< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 31 Aralık 2021; 12:58:37 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 31 Aralık 2021; 12:58:37 > |
PM atar misiniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
pm |
hocam pm alimini kapatmissiniz o yuzden pm nize de donemiyorum ayarlardan acmaniz gerek. aventus icin yaziyorum bu arada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendi konumu düzenleyemiyorum. Orijinal outlet ve kutulu niche, ya da selective parfümlerden merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Estee Lauder ve Lancome bayan setler de mevcut. Arada 1-1.5 ml. paketli sample parfümler de geliyor, 250 ml dekant kutulu Tom Ford; 200 ml Hermes, 200 ml Agent Provocateur, Karl Lagerfeld gibi TR de satışı olmayan parfümler de sürekli mevcut. Sürekli kullanıcılar, satın aldıkları ürünü tanırlar ve bilirler. O yüzden polemiğe girmenin kimseye bir yararı olmaz. İstanbul'da olanlar yerimizden görerek ve test ederek ürün alabilirler. EDIT: Eski postu siliyorum siliyorum yine çıkıyor. En sondaki geçerlidir, yazın yazdığım fiyatlar geçersizdir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 31 Aralık 2021; 13:1:52 > |
200 ml Hermes hangi ürün ne kadar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |