Şimdi Ara

BUZ ATAN ÇAKMAK ANKET (YENİ BULUŞ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

BUZ ATAN ÇAKMAK ANKET (YENİ BULUŞ)

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2015)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunla uğraşacağına açıp 1 kitap okusan inan sana çok daha faydası olur.
  • Kitapta okuyorum zaten derste çalışıyorum. Önemli olan zamanı değerlendirmek. Tek bir şey üzerine yoğunlaşmak güzel bişi olmamalı. Ben bunu yaparken eğleniyorum böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Her şey vaktinde kitap okumak ayrı bu ayrı

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYTEKNONECO -- 28 Nisan 2015; 19:57:07 >
  • Selam arkadaşlar sizlere sorum olacaktı video mun sonuna koyduğum şarkı telif hakkıba giriyor diye kaldırdım. Şimdi ise sonu boş kaldı. Telif hakkına girmemesi için ne yapmam lazım sonuna sanatçının adını falan mı koyiyim veya telif hakkına girmeyecek şarkı müzik önerileriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BYTEKNONECO

Selam arkadaşlar sizlere sorum olacaktı video mun sonuna koyduğum şarkı telif hakkıba giriyor diye kaldırdım. Şimdi ise sonu boş kaldı. Telif hakkına girmemesi için ne yapmam lazım sonuna sanatçının adını falan mı koyiyim veya telif hakkına girmeyecek şarkı müzik önerileriniz var mı?

Hocam öncelikle çakmakta biraz sıkıntı var. hani püskürme şiddeti garip onu geçersek. Şarkı koyamazsın isim versende vermesende olmaz. Ama youtube'un video düzenleyicisindeki şarkıları koyabilirsin. Haa ben onları istemem dersen ByeByeCopyright kanalındaki şarkıları kullanabilirsin link vermek koşuluyla şarkıyı kullanmana izin veriyorlar kolay gelsin.
  • Sağolun hocam

• ne uğraşıyorsun soğutucu sprey al eczaneden aynı etki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.