Bildirim
Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Haydaa aynı kitabı bir daha mı alıcaz -
ilk kitabı almadan 2. kitabı aldım sırf kapak değişecek diye -
İkinci kitabı okuyup bitirenlere bir sorum olacak..
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
ilk kitabı almadan 2. kitabı aldım sırf kapak değişecek diye
Bende ikinci kitabı aldım iki kitap şeklinde. Bu kapak değişimi tam olarak ne zaman bütün her yere verilir. Amasyalıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
üfff yazar kitapları bitirse de merakımız gitse
-
quote:
Ben cevap verebilirim istersen.
"He is the prince that was promised, and his is the song of ice and fire." -
Arkadaşlar kitapları almak istiyorum internetten. Fakat bir kaçtane yayın gördüm. sizden ricam hangisini alacagım link olarak verebilirmisiniz 1. kitap 2. kitap.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cemre_gumus
Arkadaşlar kitapları almak istiyorum internetten. Fakat bir kaçtane yayın gördüm. sizden ricam hangisini alacagım link olarak verebilirmisiniz 1. kitap 2. kitap..
Epsilon Yayınevinden çıkanları alacaksın. Zaten Arkabahçe'den çıkanların büyük ihtimalle baskısı tükenmiştir.
http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=IG8YFVMSCO3OJOBRP6TV - İlk kitap
http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=E8VNQBQ576FWS83UX3I2 - İkinci kitap birinci kısım
http://www.idefix.com/Kitap/tanim.asp?sid=F3IW42P9W7U8TJ2Y6KZS - İkinci kitap ikinci kısım
-
Bu arada 3. Kitap olan Storm of Swords bazı boxsetlerde iki kitap halinde (steel and snow ve blood and gold) , bazı bozsetlerde tek kitap olarak var.
Bu iki versiyon arasında fark var mıdır?
4'lü boxsetlerde tek kitap olarak gözüküyor Storm of Swords.
Ancak şu an hem D&R hem de Amazon'da üçüncü kitap ikiye ayrılmış. Sizce hangisini almak lazım? baskı kalitesi, yazı büyüklüğü fark ediyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ariaven
Bu arada 3. Kitap olan Storm of Swords bazı boxsetlerde iki kitap halinde (steel and snow ve blood and gold) , bazı bozsetlerde tek kitap olarak var.
Ancak şu an hem D&R hem de Amazon'da üçüncü kitap ikiye ayrılmış. Sizce hangisini almak lazım? baskı kalitesi, yazı büyüklüğü fark ediyor mu?
ben geçen sene amazondan tek kitap halinde olanını almıştım. dnr'da iki kitap halinde olanını da inceledim. fark görememiştim. tek kitap olanı okurken zorluk yaşamamıştım ama iki parçaya bölünmüş haline göre cildi daha az dayanır gibi geliyor. ama ikiye bölünmüş kitapları sevmediğim için şimdi alsam yine tek kitap halinde olanı alırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ariaven
Ancak şu an hem D&R hem de Amazon'da üçüncü kitap ikiye ayrılmış. Sizce hangisini almak lazım? baskı kalitesi, yazı büyüklüğü fark ediyor mu?
Tek kitabın baskı kalitesi filan fena değil de Times New Roman font 9 civarı bir harf boyutu var. Sayfa boyutları da cep kitabı ebatlarında. Taşıması kolay, okuması nispeten zor bir versiyon. -
quote:
Orijinalden alıntı: liero
quote:
-
quote:
quote:
quote:
-
quote:
quote:
quote:
-
Aman diyim, kaza bağıra bağıra geliyorum diyor. -
Spoilerlar havada uçuşsun diye değil de tartışma ortamı çıksın bi beyin fırtınası yapalım diye dedim Malum kitapları okuyanlar çok az ve kitaplar üzerine konuşabileceğimiz bir ortam yok malesef
Liero sen beşinci kitaba başladın mı bu arada? -
http://www.yenisayfa.com/Kitap/taht-oyunlari-buz-ve-atesin-sarkisi-i/Content.aspx?pid=f254963ba6e64233a142239ffcc4f3bb
yenisayfa 1. kitabı yeni kapakla yayınlamış sanırsam çıktı ben yarın okul çıkışı evrensele bi bakarım gelmişmi onlara -
2. kitap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çomak.88 -- 29 Kasım 2011; 1:13:56 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X