Şimdi Ara

buzdolabı mutfak kapısından sığmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kiracı ırkı olarak ne zaman gün yüzü görecez
    bugün arçelik bayisinde çok hoşuma giden nerdeyne alıyordum 584611ei modelinin mutfak kapımdan geçemeyeceğini fark ettim başka model var mı önerebileceğiniz ? inverter olması öncelikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Buzdolabı Mutfak Kapısından Geçmiyor: Ne Yapmalısınız?

Yeni buzdolabını eve getirdin ancak mutfak kapısından sığmadığını fark ettin mi? Endişelenme, bu yaygın bir sorundur. İşte buzdolabının mutfak kapısından geçmemesi durumunda ne yapmanız gerektiğine dair bazı ipuçları:

• Kapı Çerçevesini Ölçün: Buzdolabının genişliğini ve yüksekliğini ölçün ve bunları mutfak kapısının genişliği ve yüksekliğiyle karşılaştırın. Bu, geçip geçmeyeceği konusunda sana bir fikir verecektir.

• Bosch XXL Buzdolapları için İpuçları: Bosch XXL buzdolapları genellikle standart kapılardan geçmez. Kapıyı sökmek veya genişletmek için üretici talimatlarına göz atın.

• Kapıyı Sökün: Bazı durumlarda, buzdolabını mutfak kapısından geçirmek için kapıyı sökmek gerekebilir. Kapıyı dikkatlice çıkarın ve yeniden takmadan önce menteşeleri ve contaları kontrol edin.

• Buzdolabını Yan Yatırın: Buzdolabı kapıdan sığmıyorsa, yan yatırmayı dene. Ancak, bu yöntemi yalnızca buzdolabının buna uygun olarak tasarlandığından eminseniz kullanın.

• Kapı Kasasını Genişletin: Kapı kasasını genişletmek, buzdolabını kapıdan geçirmenin bir başka yoludur. Bunun için bir marangoz veya müteahhitten yardım alman gerekebilir.

• Profesyonel Yardım Alın: Yukarıdaki seçenekler işe yaramazsa, profesyonel bir??? veya servis teknisyeni çağırmayı düşünün. Buzdolabını güvenli ve verimli bir şekilde taşımanıza yardımcı olabilirler.

Bu ipuçlarını uygulayarak, buzdolabının mutfak kapısından geçmediğini fark ettiğinde bile panik yapmana gerek kalmayacak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim bildiğim kadarıyla parçalayarak geçirebilirler. Teknik servisi belki bu işi yapıyor olabilir, bir sorun bence. ekstra ücret verirsiniz tabii eğer böyle bir şey yapıyorsa servis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutfak ve Banyo Tadilatı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.