Şimdi Ara

Buzdolabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süredir forumu takip ediyorum ve buzdolabı haricindeki beyaz eşyalar için forumdaki tavsiyeleri de değerlendirerek seçeneklerimi belirledim. Buzdolabında tavsiye edilen samsung modellerini hem yer problemi (70-74 cm kadar yer var) hemde iç tasarımını kullanışsız bulmamız nedeni ile Sharp ise kombi(dondurucu altta) model istememiz ve yine yer problemi nedeni ile eledim. Electroluxun modelleri arasından beğendiklerimiz oldu ama ne hikmetse mağazalarda gördüğümüz tüm elektrolüx modellerinin kapıları bize problemli geldi. Kapıyı normalden biraz daha fazla sert kapattığımızda tekrar açıldığını gördük.Bende bunun kronik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.(Kullananlar bu konuda yorumlarını esirgemesin lütfen...) Sizden (özellikle candoğan62 ve Tuna üstadlardan) ricam bana 70 cm genişlikteki modeller arasında geniş hacim/sessizlik/tazelik konusunda beğenilen model önerilerinde bulunmanız. 2500 tl ye kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• whirpool modellerine bakın derim. arc 4130-4138-4198 modelleri olabilir. birde electrolüx modellerindede 70 cm dolap var modelini şimdi hatılammıyorum sitesinde var.elecroluxte bahsettiğiniz sorunu bilmiyorum ama kapı problemi yaşamayacağını sanıyorum.bunlar avrupa üretimi kalitelidir. kolay gelsin.
  • benimde bir kaç gün içinde yeni bir buzdolabına ihtiyacım var, konuyu açan arkadaş gibi benimde yer sıkıntısından dolayı genişliğin max:73 cm olması gerekiyor buda fazla seçenek bırakmıyor malesef bende üstadlardan tavsiyelerini esirgememelerini rica ediyorum.Konuyu açan arkadaşa ve yapacağınız tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvisthepelvis

Merhaba arkadaşlar,
    Uzun süredir forumu takip ediyorum ve buzdolabı haricindeki beyaz eşyalar için forumdaki tavsiyeleri de değerlendirerek seçeneklerimi belirledim. Buzdolabında tavsiye edilen samsung modellerini hem yer problemi (70-74 cm kadar yer var) hemde iç tasarımını kullanışsız bulmamız nedeni ile Sharp ise kombi(dondurucu altta) model istememiz ve yine yer problemi nedeni ile eledim. Electroluxun modelleri arasından beğendiklerimiz oldu ama ne hikmetse mağazalarda gördüğümüz tüm elektrolüx modellerinin kapıları bize problemli geldi. Kapıyı normalden biraz daha fazla sert kapattığımızda tekrar açıldığını gördük.Bende bunun kronik bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.(Kullananlar bu konuda yorumlarını esirgemesin lütfen...) Sizden (özellikle candoğan62 ve Tuna üstadlardan) ricam bana 70 cm genişlikteki modeller arasında geniş hacim/sessizlik/tazelik konusunda beğenilen model önerilerinde bulunmanız. 2500 tl ye kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

KG57NP01NE Yİ 1850 TL KARTA 10 TAKSİT ALDIM hocam sana bunu tavsiye ederim ürün daha bu hafta piyasa sürülecek A+ enerji led v.s biçok özelllik üstelik 70 cm bunun üstte dondurucu olanlarına bakabilirsin.. benim buzolabı haftasonu gelecek net bişi diemiyorum ama tabsiye edebilirim bi incele istersen..

• bende 70 cm genişliğinde buzdolabı bakıyorum forumda Samsung çok ağır basıyor ama onunda 70 cm genişliğinde buzdolabı sayısı cok az ve güzel değil. siemensin (Siemens KG57NP71NE), elektrolux un(END 42395 X BRITA) veya bosh un modellerinden hangisini tavsiye edersiniz bide çamaşır makinesi için profilo cm 1000 str nasıldır
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Sanırım Electrolux'ün Vestel üretimi olan üstten donduruculu modellerini incelediniz. Şu sıralar kampanyada olan AEG ve Electrolux inox kombi tipi buzdolaplarını tavsiye ederim. 440lt, A+ sınıfı ve 1900TL.

quote:

bende 70 cm genişliğinde buzdolabı bakıyorum forumda Samsung çok ağır basıyor ama onunda 70 cm genişliğinde buzdolabı sayısı cok az ve güzel değil. siemensin (Siemens KG57NP71NE), elektrolux un(END 42395 X BRITA) veya bosh un modellerinden hangisini tavsiye edersiniz bide çamaşır makinesi için profilo cm 1000 str nasıldır

Siemens-Bosch'un 70cm no frostlarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tavsiyem Electrolux olur.

Uygun fiyatla 70cm için buzdolabı sorununu çözmek isteyenlere tavsiyem Profilo BD2667TM modeli. Bu model gümüş renkli ve uygun fiyatlı; artıları da:
    -No frost değil, statik olduğundan sorun çıkarma riski çok düşük.
    -Komple cam raflı ve antibakteriyel gövdeli
    -520lt iç hacimli ve A sınıfı
    -Statik olmasına rağmen anormal buzlanma sorunu yok
    -Bosch grubu buzdolaplarının genelinde bulunan ve kilitlenme sorunu olan Dafnoss marka kompresör yok, bunun yerine Sharp buzdolaplarında da kullanılan embraco marka kompresörü var.
    -Ses seviyesi 39dB

Yani sadece dondurucu yüzeyinde ince bir kar tabakası ve soğutucu kısmının arka duvarında belirli aralıklarla eritilen ince bir buzlanmaya katlanacaksanız o kadar. Ben dayıma bu buzdolabını aldım 990TL'ye. Gidip Bosch grubunun kalitesiz no frostlarına 1800-2000TL vermekten çok daha mantıklı.

Bunun yanında buzdolabı arayışınız beyaz ise Arçelik ve Beko'nun statik modellerini de düşünebilirsiniz. 900-1200TL arasına 500-550lt arası buzdolabınız olur.

Bu tavsiyem hem uygun fiyatlı hem de 70cm genişlikte buzdolabı arayanlara.

• size bu buzdolabını öneririm sistemleri arçelik beko ve whirpooldan iyi "http://www.tekcarsi.com/urun/hitachi-r-z570aru7-inci-beyazi-no-frost-buzdolabi.aspx"
    fiyatıda uygun,bütün parçaları kendi yapımı motoru ve sogutma sistemi dahil.
  • Arkadaşlar şu 3 model arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz nedir acaba

SAMSUNG RT63WMSW 1550 TL
    SAMSUNG RT62 KAMT 1500 - 1700 TL
    SIEMENS57NP71 1800 TL

Sizce hangisini seçmeliyim. Yada tavsiye edeceğiniz başka model marka var mı?
  • siemensleri açıkçası incelemedim. ama bosch grubunun dolapları genelde forumda tavsiye edilmiyor.
    Samsunglar arasında çok fark yok.
    iç hacimler aynı. ebatlarında 5 cm oynuyor.
    enerji tüketimlerinde RT63WMSW 35 kwh/yıl daha avantajlı. (yılda 5 lira civarında)
    birtek renkleri farklı. biri inox diğeri beyaz. ben açıkçası RL62ZBSW aldım. çünkü beyazdı.
    zevk meselesi siz karar vereceksiniz yani. bu arada arsenlüpin nickli üye 3-4 ay önce RT62 KAMT aldı ve foruma fotoğraflı incelemelerini koydu. aratırsanız bulursunuz. kendisi çok memnundu. aklınıza takılan yerleri sorabilirsiniz.
  • Merhabalar,

Uzun zamandır forumu takip ediyor ve yazdığınız yorumları okuyorum. Konu derin donduruculu kombi tipi bir buzdolabı almak istiyoruz. Fakat hazır mutfaktan dolayı yer sıkıntımız var. Eski dolabımız 160 cm boyundaydı. Küçük bir işlemle buzdolabı üzerindeki mutfak dolabını kaldırabiliyoruz. Dolayısı ile buzdolabının yükseklik limitini 200 cm'e kadar çıkarabiliriz. tabii burada sorun yine bitmiyor en olarak en fazla 63 cm'e kadar bir buzdolabı seçmemiz gerekiyor...

Tam mutfağımızın ölçülerine uygun buzdolablarını Elektrolux'te bulmuştuk ki internetteki şikeyetvar sitesinde Elektrolux buzdolabı kullanıcılarının sonu gelmez şikayetlerini, servisin kötülüğünü, 3 yılda bitmemesi gereken gazın bittiğini, kapağının paslandığını vs yazan yazıları görünce bütün hevesimiz kursağımızda kaldı ne yazık ki... Elektrolux satıcısı olan Enplus mağazalarından da çok fazla şikayet var.

Özetle ne yapacağımızı şaşırdık kaldık. siz genel olarak elektrolux'u tavsiye etmişsiniz ama yerli olanları değil diye eklemişsiniz. hangi modelin yerli hangi modelin ithal olduğunu nasıl anlayacağız? ve servisi bu kadar kötü ise buzdolabı ithal de olsa alınmalı mı sizce?

yine özetle (Y)en fazla 200 cm. olan (G) en fazla 63 cm. olan Elektrolux buzdolablarından elbette kombi tip olanlarından hangilerini önerebilirsiniz acaba?

Gorenje markasında da aynı ölçlerde buzdolapları var üstelik de kombi olarak ama hem marka hakkında farkındalık olmadığı için hem de fiyatları Elektrolux'e göre daha fiyatlı olduğu için düşündürüyor bizi...

Umarım okur okumaz yanıtlarsınız. zira bayram geliyor ve buzdolabımız neredeyse iş görmez durumda.....

Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim..

not: candoğan62 isimli üyenin de görüşlerini özellikle almak isterim. zira kendisinin Elektrolux markası ile ilgili derin bilgisi var.

• valla elektrolux alırken servisolayını gözönüne alın derim

aeg elektrolux serviaslerinin arıza için geldiklerinde arıza yoksa servis parasını alırız tavırlarıyla dolu birsürü şikayetvar

arıza olmazsa aeg elektrolux servislere para ödemiyormuş ve bunuda müşteriden tahsil etmeye kalkıyorlarmış

her ne kadar kalite diye görünsede servis daha önemli benim gözümde açıkçası
  • Yine servis sorunu ve yine Elektrolux markası.....internette araştırma yaparkenwww.devletsah.com adlı bir sitenin sahibinin başına gelenleri okuyunca buradaki herkesi de durumdan haberdar etmek istedim. vakti olanların okumasında fayda görüyorum.

..............................................................................................................................................................

DOLANDIRILMAYIN

aradığınız teknik servis acaba ne kadar yetkili?

Malumunuz Ankara’ya geçici olarak taşındık. O nedenle de mobilyalı bir ev tuttuk. Evdeki eşyaların bir kısmı malesef çalışmıyordu. Bu nedenle tamir edilmesi gerekti. Bakın başıma neler geldi.

ilk gün Bosch marka set üstü ocağı prize taktığımda bütün çakmaklar hiç durmadan ateşlemeye başladı. Hemen fişi çektim. Bu çok fena bir durumdu. Çünkü dört gözden sadece büyük olanı çalışıyordu. En azından elektrikli ocakla bir müddet idare edebileceğimi düşünmüştüm. Yani çay demlerken, omlet yapamıyordum. Ya da akşam yemeğini 1 saat önceden ısıtmaya başlıyordum. Neyse ki çamaşır makinası da Bosch markaydı ve üzerinde yanda gördüğünüz etiket yapışmıştı. Ev telefonumuz olmadığı için cep telefonumdan servisi arayıp gelmelerini istedim. şaşırtıcı şekilde 1 saat içinde geldiler. Ocağı götürmeleri gerektiğini söylediler. Nasıl olsa pek işe yaramadığı için kabul ettim.

2 gün sonra geri getirip tamir olduğunu söyleyip bıraktılar. Bir parçanın ellerinde olmadığını sipariş verdiklerini üç dört günde geleceğini, o gözü 3-4 gün daha kullanmamı söyleyip, 100YTL’lik bedeli alıp gittiler. Ancak ocak o akşam eski halinin tam tersi olarak bu defa hiç ateşleme yapmıyordu. Bir kibrit bulup idare ettim. Ama 100YTL vermişim çakmakların yanması lazım değil mi? Nasıl olsa 3 gün sonra gelecekler diye beklemeye karar verdim. 5. günün sonunda kendilerini arayıp neden halâ parçanın gelmediğini sorup, oluşan problemi bildirdim. Ertesi gün tekrar geldiler. Tekrar ocağı götürdüler. ve tekrar getirdiler. Ben hepsini tekrar kontrol ettim. Tekrar tamam dedim. Bu defa bir ücret istemediler. Bu arada gelen kişiye Beko marka fırının da bozuk olduğunu bildikleri birisi olup olmadığını ya da kendisinin bakıp bakamayacağını sordum. Biz yetkilisi olduğumuz firmaların ürünleri dışında bakmıyoruz. Ama ocak konusunda sizi epey üzdük. Bir bakayım diyerek fırına baktı. Hatta bakmakla kalmayıp alıp götürdü. Ertesi gün de fırını yapılmış olarak getirdi. 2 gün sonra sadece bir göz yanmaya başladı. Bu defa şanslıydm elektrikli kısmı kullanabiliyordum. Ama elektrikli kısmı kullanırken çıt çıt diye bir ses geliyordu. Bir hışımla teknik servisi tekrar arayıp derdimi söyledim. Her türlü malzemelerini alıp gelmelerini ocağı vermeyeceğimi de söyledim. Geleceğiz dediler ve gelmediler. Ertesi gün bir daha aradım özür dileyip 1 saat sonra geldiler. Evde ocağa baktılar. Bu arada sipariş parçayı da getirdiler.

Sonuç:

Ellerinde kurşun kalem kalınlığındaki siyah plastik bir parça olmadığı için ocağın çakmaklarından birisi çalışmayacakmış.
    Elektrikli ocağı kullanmayacakmışım, çünkü sigortayı attırabilirmiş. Ocağın sigortasında problem varmış.
    Ocağın düğmelerinden bir tanesinin küçük metal halkası olmadığı için bastıramıyacağım dolayısı ile çakmakla yakamayacağımı söylediler.
    Bu arada fırın ve ocağın yeni parçası ve ayaklar için 50YTL daha alıp gitti.
    Neyse aradan 2 hafta geçti ve ocak çakmakla zorla da olsa yanıyor ama kapanırken düğmeler zorlanıyordu. Bu sahurda artık kapanmamaya başladı. Elime bir kerpeten alıp, düğmeyi çıkarttıktan sonra içerideki çubuğu çevirip ocağı kapatmayı başardım. Sonra da internete girip güvenimizdense para kaybetmeyi seçecek olana Bosch’a durumu izah eden ve teknik servisinden şikayetçi olan bir e-posta gönderdim.

Çok geç olmadan bayilerden sorumlu olduğunu zannettiğim Cüneyt bey isminde birisi aradı durumu sordu. Anlattım. Bayinin numarasını verdiğimde o numaraya sahip bir bayileri olmadığını söyledi. Kendi bayilerinin numarasını verdi.

Bu defa dedektifçilik damarım kabarıp servisi tekrar aradım. Telefon Bosch AEG diye açıldı.

-Bocsh mu?

- Evet.

-Bosch teknik servisi değil mi?

- Evet buyrun.

- Yetkili servissiniz değil mi?

- Problem neyle ilgiliydi?

- Yetkili servis misiniz değil misiniz?

- Değiliz ama hep bakıyoruz.

- E niye Bosch diye açıyorsunuz telefonu?

- Açarım sana mı soracağım…………………..

- Terbiyeli konuşun. Madem yetkili değilsiniz niye benim çamaşır makinamın üzerinde Yetkili Servis diye yazan bir etiket var? Niye yapıştırdınız?

- Arada çizgi var görmüyor musun! Electrolux- AEG yetkilisiyiz. Yani çizginin üstündekilerin servisiyiz.

- Ben bunu bilmek zorunda mıyım?

- ……………………….

- Düzgün konuşun demiştim değil mi?

- ……………………….

- Peki bu işi başka yollarla çözeriz.

Bu konuşmanın ardından Electrolux’ü arayıp bayilerinin yaptığını haber vermek adlarının bu gibi nahoş durumlara karıştığını bildirmek istedim. Aradım. Bir bey çıktı. Durumu anlattım. Cevaba hazır mısınız? "Yapabilirler. Biz karışamayız." Bir firma markasını taşıyan servisin dolandırıcılık yapmasını doğal karşılıyor. Ve onaylıyor. İnanamıyorum. Konuştuğum beye kendilerinden bir beklentim olmadığını bu telefonu sadece markalarını kirletenleri haber vermek için aradığımı ve çok şaşırdığımı söyledim. Konuyu web sitemde dile getireceğimi ve Electrolux’ün dolandırıcılığa yetki verdiğini yazacağımı söylediğimde aldığım cevap bir öncekinden daha şaşırtıcıydı:

- Madem internetten anlıyorsunuz, Bosch’un numarasına oradan baksaydınız.

- Telefonum dolayısıyla internetim sadece 4 gün önce açıldı. Bakamazdım. Esas siz yetki verdiklerinizi kontrol etseydiniz ben bu hallere düşmezdim.

- Bizi ilgilendirmez.

- Doğru siz yetki vermemişsiniz. Sizin markanızla ilgili değil yani. Neyse iyi günler.

Sonuçlar:

Electrolux markalı herhangi bir ürün alacaksanız bu tip bir yetkili teknik servisle ve bu tip bir müşteri hizmetleri yetkilisi ile karşılaşmaya hazırlıklı olun.
    Bakalım gerçekten yetkili Bosch servisi ne kadar fatura çıkartacak?
    Mobilyalı ev kiralarken herşeyi tek tek kontrol edin. Bizim gibi sadece 2 gününüz varsa bile.
    Yarın iftara gelecek misafirlerim umarım hazır yemek zorunda kalmayız.
    03.10.2006 tarihinde eklenen not:

Bugün -yazıyı yazmamın üzerinden 17 geçtikten sonra- ocağım Electrolux tarafından ücret alınmadan tamir ettirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canela -- 30 Ağustos 2010; 15:07:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhabalar,

Uzun zamandır forumu takip ediyor ve yazdığınız yorumları okuyorum. Konu derin donduruculu kombi tipi bir buzdolabı almak istiyoruz. Fakat hazır mutfaktan dolayı yer sıkıntımız var. Eski dolabımız 160 cm boyundaydı. Küçük bir işlemle buzdolabı üzerindeki mutfak dolabını kaldırabiliyoruz. Dolayısı ile buzdolabının yükseklik limitini 200 cm'e kadar çıkarabiliriz. tabii burada sorun yine bitmiyor en olarak en fazla 63 cm'e kadar bir buzdolabı seçmemiz gerekiyor...

Tam mutfağımızın ölçülerine uygun buzdolablarını Elektrolux'te bulmuştuk ki internetteki şikeyetvar sitesinde Elektrolux buzdolabı kullanıcılarının sonu gelmez şikayetlerini, servisin kötülüğünü, 3 yılda bitmemesi gereken gazın bittiğini, kapağının paslandığını vs yazan yazıları görünce bütün hevesimiz kursağımızda kaldı ne yazık ki... Elektrolux satıcısı olan Enplus mağazalarından da çok fazla şikayet var.

Özetle ne yapacağımızı şaşırdık kaldık. siz genel olarak elektrolux'u tavsiye etmişsiniz ama yerli olanları değil diye eklemişsiniz. hangi modelin yerli hangi modelin ithal olduğunu nasıl anlayacağız? ve servisi bu kadar kötü ise buzdolabı ithal de olsa alınmalı mı sizce?

yine özetle (Y)en fazla 200 cm. olan (G) en fazla 63 cm. olan Elektrolux buzdolablarından elbette kombi tip olanlarından hangilerini önerebilirsiniz acaba?

Gorenje markasında da aynı ölçlerde buzdolapları var üstelik de kombi olarak ama hem marka hakkında farkındalık olmadığı için hem de fiyatları Elektrolux'e göre daha fiyatlı olduğu için düşündürüyor bizi...

Umarım okur okumaz yanıtlarsınız. zira bayram geliyor ve buzdolabımız neredeyse iş görmez durumda.....

not: candoğan62 isimli üyenin de görüşlerini özellikle almak isterim. zira kendisinin Elektrolux markası ile ilgili derin bilgisi var.

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Sanırım Electrolux'ün Vestel üretimi olan üstten donduruculu modellerini incelediniz. Şu sıralar kampanyada olan AEG ve Electrolux inox kombi tipi buzdolaplarını tavsiye ederim. 440lt, A+ sınıfı ve 1900TL.

quote:

bende 70 cm genişliğinde buzdolabı bakıyorum forumda Samsung çok ağır basıyor ama onunda 70 cm genişliğinde buzdolabı sayısı cok az ve güzel değil. siemensin (Siemens KG57NP71NE), elektrolux un(END 42395 X BRITA) veya bosh un modellerinden hangisini tavsiye edersiniz bide çamaşır makinesi için profilo cm 1000 str nasıldır

Siemens-Bosch'un 70cm no frostlarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tavsiyem Electrolux olur.

Uygun fiyatla 70cm için buzdolabı sorununu çözmek isteyenlere tavsiyem Profilo BD2667TM modeli. Bu model gümüş renkli ve uygun fiyatlı; artıları da:
    -Bosch grubu buzdolaplarının genelinde bulunan ve kilitlenme sorunu olan Dafnoss marka kompresör yok, bunun yerine Sharp buzdolaplarında da kullanılan embraco marka kompresörü var.
    -Ses seviyesi 39dB

Yani sadece dondurucu yüzeyinde ince bir kar tabakası ve soğutucu kısmının arka duvarında belirli aralıklarla eritilen ince bir buzlanmaya katlanacaksanız o kadar. Ben dayıma bu buzdolabını aldım 990TL'ye. Gidip Bosch grubunun kalitesiz no frostlarına 1800-2000TL vermekten çok daha mantıklı.

Bunun yanında buzdolabı arayışınız beyaz ise Arçelik ve Beko'nun statik modellerini de düşünebilirsiniz. 900-1200TL arasına 500-550lt arası buzdolabınız olur.

• Bana sorarsanız Sharp veya LG derim. Bosch-Siemens XXL Titanyum kaplama no frostlar da LG üretimidir fiyatlarını araştırabilirsiniz. LG ve Sharp aradığınız kategoriler için en uygunu diyebilirim. Gardrop tipi için 550lt çok küçük, yerleşim açısından verim alamazsınız. Boylamasına değil enlemesine hacim önemli.
  • tskler
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

quote:

-Ses seviyesi 39dB

candogan bey merhabalar,

Bundan 3 yıl önce sizin tavsiyelerinizle beyazeşyalarımı aldım çok memnunum çok teşekkür ederim. Şimdi Burdurda yaşayan babam için buzdolabı araştırıyoruz ve yukarıdaki mesajınızla karşılaştım. Biz en az 70 cm genişlik istiyoruz, daha geniş de olabilir. Yer problemimiz yok. Burdurda Sharp, Samsung, Electrolux gibi markaların servisi olmadığı için yukardaki Profilo tavsiyeniz çok uygun geldi. Şimdi profilonun sitesinde aşağıdaki modele rasladım, yeni model diyor. Fiyatları da aynı sanırım enerji sınıfı biraz daha iyi bu yeni modeli tavsiye eder misiniz? Kompresor bu modelde farklı olabilir mi? Aslında No-frost almak istiyoruz ama Samsung ve Electrolux gibi markaların servisi olmaması yüzünden düşünceliyiz. Ya da bu hacimde ve daha buyuk hacimde de olabilir iki kapılı no-frost da olabilir tavsiye edebileceğiniz başka modeller var mı? Teşekkürler...

http://www.profilo.com.tr/BD2668TM.html

Aşağıdaki dolabı bir sitede 1600 TL civarına buldum bu dolap hakkında bilginiz var mı? Yerli midir yoksa ithal mi? Hacmi çok buyuk, u buyukluk ve fiyat çok uygun geldi.

http://www.aeg.electrolux.com.tr/node146.asp?ProdID=17035

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 10 Eylül 2010; 1:42:49 >

• quote:

Bana sorarsanız Sharp veya LG derim. Bosch-Siemens XXL Titanyum kaplama no frostlar da LG üretimidir fiyatlarını araştırabilirsiniz. LG ve Sharp aradığınız kategoriler için en uygunu diyebilirim. Gardrop tipi için 550lt çok küçük, yerleşim açısından verim alamazsınız. Boylamasına değil enlemesine hacim önemli.

candoğan62 isimli üyenin dikkatine

Uzun süredir sizden bir yanıt bekliyorum. 06reisbey isimli üyeye yanıt vermişsiniz ama ben çok daha evvel yazmış olmama rağmen benim soruma halen bir yanıt alamadım. aşağıdaki mesajı özellikle sizin yanıtlamanızı rica ederek girmiştim. e-posta adreslerinize de yazarak iletişime geçmeye çalıştım ama yine bir sonuç alamadım. Jackdaniels isimli üye sağ olsun yorumda bulunmuş ama bu kadar şikayet edilen bir markayı (elektrolux'u) siz daha evvelden bu kadar çok methedince illaki sizin de fikrinizi almak istedim. şayet daha evvel bir şekilde gözünüzden kaçtığı için okumadıysanız bahsi geçen mesaj aşağıda alıntılanmıştır.

teşekkürler

...............................................................................................................................................................

Merhabalar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canela -- 13 Eylül 2010; 21:39:13 >

• Maalesef eski buzdolabımız bozuldu, Arçelik'ti. Şu an en fazla 1200-1300 TL civarı bir dolap almak istiyoruz, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle bir marka tercihimiz yok ama servis sorunu da yaşamak istemiyoruz.
  • candoğan bey beyaz eşya önerilerinizi uzun süredir okuyorum.herkese yardımcı oluyorsunuz.özellikle teşekkür ederim.buzdolabı ve çamaşır makinamı değiştireceğim.yardımcı olursanız sevinirim.bugün bursa.da samsung mağazalarında BUZDOLABI baktım.SAMSUNG RL62ZBPN inox 1.999 lira 12 taksıtle.ÇAMAŞIR MAKİNESİ media markette PROFİLO CM 1000 CTR beğendim. bu konudaki görüş ve yorumlarını bekliyorum.teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.