Başlangıç notu: Bir alt başlık seçmem gerektiği için buzdolabını seçtim, uygun değilse çamaşır & bulaşık kısmında da ayrı açabilirim.
Başlıkta dediği gibi 3 parça beyaz eşya alacağım, biraz baktım ama seçenekler arasında kayboldum. Yeni evliyim, İstanbul'da bu ürünleri bir hafta içinde tedarik etmem gerekiyor. Bütçe olarak toplam 10.000 civarı düşünüyorum ama bütçe esneyebilir.
Diğer başlıkları da inceledim biraz ama 3 parçayı aynı yerden almak hem bize kolaylık sağlar hem de fiyatta avantaj yaratabilir diye ayrı bir başlık açtım. Aşağıdaki kısıtlamalarla değerli tavsiyelerinizi bekliyorum:)
Buzdolabı için genişlik 70cm Max ve tercihen dondurucusu aşağıda olan modellere bakıyoruz. Buzdolabı ve bulaşık makinesi inox ya da siyah olmalı Yer sıkıntısı nedeniyle kurutmayi ayrı alamıyoruz.
Arkadaşlar konu güncel
Arkadaşlar konu hala güncel. Aşağıdaki ürünler için fiyat aldım, fiyat 10600 tl civarı. +3 yıl garanti uzatması ekleyince 11600 tl civarına geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bir konuda seni uyarıyım Bosch marka kurutmalı çamaşır makinası aldım çok pişman olduk Makina çok sallantılı çalışıyor heryer cıtır cıtır makina adeta savaş yaşıyor içinde biz ne umduk ne bulduk şok olduk servis çağırdık bunlar böyle içi çok dolu bunlar çift görevi olduğu icin böyle oluyor dedi Olan olmuştu şimdiki aklım olsa kurutmalı almazdım bilmiyorum belki başka markada sorun çıkmaz
Ayrıca kurutma hassas kurutma modunda bile elbisenin bir miktar canını okuyor ömrünü azaltıyor kanaatindeyim
quote:
Orijinalden alıntı: haoshoku
Arkadaşlar konu hala güncel. Aşağıdaki ürünler için fiyat aldım, fiyat 10600 tl civarı. +3 yıl garanti uzatması ekleyince 11600 tl civarına geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba, Siemens düşünürseniz bu ürünlerde yardımcı olmak isterim.
Saygılar.
Serdar Çetin 05533976676
quote:
Orijinalden alıntı: haoshoku