam eder miyim hocam? -
Max 2-3cm
-
Zorlasak 5-6 olmaz mı yaw? -
Dostum bu plaklarla zor
-
Belki omurga ve kalçadan olur be hacı bide benim yaklaşık 30 kilo fazlam var 1. Dereceden obezim belki kilo ile 1-2 cm atarız ve 5 cmye tamamlariz -
Hee neden boyunun geri kaldığı belli zayıflarsan belki bir ihtimal ama geç kaldın zayıflamaya boy için sağlık için zayıfla
-
🤕🤕 yine de o 5 cm imkansız değil bakalım 1-2 sene içinde ne olacak -
Arada bir sağlam uzun süren Aralıklı Oruç yap. Bunu yaparken de takviyelerini de yeme içme sürelerinde ayrıca al.
Aralıklı Oruç büyüme hormonunu ciddi artıracaktır.
Bu yaşlarda etkisi kesin olacaktır.
-
İlk defa sizden duydum hocam ama deniyecem sağolun tavsiyeniz için -
Rutin kontrollerimde Endokrinolojiye gitmiştim ileri yaşıma göre büyüme hormonum yüksek olmasını anlamadı hemen telefonundan bölüm başkanına sordu ... O aralar Aralıklı Oruç yapıyordum. Daha da sonrasında arada bağ var böyle bir etkisi olduğuna dair bir başka doktor da ifade etmişti de.
Büyüme aslında gıdalarla ilintilidir. Bazı hormonların salınımıyla da alakalıdır. Kadınlarda ergenliğe erken girilmesi boy kısalığı vs birçok organları da pek gelişmeyebilmesi gibi ...
-
Tavsiyenize uymaya çalışacağım hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X