ben t28i buzluğa koymuştum.Hemde çalışır vaziyette 15 dk sonra geri aldığımda cihaz halen çalışıyordu fakat çoook yavaş bir şekilde
Alıntıları Göster
ekrani ozellikle baya bi gec yanit verio dimi,, gece gece aklima bi fikir geldi simidi sogutunca tepki suresini artiriosa lcd ekranlarin,isitirsak da azalmasi gerekmezmi?
su 16ms lik lcd monitorleri isitsak tepki suresi azalirmi? ve hatta OLASI tipik lan GEYİGİ server actik hazir,olm ne beklion hala? -abi 2dk daha bekleyin monitorumu isitiom az kaldi cok yaman celiski oldu yaw
quote:
Orijinalden alıntı: CrasH
ekrani ozellikle baya bi gec yanit verio dimi,, gece gece aklima bi fikir geldi simidi sogutunca tepki suresini artiriosa lcd ekranlarin,isitirsak da azalmasi gerekmezmi?
su 16ms lik lcd monitorleri isitsak tepki suresi azalirmi? ve hatta OLASI tipik lan GEYİGİ server actik hazir,olm ne beklion hala? -abi 2dk daha bekleyin monitorumu isitiom az kaldi cok yaman celiski oldu yaw
Alıntıları Göster
hımm aslında mantıklı at monitörü fırına, yansın
quote:
Orijinalden alıntı: deville
hımm aslında mantıklı at monitörü fırına, yansın
Alıntıları Göster
senin sabun kalıbı annaşılan sıcakta erimişşşşş
quote:
ben t28i buzluğa koymuştum.Hemde çalışır vaziyette 15 dk sonra geri aldığımda cihaz halen çalışıyordu fakat çoook yavaş bir şekilde
normal ısısına gelince hızlandımı bari..
quote:
Orijinalden alıntı: öz gür
quote:
normal ısısına gelince hızlandımı bari..
Alıntıları Göster
sadece
quote:
Orijinalden alıntı: scorpo_raptor
sadece
Alıntıları Göster
evet normal ısıya ulaşınca hızlanıyor. ama cihazı sogudugu zaman her tusa ortalama 2-3 sn daha geç tepki veriyor.
quote:
evet normal ısıya ulaşınca hızlanıyor. ama cihazı sogudugu zaman her tusa ortalama 2-3 sn daha geç tepki veriyor.
Alıntıları Göster
İnsanlar ne telefonlar yapıo bea
quote:
Orijinalden alıntı: Fenus42
İnsanlar ne telefonlar yapıo bea
Alıntıları Göster
ve bu arada aklınızda bulunsun 8910 lar da yanmıyor :-) bir akşam arkadaşlarla eğlenmeye gittik. Bir arkadaşım alkolün etkisiyle çok rahat davranıyordu ve masadaki küllükler siyah renkliydi . Çoçuk aniden elindeki sigarayı küllük diye benim telefonumun üzerine bastı kulaklık kısmına. Dondum kaldım sonra bi baktım silince ne iz kalıyor nede başka birşeş O günden beri telefonu canım sıkıldıkça çakmakla yakıyorum.Bir kötü yanı var, çok çabuk ısınıyor ve bazen el yakabiliyor
quote:
ve bu arada aklınızda bulunsun 8910 lar da yanmıyor :-) bir akşam arkadaşlarla eğlenmeye gittik. Bir arkadaşım alkolün etkisiyle çok rahat davranıyordu ve masadaki küllükler siyah renkliydi . Çoçuk aniden elindeki sigarayı küllük diye benim telefonumun üzerine bastı kulaklık kısmına. Dondum kaldım sonra bi baktım silince ne iz kalıyor nede başka birşeş O günden beri telefonu canım sıkıldıkça çakmakla yakıyorum.Bir kötü yanı var, çok çabuk ısınıyor ve bazen el yakabiliyor
Alıntıları Göster
muahahha denize götür MUHAHAHA
quote:
Alıntıları Göster
Abi telefon buzlukta iyi olosa bide ben deniiiim yaww
quote:
Orijinalden alıntı: onersener
Abi telefon buzlukta iyi olosa bide ben deniiiim yaww
Alıntıları Göster
normal buzluk oluyomu derin dondurucumu olacak
quote:
Orijinalden alıntı: onersener
normal buzluk oluyomu derin dondurucumu olacak
Alıntıları Göster
bataryan bozulmuş değiştir bataryayı 40 derecede bile köpek gibi çalışır
Bozarsınız aletleri benden söylemesi. Bugünlerde havalar sıcak. Bir soğuk bir sıcak, devreleri rutubetlenip kısa devre yapıp arızalanabilir.