Şimdi Ara

Buzdolabı Önerisi (2000 Tlye Kadar) LG GC-B559ELQZ ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG GC-B559ELQZ 2600TLden aldım. Forum istanbul LG mağazasından.
    2000 dedim, 2600e çıktım.

Merhaba.
    Ay sonu, eylül başı buzdolabı almam lazım. Samsung vardı. Memnundum fakat yazlığa goturdum.
    Maksimum 2000 tl kadar dolap ihtiyacım var. Onerileriniz nelerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 7 Eylül 2016; 1:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung kampanyası var şu anda alırsan 5 yıl garanti veriyor güzel dolaplar var samsungda 1399tl ye satılyıordu modelini unuttum o modelin en büyüğünü aldım 2799tl ye sadece boyut farkı var gidip bakabilirsin birde vestel alttan buzluklu modeli 1999tl ye satıyor vestelede gidebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPeriaONE

Samsung kampanyası var şu anda alırsan 5 yıl garanti veriyor güzel dolaplar var samsungda 1399tl ye satılyıordu modelini unuttum o modelin en büyüğünü aldım 2799tl ye sadece boyut farkı var gidip bakabilirsin birde vestel alttan buzluklu modeli 1999tl ye satıyor vestelede gidebilirsin

Sadece Samsung mağazalarındami?
    İnternet üzerinden alsamda olurmu n11 gg hepsi burada gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: XPeriaONE

Samsung kampanyası var şu anda alırsan 5 yıl garanti veriyor güzel dolaplar var samsungda 1399tl ye satılyıordu modelini unuttum o modelin en büyüğünü aldım 2799tl ye sadece boyut farkı var gidip bakabilirsin birde vestel alttan buzluklu modeli 1999tl ye satıyor vestelede gidebilirsin

Sadece Samsung mağazalarındami?
    İnternet üzerinden alsamda olurmu n11 gg hepsi burada gibi.

Orası sana kalmış kardeşim ama 5 yıl garanti kampanyası sanırsam samsung mağazasından alırsan çünkü servis buzdolabındaki bi kodu cihaza okuttu sonra mesaj atmamı istedi tam olarak bi bilgim yok o konuda

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Aldığınız yer fark etmiyor sanırsam. Hepsiburada da yazıyordu eylül sonuna kadar servisden garanti başlatana gibi birşey yazıyordu. Samsung u arayıp sorun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Aldığınız yer fark etmiyor sanırsam. Hepsiburada da yazıyordu eylül sonuna kadar servisden garanti başlatana gibi birşey yazıyordu. Samsung u arayıp sorun bence

Bu önemli.
    Cunku internet ortamında bazı modeller 200 300 tl kadar uygun fiyata alabiliyorum.

Mesela ben bu ürünü alacağım. Altında açıklama kısmında yazıyor. Kurulum yapılan diyor. Muhtemelen satıcı çok farketmeyecektir. İstanbilişimi ayrı tutuyorum burada oradaki ürünler farklı olabiliyor. Yinede samsung çağrı merkezinden bilgi alırsanız sağlıklı olur. Umarım benimde evim biter de şu kampanyadan yararlanıp alabilirim

http://www.hepsiburada.com/samsung-rl4323rbasp-tr-a-473-lt-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRL4323RBASP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesela ben bu ürünü alacağım. Altında açıklama kısmında yazıyor. Kurulum yapılan diyor. Muhtemelen satıcı çok farketmeyecektir. İstanbilişimi ayrı tutuyorum burada oradaki ürünler farklı olabiliyor. Yinede samsung çağrı merkezinden bilgi alırsanız sağlıklı olur. Umarım benimde evim biter de şu kampanyadan yararlanıp alabilirim

http://www.hepsiburada.com/samsung-rl4323rbasp-tr-a-473-lt-nofrost-buzdolabi-p-MTSAMRL4323RBASP

Aynı modele bakmisiz. Bende bu dolabı almayı düşünüyorum. Umarım doğru karar vermiş oluruz.

Twin coolingler ile bunun arasında gidip geliyorum. Ama bu daha ağır basıyor. Alırsanız yorumlarınızı detaylıca merak ediyorum hocam. Hayırlı olsun 😊👍🏻

• quote:

Twin coolingler ile bunun arasında gidip geliyorum. Ama bu daha ağır basıyor. Alırsanız yorumlarınızı detaylıca merak ediyorum hocam. Hayırlı olsun 😊👍🏻

Henüz yazliktayim hocam. İstanbula anca eylülde geçmiş olucam. Oradaki evde buzdolabi şuan yok. Şimdiden araştırıyorum oraya gittiğim gibi almalıyım. Belki sen önce alırsın

• lg hangi modeli sessiz sorunsuz
  • LG GC-B559ELQZ

Bunu aldım

• Merhaba, buzdolabıyı aldınız. Memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcafer61

Merhaba, buzdolabıyı aldınız. Memnunmusunuz?

Evet, yukarıda yazdığım modeli aldım. Gayet memnunum.

Ayrıca,

Beko mağaza çalışanı olarak söylüyorum bunu.

• Biz de düşünüyoruz da ses yapma ve buz kırma olayı oluyor muve de bu kenarının deri olmasının amacı ne olabilir sizce? Bu arada nem durumu için o fresh filtre işe yarıyor mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.