Şimdi Ara

BUZDOLABI TAVSİYESİ (SAMSUNG?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buzdolabımı yenilemeyi düşünüyorum. Bir süredir de ne alınabilir diye araştırıyorum. Marka olarak Samsung'u düşünüyorum. (Marka takıntım yok, fırın vs gibi ürünlerde Samsung aldım. Bir yakınım Samsung beyaz eşya bayiliği yapıyor, biraz da bu nedenle tercih ediyorum ama bariz bir avantajı olan marka/model varsa düşünebilirim tabi)
    Her ne kadar emin olamasam da kullanım açısından kombi tipi dolap tercih edeceğim.
    Samsung'un bir kaç modeli arasında kaldım. Bilgilerim çok yüzeysel. Forumları karıştırdıkça da kafam daha çok karışıyor çünkü doğal olarak herkesin sevmediği ve şikayet ettiği bir marka muhakkak var. Birisinin önerdiğini diğeri pişmanlıktır diye tavsiye etmiyor vs.
    Bütçem 2500,00 TL civarında olacak. Enerji sınıfı olarak da mümkünse A++, renk olarak inox. (Fiyat dışında dezavantajı varsa beyaz da olabilir.)
    Farklı modeller de var ama ilk olarak alttaki iki ürün gözüme çarptı. İlk modelde rafları temperli cam yazılmış. Sebzelik sayıları farklı. Dıştaki dijital gösterge ve kapaktaki kulp dışında başka farkları var mı bilmiyorum.
    Hacim olarak aynı ürünler. Evde iki kişiyiz. O nedenle hacim yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
    Samsung RL4353FBASL/TR A++ 473 Lt NoFrost: (2500 yaklaşık)http://www.samsung.com/tr/refrigerators/bottom-mount-freezer-rl4353fbasl/

Samsung RL4323RBASP/TR A++ 473 Lt NoFrost: (2100 yaklaşık)http://www.samsung.com/tr/refrigerators/bottom-mount-freezer-rl4323rbasp/

Vakit ayırıp yorum yazabilecek, tavsiye ve tecrübelerini aktarabilecek, yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Sebzelikler en son incelediğim modellerde farklı değildi, iki dolap arasındaki üç temel farkı şöyle açıklayayım

1 - En önemlisi 4353 modelinde Multiflow soğutma sistemi vardır. 4323'te yoktur.
    2 - 4323'te platinyum inox olarak nitelendirilen sarımtırak bir görüntü vardır o sebeple mutlaka görmen gerekir görerek almalısın. 4353'se kaliteli ama standart inox dizaynını koruyor yani 4353 gri inox iken 4323 sarımtırak inoxtur.
    3 - 4353'te dijital bölme ve katlanabilir kulplar varken 4323'te dijital bölme dolabın iç üst bölmesinde tutulmuştur.

Bu iki dolaptan da kullanan çok müşterim oldu ve istisnasız hepsinden olumlu yorumlar aldım.

Peki kaç paraya alınır bu dolaplar ben 4323'ü en fazla 2200'e 4353'ü 2500e alırım. Sen de ona göre hesapla fiyatı hangisinde cazip geldiyse gözüne onu tercih et. İlaveten benzer tasarıma sahip (4353) bir dolap daha var o da LG 559 PLCZ onun buzluk bölmesi daha ufakken üst soğutucu bölmesi daha geniştir. ondan da memnun kalabilirsin incelemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VesVas -- 30 Temmuz 2017; 23:26:50 >

• Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

İndirim yaptırabilirsem yakın zamanda ben de 4353 ü almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4353ü zamanında incelemiştim güzel ürün. Ancak Twin Cooling olması sebebi ile 46k6360sl modelini aldım. Bu modelden oldukça memnunum Gönül rahatlığı ile alınabilir
  • Ben de o modele bakmıştım. Enerji sınıfı ve kullanım tipi nedeniyle RL4353 daha yakın görünüyor.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Earthmonk

Ben de o modele bakmıştım. Enerji sınıfı ve kullanım tipi nedeniyle RL4353 daha yakın görünüyor.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Merhabalar.
    RL4353 modelini aldınızmı?
    ben de almayı düşünüyorum,46k6360sl modeli veya rl4353fbasl modeli arasında seçin yapacagım.
  • Merhaba.

Dolabı henüz almadım. Bulunduğum yerdeki bayii, mağazasında beyaz renk bulunduruyor. Inox rengi geldiğinde görüp ona göre alacağım nasipse.

Kullananlar genelde memnun görünüyor, umarım biz de memnun kalırız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Buzdolabı marka ve öneri
    9 ay önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VesVas

Sebzelikler en son incelediğim modellerde farklı değildi, iki dolap arasındaki üç temel farkı şöyle açıklayayım

1 - En önemlisi 4353 modelinde Multiflow soğutma sistemi vardır. 4323'te yoktur.
    2 - 4323'te platinyum inox olarak nitelendirilen sarımtırak bir görüntü vardır o sebeple mutlaka görmen gerekir görerek almalısın. 4353'se kaliteli ama standart inox dizaynını koruyor yani 4353 gri inox iken 4323 sarımtırak inoxtur.
    3 - 4353'te dijital bölme ve katlanabilir kulplar varken 4323'te dijital bölme dolabın iç üst bölmesinde tutulmuştur.

Bu iki dolaptan da kullanan çok müşterim oldu ve istisnasız hepsinden olumlu yorumlar aldım.

Peki kaç paraya alınır bu dolaplar ben 4323'ü en fazla 2200'e 4353'ü 2500e alırım. Sen de ona göre hesapla fiyatı hangisinde cazip geldiyse gözüne onu tercih et. İlaveten benzer tasarıma sahip (4353) bir dolap daha var o da LG 559 PLCZ onun buzluk bölmesi daha ufakken üst soğutucu bölmesi daha geniştir. ondan da memnun kalabilirsin incelemeni öneririm.

4323'te nasıl yok hocam? Samsung sitesinde çoklu akış var diyor. Yalan mı söylüyorlar? Adamların her buzdolabında övündüğü özellik zaten bu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.