Arkadaşım budolabının buzluğundaki buzları bıçakla! temizlerken delmiş buzluğu, internette yaptığım araştırmada deliğe japon yapıştırıcı sürüp üzerine karbonat dökün diyen var, sunfix yapıştırıcı ile yapıştırın diyen var bilemedim ne yapmalı. Tamirci çağırma lüksümüz yok öğrenci evi bu işi basit bir yoldan halledebilir miyiz acaba?
Arkadasm sanirim yapilmaz o
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: storm-1322
Arkadaşım budolabının buzluğundaki buzları bıçakla! temizlerken delmiş buzluğu, internette yaptığım araştırmada deliğe japon yapıştırıcı sürüp üzerine karbonat dökün diyen var, sunfix yapıştırıcı ile yapıştırın diyen var bilemedim ne yapmalı. Tamirci çağırma lüksümüz yok öğrenci evi bu işi basit bir yoldan halledebilir miyiz acaba?
sakız yapıstırın.yeya sılıkon surun
Mesele sadece deliği kapatmakla halledilmez maalesef. Buzdolabının sisteminin temizlenip vakumlanarak gaz şarjı yapılması lazım. Delik de basınçtan ötürü ancak kaynak ile halledilebilir diye düşünüyorum. Kısacası buzdolabı yeniyse 100TL civarı masrafı var, değilse motorunu alıp satın, dolabı da hurdacıya verin. Üstüne az daha katıp 2. el başka bir buzdolabı alın derim.