Şimdi Ara

buzdolabi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Herkeze merhabalar arkadaslar. Yaklasik 6 yil oncr candogan kardesin tavsiyesiyle siemens bulasik nmakinesi almistik eu uretim olan modellerden. Bugune kadar masaallah tek bir sorun bile yasamadik. O yuzden candogan kardese tekrar tekrar cok tesekkur ederim. Simdede kendim icin beyaz esya bakiyorum (dugun yapacagizda insaallah:) ozellikle buzdolabi konusunda ve camasir makinesinde yardimlarinizi bekliyorum. Hooverin buzdolabi nasildir bosch,hoover ve sharp arasinda kaldim ortalama 2500tl civari dusunuyorum buzdolabi icin camasir makinesi icinde 1200-1300 tl civari yardimlarinizi bekliyorum hayirlisiyla. simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• irşad7 İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, renk seçeneği nedir ürünlerde?

ayrıca buzdolabının dondurucu kısmı altta olanlardan mı yoksa üstte olanlardan yanamı tercihiniz.?

bu bilgiler ışığında siemens marka ürünler için size fiyat verebilirim

saygılar
  • Selamun aleykum. Renk olarak inox istiyorum. Dondurucu ustte istiyorum ama altta olan ile ustte olan arasinda donanim farki varki mi elektirik tasarrufu vs gibi.Camasir makinesi de beyaz olarak dusunuyorum genelde beyaz tercih ediliyormus.7-8 kg lik olan modellerden. Bulasik makineside inox olarak karar verdik. Bu aradA tr uretim olanlar ile eu olanlar arasinda kalite olarak cok fark var mi ve fiyat olarakta tabiki. Birde sharp ve hoover'in buzdolablari nasilldr tavsiye edermisin. Siemens ile kiyaslama yaparak. Ilginiz icin tesekkurler. Hayirli sabahlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irşad7 -- 15 Ekim 2014; 8:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arcelik
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.