Şimdi Ara

BUZ ATAN ÇAKMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
7
Favori
2.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS ler
     BUZ ATAN ÇAKMAK
     BUZ ATAN ÇAKMAK BUZ ATAN ÇAKMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYTEKNONECO -- 25 Nisan 2015; 14:51:40 >

• Güzel olmuş beyandım.

• Çakmağın ayarını arttır silah gibi olsun taktiği var

• güzelmiş tebrikler, ilk başta boş çakmağın içine su koydun sonra da propan koydun doğru anlamışım değil mi

• İlginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum nasılsın yaptığını ayrıntılı anlatan bir video çekebilirmisin 0 çalmaktan bende beğendim

• Bu ve bunun gibi çocuklara destek imkan verilse yapacaklar bişiler.
    Fikir tamamen sana aitse sende var bişiler.

• çakmağa su koymuşsun onu anladım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendiğinize çok sevindim.
    Ayrıntılı videoyu şu sıralar çekemeyebilirim performans ödevleri varda
    Sizlere şimdi anlatayım yazılı biçimde yakın bir zamanda videoyu çekerim.
    Önce boş çakmağın ateşleme makenizmasını söktüm sonra gazın çıkan yerindeki süngerimsi yapıyı çıkardım.
    Sonra içine su ve çakmak gazı bastım.
    Sonuç: buz atan çakmak.
    Beğendiğinizi görünce çok mutlu oldum sağolun

• Gayet başarılı, kendi imkanlarinla bunu yapmışsın daha da geliştirilir bu. Patent al bence.

• Eline emeğine sağlık kardeşim millet sesine takmış onlara da kafa yorma,herpsi bu aşamadan geçti

• Bu konuda dalga geçen ve kötü yorum atan herkes ceza almış
  • adamlar kalıp kalıp buz atacağını sanmış tebrik ederim dostum işe yarayacak bir ürünün prototipi olabilir bu çalışma.farklı alanlarda kullanılabilir.
  • Gayet iyi olmuş milletin saçma sapan yorumlarına rağmen saygını kaybetmemen bir kere takdir için yeter de artar.

Sesin çatallı ergen sesine dayanamıyorum diyenler var ya sanki hiç ergen olmamış hayatında zavallı insan(veya henüz ergen olmamış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriLi -- 26 Nisan 2015; 17:19:13 >
  • Çok teşekkür ederim. Patent işini düşündüm bende ama biraz pahalıya patlıyacak. Hani çok fazlada uğraşmaya imkanım yok.
    Daha çok eğlence amaçlı inşallah ileride geliştiririm. Beğenmeyen tabiki olucak her türlü yoruma saygı duyarım sonuçta düşünme şekli
    Site yöneticilerininde beni desteklemesine sevindim. Teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar

Sizlerin sayesinde şuanda izlenme sayısı 650 yi geçmiş teşekkürler arkadaşlar.

• Sonunda bir başkadır benim memleketim şarkısı vardı. Şarkının sahibi telif hakkıyla videom üzerinde reklam yayınlayıp para kazanmaya başlamış.
    Youtube uyardı beni sağolsun sondaki müziği kaldırdım şimdi ya buda telif hakkına girermi sizce sonuç olarak onun şarkısı yaydım ama işte sonu sade kaldı şimdi başka şarkı koymayada korkuyom artık

• quote:

Orijinalden alıntı: BYTEKNONECO

Merhaba arkadaşlar geçenlerde çakmak gazının soğutucu gücünü fark ettim. Ve bu konu hakkında düşündüm birazcık.
    Sonra aklıma şöyle bir tezatlık geldi. Çakmaktan illaki ısı mı çıkmalı çakmak soğutamaz mı gibisinden.
    Ve başladığım çalışmamı bitirdim ve çakmağın soğutma özelliğini yansıttım.
    Buz atan çakmak ile Olur mu böyle saçmalık diyorsanız buyrun kardeşim

video linki: BUZ ATAN ÇAKMAK

başka bir yerde bulamazsınız kesinlikle kendi fikrim ve uğraşım zaten kanal adındanda anlıyacağınız gibi

İzledikten sonra beğenirseniz çok mutlu olurum sonuçta 10. sınıf öğrencisi olarak çalışmalarımın tasdiklenmesi beni mutlu eder

İYİ FoRUMLAR

flash izleyen bilir orda cold vardı abi kardeşler biri buz atıyor silahla biri ateş. eğer bu şey geliştirilirse filmdeki gibi bir silah gerçek olabilir. devamını bekliyorum

• Sporcuların sakatliginda sogutma vb isler icin cok yardimci olabilir.Gercekten cok iyi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.