Şimdi Ara

BUZ Çalınmıştır. :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen Gün Satürnde Bulunan BUZ adlı charımı Takas etmek istemiştim. Beni msn yhe ekleyen

beawulf.711@hotmail.com Saturnde EneMy i Takas İiçin Teklif Werdi Bende Kabul ettim.

We kendi Aramızda Takas a girmeye karar werdik. Takas Öncesi Charlara girip Bakmaya anlaşıorz We charlara girioz. berkay İsimli Şahıs Charı beyenmediğini Sölüor We charımdan çık takas olmicak dior.
    Bende Kabul edip charına Dokunmadan Oyundan Çıkıorm. berkay da Chardan çıkıor 2 dk sonra charıma giriorm Charım sapa Sağlam yerinde We Hİç bişeyine dokunulmamış. Yanlız şifremi Deiştirmek istediğimde Bnm şifremin deitiğiniz Farkediorm Ben chara girdikten sonra başka Birinden G.s Yi Öğrenip ( Charın ilk Sahibi Deilim ) Şifrei Deiştirmiş. Bu arada bende Charımdaydım Charı soyup , Pk yapıp oyundna çıktım.

Bu Şahıs BUZ un g.s sini mesii_beko@hotmail.com Dan öğrendiğini Düşünüorm. Bu iki msn yhe Forum Üyeleri Dikkat etsinler + Bu hırsızın Saturndeki Nicki MrFaLCoN we EneMy Lütfen Dikkat Edinn.

berkay :beawulf.711@hotmail.com

• Geçmiş olsun Bekir. Üzüldüm yhaa :((

Ne Biçin insan Bunlar Böle İçleri Nasıl Rahat Edio...
  • Saol Doğancım Bunlara İnsan Diyenın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: StayLLStyle

Saol Doğancım Bunlara İnsan Diyenın ...

Bunlara insan diye ekmek verenin...
  • BUZ II_SEYTAN_II çarıda çalınmıştır ve daha önemlisi adam burda satmaya çalışıyo.. geçmiş olsun dostum
  • geçmiş olsn dstm böle emek hırsızlarının Allah belasını versin ..
  • Geçmiş olsun kardesım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buz tutmuş bira
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orjinalden alıntı: StayLLStyle

Saol Doğancım Bunlara İnsan Diyenın ...

Bunlara insan diye ekmek verenin...

• geçmiş olsun kardeş saol uyardıgın için
  • Hepiniz Çok Saolun Böle Emek Hırsızları Varken Bu Oyun Oynanmaz.

Hıc Charım Çalınmamıstı Bu Ilk Oldu Ve Son..Bıraktım Silkroadı Herkese Tavsiye Ederım.
  • Geçmş olsun acısını bilirim Şuan 2 cahrım powerlevel yapıo cayır cayır ama benim tarafımdan
    mudahele ble edememk cok kotu
  • Gecmis Olsun Valla EmenY Hüseyin Abiden Cıkan Charlar Satıldıktan Sonra Yuksek LwL Diye Takasa Giren Cok OLuyor Ne İşşe

Neyse Tekarar Gecmis Olsun Kolay Gelsin ben Holigan
  • Teşekkurler.

Bu Arada BUZ Saturn Serverındedır.

İd Si - fastbast1970

Gizlisi - serin
  • Bence İd Ve Gs Verme İnsanlıkları Tutar Verirle Kötü Olur
  • Versınler Almam Ustune 500m Set Dızsınler GEne Almam Kurtulmusum Srodan :)

Yenıden O Zahmetlere Gırmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StayLLStyle -- 11 Kasım 2008; 12:36:07 >
  • Yani Kurtuldum Diyorsun Senin adına Sevindim :)
  • eywallah oyunu oynarken dogal ama bırakınca gecmıse bakınca cok sacma gıden para verılen emek vede o masrafı yaptıgın sadece bır oyun
  • MrFaLCoN zaten pvp de beni deli ediyo du şimdi elime kötü bir şuçlama ile düştü...Vay MrFaLCoN un haline şimdi.
    Rezil olucak servere...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.