Şimdi Ara

BUYURUN SİZE MUHTEŞEM BİR VİRÜS PROGRAMI MACCAFEE v.8 ENTERPRİSE(SİLİNDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İŞTE SİZE 1 YILDIR KULANDIĞIM VE HİÇBİR SORUN YAŞA-
    MADIĞIM MUHTEŞEM BİR VİRÜS PROGRAMI
    HİÇBİR YERDE BULAMAZSINIZ EMİN OLUN.
    MACCAFEE v.8 enterprise
    update oluyor.ve kesinlikle virüslere çözüm kurun görün
    HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN
    RAHAT RAHAT İNTERNET KEYFİNİ YAŞAYIN...............................

ELEKTRONİK TEKNİSYENİ
    ENDÜSTRİYEL CİHAZLAR VE KART ONARIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testor -- 5 Mart 2006; 16:17:22 >

• YA ARKADAŞLAR İLGİLENEN YOKMU
    O KADAR EMEK VERDİK
  • ELİMDE DAHA KALİTELİ PROGRAMLAR VAR AMA KİMSE Bİ TEŞEKKÜR ETMİYO YA
    SÖMÜRÜCÜ OLMAYALIM ARKADAŞLAR PAYLAŞIMCI OLALIM
  • panda yı kullanıyordum ama süresi doldu o malum olayı da beceremedim bide bunu deneyeyim bari..

TEŞŞŞEKÜRLER

mutlu oldunmu
  • teşekkürler dostum bende bi ara mcafee kullanıodum ama inanılmaz kasıodu benim laptop u işlem yapamaz olmuştum kaldırdım bu da öyle mi sen kullandıysan bi sölersen ii olur saolasın
  • KARDEŞ EN ÇOK KASAN NORTONDU
    ONU 2 GÜN KULLANIP SİLDİM
    BU HİÇ KASMIYO Bİ DENE PİŞMAN OLMAYACAĞINI GARANTİ EDERİM
    BEN 1 YILDIR KULLANIYORUM
    DAHA YAKALAYAMADIĞI VİRÜS BİLE OLMADI
  • Dostum ben de zaten şu an bunu kullanıyorum.gayet de memnunum.. Emeğin için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor. İki gündür ağzıma sigara sürmüyorum. Aynı zamanda yıllar yılıdır kullandığım Norton' dan vazgeçtim ve Kaspersky kurdum, çok memnunum. Bu arada Norton alışkanlığı belki genç kardeşlerimiz bilmezler. Bilgisayarlarla 1994 yılında çalışırken Norton Commander vardı ve işleri oldukça kolaylaştırıyordu. Norton o tarihten beri favorim olmuştur. Ancak kral öldü yaşasın yeni kral...
  • quote:

Orjinalden alıntı: testor

YA ARKADAŞLAR İLGİLENEN YOKMU
    O KADAR EMEK VERDİK

Eywallah kardeş paylaşım için saolsın.Şu anda kaspersky kullanıyorum kaspersky gerçekten bence 1 numara. Ama bi ara MC Afee 2006 security center mi ole bi sürümünü kurmuştum gerçekten o da çok süper bi programdı.Kaspersky kadar sevmesem de onuda çok sevmiştim.Kaspere kafa dikleyebilecek tek AV programı bence.( Geri kalanlar saten palavra...Avastmış NOD32 miş falan filan. ) bu ayın sonunda kasper key bitiyo. yenisini bulamazsam kesin bunu kullanırım.... Emeğin için çok teşekkür ettim

• Nasıl temin edebiliriz anlamadım.
  • arkadaşım sağolda hiçbiryerde bulamazsın demişsin. update adresini verde bulalım. Reklamın boşa gitmesin
  • kardeş çok sağolda.hani hazır el atmışken bi linkte atsaydın oraya hiçte fena olmazdı
  • kasperskyden şaşma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara Ejder

kardeş çok sağolda.hani hazır el atmışken bi linkte atsaydın oraya hiçte fena olmazdı

Biri link mi dedi?http://www.doctus.net/index.php?topic=30.0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.