Merhaba arkadaşlar bugün SİEMENS No-Frost Kombi Buzdolabı aldık çalışır vaziyette durum Buzluk bölmesi alt tarafta ama normal olan günlük yiyeceklerin konulduğu tarafın sırt denilen kısmı yani arka duvar kısmının belli kısmı karlanma yaptı bunun nedeni nedir? Kontrol ettim lastiğinde sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Üst taraf 4 derece . Buzdolabı yeni çalıştırdım tekrar söylüyorum ortalama 2 saat süper' modunda çalıştı 4-5 saattir çalışıyor şimdi normal 4.derecede çalışıyor.
3 de deneyin. 4 acil soğutma ve dondurma modu olabilir.
Aldığınız cihazın model kodu nedir? Bana low frost serisi gibi geldi.
Tatildeydim arkadaşlar kusura bakmayın yazmışsınız ama Tam bilmiyorum arkadaşlar ama sanırım karlanma normal çünkü arka tarafı raflar biraz önde arka taraf hafif boşluk ve altta su aktarım kabı var. Zaten sanmıyorumki çok elektrik kesintisi olmadığı takdirde erimez gibime geliyor .
Buzdolabı buna benziyor hatta benzemiyor aynısı gibi ama modelini tam olarak bilmiyorum.
CONTALARA PUDRA SÜRÜN.KAPAGI SICAK HAVALARDA SIK UZUN SURE ACIK KAPAMAYIN.BIRDE PECETEYE BIRAZ BULGUR SARIP BIR KASEYE KOYUN ( SOGUTUCU BOLMEYEDE AYNI SEKILDE )NEM EMILIMI BAZINDA COK FAYDASI OLUYOR.