Şimdi Ara

Buzz Launcher video inceleme 'Android cep telefonunuzu %100 kişiselleştirin'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android'in en güzel launcher uygulamalarından biri olan Buzz Launcher ile cep telefonunuz ekranını hayallerinizdeki gibi dizayn edebilir, diğer bütün telefonlardan farklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu videomuzda kişiselleştirmek için yapmanız gereken bütün adımları anlatıyoruz. 

• Go louncher gibi. Daha önce Kaan bey de incelemişti. Ve sürekli birşeylere yüklüyoruz Buda bataryayı daha çabuk bitmesine sebep olmaz mı? Go louncher i ondan dolayı sildim. Inceleme için teşekkürler

• woov ilkkez bilmediğim bi app inclediniz gerçekten güzelmiş nova kullanıcısıyım (dım) kesinlikle buna geçmeyi düşünüyorum

• Berkan. Senin incelemelerini seviyorum. Genelde güzel programları tanıtıyorsun.
    Bu yüzden bir daha böyle yapma. İnan senin adını görünce sevindim. Bayâdır incelemeni bekliyordum. Sakin anlatışın, basbari ton ses tonun ile beklediğim kişilerdensin. Kendini özletme.

• teşekkürler.

• Yıkama yağlamacılar doluşmuş gene...

• Şuan nova kullanıyorum. Hemen indiriyorum editlerim.

Edit: Görünüm olarak iyi ama performansı novaya göre iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 15 Haziran 2015; 9:52:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 sene önce Galaxy Note telefonumda kullanıyordum hafif kasmalar yaşıyordum. Geçenlerde Note 4 e yükledim birkaç temasında kasmalar yaşayınca geri kaldırdım. Ama çok eğlenceli ve güzel bir launcher. Hafif kasmaları göze alıyorsanız kurun deneyin bence.

• Takilma, yavaslama, sorun istemiyorsaniz nova. Tek gecerim.

• En iyi derken??? Solo launcher kullanmadınız sanırım.

• En iyisi nova [bence]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz uygulamalar bir müddet sonra telefonu çöpe çeviriyor. Performansını düşürüyor. Telefonlarda ki hafıza çiplerinin belli bir yazma okuma ömrü var. Çok fazla ıvız zıvır indirip kurarsanız bir bakmışsınız telefonunuz bir gün açılış ekranında takılıyor. Servise gittiğinizde size anakartın değişmesi gerek diyorlar(Başıma geldi) ve anakart fiyatları da telefonun fiyatının yarısından fazla neredeyse. Onun için telefonunuzu çöpe çevirmeyin. Gereksiz uygulamaları indirmeyin. Bence.

• Tsf launcher üzerine tanımam.

• Güzel launcher ama belli süreden sonra kasıyor. Ya da en azından bende öyle olmuştu.

• Cm launcher en iyisi

• Aşırı kasma sorunu var ve çok fazla ve gereksiz özelleştirme mevcut

• Nova bile kasiyordu.miui exspress kullanıyorum 1 yildir ,sorun yok.

• Dodol bin kat daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi
    Yıkama yağlamacılar doluşmuş gene...

Çok merak ediyorum.
    Mesela ben, yukarıdaki haberi yapan arkadaşı yıkayıp yağlayıp, ona yağ çektiysem, böyle bir şeyi hangi amaçla yapmış olabilirim acaba?

Sana göre yağ çektim ya hani. Amacım ne olabilir sence?
    Hangi çıkarım için yapmış olabilirim?

Cevap yazarsan sorun yok.
    Yazmazsan, lafının arkasında duramayan, iftiracı adamın tekisin..

• Indirdim kurdum gayet te guzel de bu tur uygulamalar sarji ne kadar somurur bu konuda bilgisi olan aydinlatabilecek arkadaslar var mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.