Bildirim
Buzdolabı desibel ölçme yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyle bir kriter olabilirmi.Oncelikle baz aldiklari ortam kac db den baslamali ki olcum basarili olsun.Iste turk isi derlerya ondan bu.Korelilerde ogrenmis tr halkini,otlatiyorlar.
Sorun bakalim ortam kac db olmali imis,bebegin aglamasi bilimsel testi helale ugratirmisymis.
Isin sakasi bu ancak kolay gelsin hepimize.
Yalniz hangi model oldugunu bilmiyorum ancak lg 78cm on cepheli 702 kodlu olan modeli 43db olarak geciyor ,hem arkadasim gecen yil hem kardesim 4 ay once aldi cok memnunlar.41db lik benim 6360 samsungtan daha sessizler.Soyle diueyim,ses duyuyorsaniz suphelenin.Tik cikarmiyor bu dolaplar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün gelip desibel ölçümü yaptılar dolabın önünden 1 metre uzağından bir aletle ölçüm yaptılar alet 35 db gösteriyor ki ben şok dolabın sesli çalıştığına eminim ama o cihaz ve ölçüm doğru mu yapıldı bilmiyorum .ölçerken cihazın başında ki siyah sünger çıkartılmadı doğru mu yaptılar ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim cihaz buhttps://tr.aliexpress.com/item/New-Upgrade-LCD-Noise-Measuring-Instrument-Digital-Sound-Level-Meter-Portable-Noise-Tester-Decibel-Monitoring-Diagnostic/32574876367.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X