Şimdi Ara

BUZ ATAN ÇAKMAK ANKET (YENİ BULUŞ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

BUZ ATAN ÇAKMAK ANKET (YENİ BULUŞ)

(En Son Oy Tarihi: 3.5.2015)
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Buz atan çakmağımla ilgil anket oluşturdum. Anket sonuçlarına göre böyle videoları koymaya devam edicem veya sadece arkadaşlar arasında izleticem

Bu çalışmayı yapanın lise 2 öğrencisi olduğunu belirtmek istedim.

İyi forumlar

Videoyu izlemediyseniz:
    Tanıtım ve deneme: BUZ ATAN ÇAKMAK

Sadece deneme: BUZ ATAN ÇAKMAK 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYTEKNONECO -- 27 Nisan 2015; 22:28:19 >

• yıl olmuş 2015...
  • Hala video koymayi bilmeyenler var
  • Bu çalışmayı yapanın lise 2 öğrencisi yaptı Dan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Hala video koymayi bilmeyenler var

Mobildeydim düzelttim
  • Metin düzenlenmiştir.
    İyi forumlar
  • SS atabilirmisiniz kotalı internetim video izleyemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FusuyDroid

SS atabilirmisiniz kotalı internetim video izleyemiyorum...
    Ssler burda.
    Ssler burda paylaşmıştım. Şuan mobildeyinde yeni ss eklemek biraz zor olucak.
  • Yürüyen uçak
  • en azından biseylerle ugrasıyorsun devam et
  • Teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok değerli lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin iyi forumlar
  • Yorumlarınızı bekliyorum.
  • İlk konunu beğenmiş, yorum yazmıştım ama tekrar tekrar aynı konuyu açmak iyi birşey değil.
  • Bir dahakine dikkat edicem.

İyi forumlar
  • Daha önce görmedim benin fikrim demistin yanılmıyorsam eğer öyleyse helal iyi düşünmüşun kafa çalışıyor

Uğraş uğraş güzeldir birsrylerle uğraşmak
  • Seni ihbar ettim çocuk.. Çakmak gazının zararları hakkında önce bilgi sahibi ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamaha1100yzf

Seni ihbar ettim çocuk.. Çakmak gazının zararları hakkında önce bilgi sahibi ol

Videoda zehirli olduğuna dair açıklama mevcut eğer izlediyseniz

Benim videoda açıklamadığım sizin bildiğiniz bir zararı varsa lütfen burayada yazın herkes öğrensin sonuçta burası forum sitesi
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYTEKNONECO -- 28 Nisan 2015; 14:05:27 >
  • Teşekkür ederim.Performans ödevleri ve sınavlardan sonra üstünde çalışıcam kendi fikrim başka yerden görmedim.
    Geliştirebilirsem iyi olur yazın uğraşıcam inşallah. Tavsiyen için çok teşekkürler

İyi forumlar
  • Benim kardeşimde lise 2 ye gidiyor ama evde fosur fosur yatıyor kendisi bi halta yaradığı yok . Bişeylerle uğraşmak güzeldir üstüne git geliştirirsen ne âlâ ama olmuyorsa başka şeylere yoğunlaş . tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYTEKNONECO

Teşekkür ederim.Performans ödevleri ve sınavlardan sonra üstünde çalışıcam kendi fikrim başka yerden görmedim.
    Geliştirebilirsem iyi olur yazın uğraşıcam inşallah. Tavsiyen için çok teşekkürler

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 28 Nisan 2015; 15:06:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.