< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 29 Şubat 2024; 15:18:49 > |
Profilo buzdolabı herşeyi donduruyor
-
-
Buzdolabının motoru 7/24 çalışıyorsa ısı sensörü bozulmuştur muhtemelen.
Eğer motor sesi her zaman değil de ara ara geliyorsa belki de ısı ayarı en düşüktedir.
-
Sorun çözüldü mü. Arızası neymiş
-
Çözüldü hocam
Dolabı boşaltıp 48 saat beklettim sonra temizleyip çalıştırdım düzeldi bir sıkıntı yok şimdilik. -
Teşekkürler. Ben de temizleyip 1 gün beklettim ama ara ara yapıyor yine
-
Yeni taşındığımız evde Elektrik sorunu vardı sürekli Elektrik gidip geliyordu sigorta atıyordu voltaj dalgalıydı
Kacak akım rölesini A tipi ile değiştirdim ve voltaj koruma rölesi(sinotimer stvp936) ekledim panoya sorun olmadı bundan sonra.
Belki bir faydası olur sizede. -
Elektrik akımı ile soğutma arasında nasıl bir korelasyon var ki. Elektrik ve donma çok uzak şeyler. Soğutucu ve donma elektrikle ilgili bir şey değildir.
Sorunun bundan kaynakladığını sanmıyorum. Benim deneyimlerime göre aşırı yük donmaya ve kararsızlığa neden oluyor. Biz genelde hep en büyük dolapları kullanıyoruz. dolabın ebatı büyüdükçe yük artınca ısı sorunları donma yönünde artıyor. Böyle bir durumda yükü azaltınca ya da belirli bir süre dinlendirince, ya da sistemi sıfırlayınca sorun çözülüyor. Sizin çözüm yönteminizde bu tezi doğruluyor
Sonuç;
Sorunun kaynağı elektrik değil, aşırı yük...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Kasım 2024; 19:36:7 >
Benzer içerikler
- arçelik no frost buzdolabı eski modelleri
- arçelik vitaminzone buzdolabı kırmızı ışık yanıyor
- buzdolabı alttan donduruculu mu üstten donduruculu mu
- arçelik no frost buzdolabı üst soğutmuyor
- sıkışan buzluk çekmecesi nasıl açılır
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi derin dondurucu
- en iyi buzdolabı markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X