Şimdi Ara

Buzdolabım Altını Alt Bölmesini Soğutmuyor Neden Olabilir ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
43
Favori
786.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    103 tl orjinal fitil ve işcilik dahilse normal sayılabilecek bir fiyat.
  • Benim şu an tam tersi no frost kısmı giysi dolabı ggibi oldu ama alt kısmı soğutuyor ama buz gibi de degil sizce sorun nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

103 tl orjinal fitil ve işcilik dahilse normal sayılabilecek bir fiyat.

63 fitil 40 tl işçilik dediler. Yalnız sadece alt kapı fitili değişecek....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buzdolabim çalışıyor fakat ne nofrost kısmında nede dolap kısmında soğutma yok ,oda sıcaklığı ile ayni. Daha öncede 1günlük arızalar verdi aynı şekilde. Şimdi on gündür bu şekilde fanlar ışıklar çalışiyor. Profilo marka 16-17 senelik dolap.

• Kimse yok galiba kaç gündür

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemchetin

Arkadaşlar buzdolabim çalışıyor fakat ne nofrost kısmında nede dolap kısmında soğutma yok ,oda sıcaklığı ile ayni. Daha öncede 1günlük arızalar verdi aynı şekilde. Şimdi on gündür bu şekilde fanlar ışıklar çalışiyor. Profilo marka 16-17 senelik dolap.

gazı bıtmıs olabılır ıkısıde sogutmuyorsa en buyuk sebep gaz derler genelde

ayrıca herkese son zamanlarda dıyor Profılo bir bişmanlıktır .Ariston İndesit Profılo Seg altus hepsı pışmanlıkmıs
  • vestel nofrost dolabımın kartı ve rezistansı değişti. daha önce sa arızası veriyodu ve su damlama akabinde alt taraf soğutmama vardı. servis bu değişiklikleri yaptı gitti normal görünüyordu dolap. alt taraf soğutuyor normal ama buzluk kısmı soğutmuyor. servisten önce tam tersiydi. nedir bu sıkıntı aceba?
  • Merhaba. Öncelikle konu hakkında verdiğiniz bilgiler dolayısı ile teşekkür ederim.. Bosch KDN serisi no-frost buzdolabımız geçen yaz biz tatildeyken şalterin atması sonucu uzun süre kapalı kaldı ve içindeki yiyecekler kurtlandı. En ufak parçasına kadar söküp temizledim. Sorunsuz çalışıyordu. Bu yaz benzeri bir sorun daha yaşadık ancak bu sefer erken yetiştik, dolap tahmini 3 gün kadar kapalı kaldı. Zaten dolapta pek fazla yiyecek-içecek yoktu. Dolayısıyla dolabı hemen temizleyip tekrar çalıştırdık. Ancak şöyle bir durum var. Dolabın üst kısmında sorun yok. Küp buz kısmını doldurdum ve bir kaç saat içinde dondurdu. Fakat alt kısmının performansı oldukça düşük görünüyor. Soğutma ayarını 4 civarına getirdiğimde normal bir soğutma performansı gösteriyor ancak bildiğim kadarıyla 2-3. kademelerde adam gibi soğutması gerekiyor. Sizce sebebi ne olabilir? Ani elektrik kesintisi sonucu bloklama yapmış olabilir mi? Aklımı kurcalayan bir diğer soru da geçen yaz dolabı baya ayrıntılı temizlediğim için kapı fitilleri işlevini yitirmiş olabilir mi? Son olarak soğutma bölümündeki şişelerde terleme olduğunu gözlemledim. Sizin yorumunuz nedir ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy_1905_ -- 30 Ağustos 2015; 12:40:48 >

• Gazi bitmis olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çok ama işibilen pek kimse yok...

• Merhaba, vestel no frost buzdolabım yaklşık bir aydır kapıları kapalı olmasına rağmen kapı açık ikaz sinyali veriyordu. 3 gün önce de buzluk bölümü soğutuyor fakat alt bölüm soğutmamaya başladı. Servis geldi dediğiniz gibi kapılar açık, fiş çekik 48 saat bekledik. Bugün fişe taktık, göstergeler çok geç çıktı yukarı, dolap soğutmaya başladı ama dolabın kapağını saniyelik bile açıp kapasak kapı açık ikaz sesini vermeye devam ediyor ve göstergeler çok çabuk en alt seviyeye iniyor. Tekarar servis çağırmamız gerekli galiba ne sıkıntı olabilir acaba? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yararlı bir konu olacağından eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi bir abimiz dh sıcak fırsatlardan çek buldu 100 tl ye satın aldık 1000-200 çek ile 2199 TL lık ürünü aldık samsung 6360 ayrıca hesaba 600 TL lık çek tanımlanacak ,100 TL maxipuan gelecek fln derken köşe oldum mis gibi sogutuyor maşallah .benim.beko nf9550 belimi buktu alt çalışmıyor ust buz gibiydi rezistans timer değişti bu sefer ust dogutmsyip alt hafif sogutuyo idi gaz bitmiş dediler kalsın dedim 3 yılda 200 motor ve sensor + 120 ezbere sahtekar tamirxi kurbanı +120 rezistans + timer değişti durum budur daha ne ugrasacam dedim 8 yıllık dolap .hass yeni dolaba 7 yıl garanti yaptım

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Çok az bir soğutma varsa bile motor sağlam demektir aynı şekilde bir bloklama arzasıdır muhtemelen.
  • Tospik3 T kullanıcısına yanıt
    dolabınızın kapı butonları bozuk olabilir %80
  • ozzy_1905_ O kullanıcısına yanıt
    kapı fitillerinden çok fazla hava kaybediyorsa olabilir ama muhtemel bir rezistans yada kart arzasıda olabilir kapakların düşük olmadığından emin olun öncelikle butonlar sorunsuz çalışıyormu
  • arçelik no frost buzdolabım var. geçen ay taşındım. taşındıktan bir hafta sonra elektrik gitti geldi , alt ve üst çalışmadı... 4 saat fiş çekili beklettim sonra taktım çalıştı.. bundan bir hafta sonra alt soğutmadı üst iyiydi. fişi çektim 11 -12 saat fiş çekili bekledim her şey yoluna girdi. bu sabah buzluktakiler de yavaş yavaş erimeye başladı alt da üst de çalışmamaya başladı. fan üflüyordu ama soğutma yoktu. fişi çektim 48 saat beklemeye karar verdim ... bilen var mı neden olmuştur. bir de 12 saat beklemekle 48 saat beklemek arasında ne fark var. ben bir öncekinde çözüme ramak kala kapıdan mı dönmüşüm.
  • Kapı fitiline baktım, geçmeli.
    Kendim takabilir miyim acaba? Sanki basit gibi duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

Çok az bir soğutma varsa bile motor sağlam demektir aynı şekilde bir bloklama arzasıdır muhtemelen.

Var soğutma hocam sıfirını aldım bunu da memlekete getireceğim. Bkoklama kaça tamir edilir

• 17 senelik dolap daha ne olsun gaz ise eğer sorun bize maliyeti ne kadar olur acaba

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.