Şimdi Ara

bw 704 için spike

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 704'ler nihayet bugün kargoya veriliyor, ancak mevcut spike'lar bulunamadı, o yüzden spike arayışındayım, spike'ların vida çapı her marka için farklılık gösteriyor mu? yoksa hepsi tek standart mı oluyor? farklılık olabiliyorsa elinde bw'a ait spike olup da satmak isteyen olursa ben talibim,

• Gule gule kullanın hayırlı olsun.

Spike olayını dert etmeyin. Ürünler gelsin yapıya bakın duruma gore tornacıda cok rahat yaptırırsınız.
  • teşekkür ederim,
    olmadı lektor8'in spike'larını söküp takarım :)))) yeter ki ona uysun
  • bazi bazi spike lar uysada maalesef her kabinde bir standart spike olcusu yok. fakat cozumu ve alternatifi olan bir mevzu. hayirli olsun 704.
    B&W bence dinlenerek alinmasi gereken bir ürün. cok kalitelidir fakat herkese uymayabiliyor. ben beğeniyorum hi-fi ye senelerini vermis dostum agirlikli olarak bas rını beğenmezdi. bir kac kiside b&w begenmedi idi. aha dedim zevk meselesi belli ki. ayrica ampli secer bu b&w ler...
    biraz paraya kiyip FST mid li b&w almak zevkli olur derim..
    edit.bu tel.den tobe edecem mesaj yazmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 15 Şubat 2013; 10:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B&W 7 serisinde FST sadece 703 te var ama bulamadık.Paraya kıyalım dedik B&W 804S baktık oda yok...
  • Yanlis hatirlamiyorsam metrik 6 idi. Soundcarespike almanizi siddetle tavsiye ederim. Granit vs falanda dusunmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Yanlis hatirlamiyorsam metrik 6 idi. Soundcarespike almanizi siddetle tavsiye ederim. Granit vs falanda dusunmeyin.

Guvenli bir yapısı var. İyi tasarlanmıs. Ucu acık spike ler cok ciddi tehlike arzediyor.

bw 704 için spike

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 16 Şubat 2013; 8:52:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

bazi bazi spike lar uysada maalesef her kabinde bir standart spike olcusu yok. fakat cozumu ve alternatifi olan bir mevzu. hayirli olsun 704.
    B&W bence dinlenerek alinmasi gereken bir ürün. cok kalitelidir fakat herkese uymayabiliyor. ben beğeniyorum hi-fi ye senelerini vermis dostum agirlikli olarak bas rını beğenmezdi. bir kac kiside b&w begenmedi idi. aha dedim zevk meselesi belli ki. ayrica ampli secer bu b&w ler...
    biraz paraya kiyip FST mid li b&w almak zevkli olur derim..
    edit.bu tel.den tobe edecem mesaj yazmaya...

bilgilendirme için teşekkür ederim, lektor8'in spike'ları kalın geldi, olmadı,

2 gündür dinliyorum, amfi seçtiği çok doğru, nitekim pioneer a-70'le pek beğenmedim, vincent sv-236 ile felaket ötesi oldu, şimdi primare i22 ile keyifle dinliyorum. Allah'tan eldeki amfilerden birine uydu yoksa yana yana amfi arayacaktık :)))))

• quote:

Yanlis hatirlamiyorsam metrik 6 idi. Soundcarespike almanizi siddetle tavsiye ederim. Granit vs falanda dusunmeyin.

ok, çok hoş duruyor, tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

quote:

Guvenli bir yapısı var. İyi tasarlanmıs. Ucu acık spike ler cok ciddi tehlike arzediyor.

bw 704 için spike

/>

lektor8'deki spike'lar sivri uçluydu, zemine zarar verecek diye içim gidiyordu, yukarıdaki model çok güvenli ve kaliteli bir şeye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turushanovgu -- 18 Şubat 2013; 17:05:06 >

• B&W 704 21 kg./100 cm lik hoparlördür.Hoparlörün altındaki bağlantı somunlarına bakın.M8 veya M6 dır.Ben özel spike ve Hi-end stand üretiyorum.Yardımcı olurum..
  • web siteniz var mı? lektor8'deki spike'lar büyük gelmişti, bunlar eğer 2 kalınlık ise bendeki ince olanıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.