Şimdi Ara

Buzdolabı Alırken Dikkat Edilecek Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölüm içinde tek tek model soran çok insan var ve açıkçası benim gibi konuyu hiç bilmeyenlere hiç yardımcı olamıyor, nedense internette "Buzdolabı Alırken Dikkat Edilecek Noktalar" için türkçe olarak doyurucu bir kaynak bulamadım.

Sizinde dikkatinizi çeken, olması gerektiğini düşündüğünüz, alırken mutlaka bakılması gerek noktalar nelerdir?

Bizim gibi bilmeyen arkadaşlara çok yardımcı olursunuz, şimdiden teşekkürler.

• Kardeş buzdolabı alırken nelere dikkat edeceğini bilmem ama bildiğim bir şey var sakın BOSCH marka alma. Hem kalite çok kötü hem de servis hizmeti ücretli. Garantilide olsa eve geldikten sonra 25 TL servis ücreti alıyorlar haberin olsun.

BOSCH[:-

• Kesinlikle öncelik servisi ne durumda, en kısa sürede ve doğru teşhisle arıza giderebilecek servisi olan marka alınmalı,
    mesela samsung da buzdolabı konusunda böyle bir servis hizmetli yok. örnekleyecek olursak, 6 gündür arızalı olan samsung buzdolabımı yoğun bir şekilde her gün 1-2 saati telefon başında muhattap aramaya çalışarak geçirdiğim halde ancak 6 ncı gün tamir ettirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airporter -- 11 Ocak 2014; 13:01:54 >
  • siemens markası hakkında ne düşünüyorsunuz peki ?
  • KURTAY1 kullanıcısına yanıt
    Güzel konu takipdeyim. Bende yeni çıkan buzdolapları hakkında teknik bilgiye sahip değilim. Bu işin ehli üstadlar bizleri yönlendirirlerse iyi olur. Sonuçta bir sürü para ödeyeceğiz almışken bir kere alıp uzun yıllar kullanmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 11 Ocak 2014; 20:48:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • f/p istiyosanız samsung alın derim.
  • F/P dekı p=pişmalık değil performans siz yanlış anlamışsınız bence
    dikkat edilmesi konuların başında alacağınız marka buzdolabı uretıcısımı (miele bosch subzero wolf arcelık ge hıtachı sımens profılo gorenje vestel vs vs )
    aaa beyaz esyada karlı hadı bende satayım ısmım var neden yapmıyorum dıyen fırmalara suphelı bakılmalı (lg samsung premier vs vs)
    teknolojıyı kendı ureten fırmalar yanı ar-ge sı olan ( mıele bosch hıtachı ge vs vs )
    teknolojıyı rakıp fırmalardan alınan orneklerle ılerleyen fırmalar ( vestel samsung !! lg vs vs )
    tabı burada sharp ta ısmını satan beyaz esyacı konumunda ama panelı hıtachı ye yaptırıyor ust duzey olarak servıs hızmetı de vermektedır tek farkı marka bılınırlıgı daha yuksek oldugu ıcın fıyat ortalama %50 yukarıdır)

sımdı gelelım teknık servıs e burası en onemlı konu sız urunlerınızı kendınız uretmesenızde mars ta yaptırsanız servıs hızmetınde kotuysenız urununuz muhtesem olsa da aslında kotusunuzdur (vestel samsung bosch grup vs vs )

artık her markadan bırbırıne yakın teknolojı alıyorsunuz goz boyamalar guzel dızaynlar muhtesem elektrık safıyatları gozunuzu boyayabılır ama teknık hızmet alamadıktan sonra her zaman pısman olursunuz yasa sıze bazı haklar tanıyor servıslere de 30 gun tamır suresı verıyor kullandıgımız esyalar ozellıkle buzdolabı servısı sıze 2-3 gun arasında hızmet veremıyorsa o servıs kotudur ama yasal hak olarak sızı 30 gun oyalayabılıyor ve bırsey de talep edemıyorsunuz

ornek verecek olursak evet fıyatlar ucuyor ama mıele aldıgınızda arızalandıgında kı bu oran cok komık rakamlarda olur sıze emsal urun getırıp sızı magdur bırakmıyor daha cokk yazılacak konusulacak maddeler var bu yuzden kısa kesıyorum sıze verdıgı garantı suresını degılde sağlamlıgını yıllarca tecrube edılmıs urunlerı tavsıye ederım en az 10 yıl kullanım yapılmıs ve sorunu dusuk markalar olmalı
    bunlar;
    miele sharp hıtachı ge arcelık gorenje tercıh sebebı olmalı dıye dusunuyorum bunlar tamamen kendı goruslerım tartısmaya her zaman acıktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bosch için ne düşünüyorsun hocam?
  • Liebherr alın, keyfinize bakın. Miele' nin buzdolaplarını da Liebherr üretir, bilginize.
    bosch kalıtesını cok bozdugunu bılıyorum cok fazla tuketıcı sıkayetı var hıtachı Türkiye ye geldi ve suan fıyatları cok makul urun kalıtesıde ust duzey arastırmanızı onerırımhttp://forum.donanimhaber.com/m_84535028//tm.htm#86487800
    bu baslıktan takıp edebılırsınız
  • cyhnsr kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam ilgin için; ama muhtemelen hitachi alamayacağım, nişanlımı ikna edemem muhtemelen. Samsung'un servis sorunları ve tecrübesizliği olmasa teknolojileri güzelde.
    hahahah buyuk patron kadınlarımız yapaacak bırsey yok o zaman arcelık ten sasma samsung ta emın ol teknolojıde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyhnsr -- 15 Ocak 2014; 9:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

hahahah buyuk patron kadınlarımız yapaacak bırsey yok o zaman arcelık ten sasma samsung ta emın ol teknolojıde yok

Arçelikle ilgili okuduğum yorumlar artık eskisi gibi olmadıkları yönünde hep hocam, Hitachi alabileceğim showroom olsa, yetkili servisleri ve durumu nedir bilemiyorum ki. Acaba siemens mi düşünsem bi nebze.
    hangı ılde oturuyorsun _? @KURTAY1
  • Kocaman bir köy olan İstanbul :D
    )) heh hocam ıstınye parka galerıa gıdeceksın enplus magazalarında gorebılırsın zaten kendı dıst urunlerı ve baska hıcbıryerde satısına ızın vermıyorlar bır tamsaatinde.com da ucuzunu bulabılırsın o magazadakı urunlerın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

)) heh hocam ıstınye parka galerıa gıdeceksın enplus magazalarında gorebılırsın zaten kendı dıst urunlerı ve baska hıcbıryerde satısına ızın vermıyorlar bır tamsaatinde.com da ucuzunu bulabılırsın o magazadakı urunlerın

Hocam çok sağol ilgine, çamaşır makinesinde ne baksam acaba?
  • Vestel klima kullanıyorum memnun değilim,işyerinde mitsubishi inverter kullandım çok iyiydi..bir de bauhausta satılan bir marka vardı baxi o da çok iyi..para varsa mitsubishi yoksa baxi..

Vestel buzdolabı kullanıyorum 10 sene oldu,ses yaptı fan motoru titreşimli çalışıyormuş değiştirdiler garantiden hala kullanıyorum,geceleri genleşme sesi yapıyor çat,çut mutfağın kapısını kapatıyorum yatarken sorun çözülüyor..

Vestel lcd tv 10 sene oldu sorunsuz kullanıyorum..

Çamaşır makinamız bosch du memnunduk şimdi siemens kullanıyoruz memnunuz..

Arçelik bulaşık makinası sanırım 15 sene sorunsuz çalıştı geçen yaz arızalandı bitmiş dedi servis,çamaşır makinası ile beraber siemens aldım onu da siemens ten de memnunuz..

Sonuç olarak mümkün olduğu kadar yerli ötesinde siemens yeterli.. :) diyebilirim..
  • UZMANTV
    Buzdolabı seçerken dondurucusu hangi özelliklere sahip olmalı?
    http://www.uzmantv.com/buzdolabi-secerken-dondurucusu-hangi-ozelliklere-sahip-olmali

• Hakikatten bosch almayin derim. annemin 96 da aldığı arçelik nofrost dolap hala taş gibi iken benim 2008 de aldığım bosch marka dolap 2 kere tamir gordu. simdi ise cope atilacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.