Şimdi Ara

Mitsubishi MR TC-SST EVO X ÇOK ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar, Diğer konularımda ve alımlarımda olduğu gibi bu arabayı'da buradaki değerli arkadaşların fikirlerini baz alarak almak istiyorum. Bu neden ile sizlerden fikirlerinizi ve önerilerinizi belirtmenizi çok rica ediyorum.

Daha önce kullandığım araçlar, C4 Cactus 1.6 HDİ Shine, Bmw 3.20d Luxury F30, Bmw 1.18i, Focus Sport Trend, Chevrolet Captiva. Bugüne kadar alıp deneyim edip sattığım araçlar bunlar arkadaşlar bir kısmının konusunuda burada açtım.

Şimdi son olarak elimde 2014 C4 Cactus var bir kaç ay önce aldım şuan 11 binde 72 gibi küsüratlı birşeye aldım. Ancak bir galeride bu söz konusu Mitsubishi evo aracı gördüm düşündüm hiç daha önce böyle güçlü bir arabaya binmemiştim

Düşündüm neden takas olmasınki dedim adamın yanına gittim o benim arabama ben onunkine baktım oturduk konuştuk Aracı nakit 95 bine sattığını söyledi ancak takas durumunda benim aracımı 69 sayıp üste 27 bin tl istediğini belitti son rakam olarak.

Aracı inceledim söylediğine göre arka iki çamurlukta lokal boya mevcut, birde her iki arka camın değişmiş olduğunu farkettim bunun dışında hatasız istediğin yere gösterebilirsin dedi.

Şimdi sizlere sormak istediklerim bu araçlar ile ilgili kulaktan dolma insanı korkutan bir sürü şehir efsaneleri mevcut sizde görüüyorsunuzdur Ben günde 40 50 km istisnalar olmadıkça yapan biriyim ve bu aracı günlük kullanıcam

Bir arkadaşım bana sıkıştırırsam km'de 1 tl yakacağını söyledi bende sıkıştırdığında ztn 60 70 krştan aşaği yakan bir araba varmı dedm? ki bu bir evo yani

Sıkıştırmasam normal kullanımda bu araç ne yakar?

her 6 bin km de bir bakıma girmek zorunda olduğunu duydum bu doğrumu?

Birde bu araca bişiler yapmışlar hepsi garantili evraklı zaten bu işlerle uğraşan biyere expertiz ettiricem araç 430 hp bu benim için sorun olurmu?

Aracın üstünde 40 bin gibi bir extra olduğu söylendi.

Birde hiç sicili olmayan kaza yapmamış 30 yaş üstü biri kasko yaptırsa tahmini ne çıkar?

Son olarak bu fiyata bu araç iyimi? alsam 1 sene sonra nekadar zarar ile satarım?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

--------------------------------------------------

Mitsubishi Lancer MR TC-SST EVO X EDİTİON

Model yılı 2009

Kilometresi 30000

MİVEC TURBO TİTANIUM MOTOR 430 HP

4X4 (ELEKTRONİK)

F1 VİTES (TC-SST)

TV-NAVİGASYON

GERİ GÖRÜŞ

EVO SPOR DİREKSİYON

DİJİTAL KLİMA

GSR RECARO KOLTUKLAR

18///İNCH BBS JANTLAR (ORJİNAL)

ROCKFORD FOSGATE 650W MÜZİK SİSTEMİ

Bİ-XENON FARLAR

ORJİNAL EVO X BODY KİT

FULL RACE PRO STOCK EVO X EGZOS MANİFOLD

X FORCE VARES SON SUSTURUCU

ARKA BAGAJ SPOYLER

HİLL HOLDER

CD+MP3+DVD

CRUISE CONTROL

SİS FARI

YOL BİLGİSAYARI

SUNDYM CAMLAR

FAR ve YAĞMUR SENSÖRLERİ

ÖN ve ARKA PARK SENSÖRÜ

ASTC-ACD-AYC-ASC-ABS-SRS-EBD

--------------------------------------------FİYAT 95 BİN YTL

Mitsubishi MR TC-SST EVO X ÇOK ACİL YARDIM! Mitsubishi MR TC-SST EVO X ÇOK ACİL YARDIM! Mitsubishi MR TC-SST EVO X ÇOK ACİL YARDIM! Mitsubishi MR TC-SST EVO X ÇOK ACİL YARDIM! Mitsubishi MR TC-SST EVO X ÇOK ACİL YARDIM! Mitsubishi MR TC-SST EVO X ÇOK ACİL YARDIM!

• fiyat olarak alt limitlerde zaten seneye veya 2 sene sonra satsan bile zarar etmezsin, öncelik yürütme masraflarını düşünmek olmalı. Araç orjinalinin %150 si gücünde haliyle daha sık bakıma girmesi gerekiyor. Sürekli gündelik kullanıma uygunluğunu da sorgulamak lazım. Daha önce böyle bir araç ile vakit geçirmediyseniz sizi her anlamda zorlayabilir diye düşünüyorum, ekonomik olarak km de 1 tl yi gözden çıkarmanız gerekir en başta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

fiyat olarak alt limitlerde zaten seneye veya 2 sene sonra satsan bile zarar etmezsin, öncelik yürütme masraflarını düşünmek olmalı. Araç orjinalinin %150 si gücünde haliyle daha sık bakıma girmesi gerekiyor. Sürekli gündelik kullanıma uygunluğunu da sorgulamak lazım. Daha önce böyle bir araç ile vakit geçirmediyseniz sizi her anlamda zorlayabilir diye düşünüyorum, ekonomik olarak km de 1 tl yi gözden çıkarmanız gerekir en başta.

Maslakta oktaykan power var oraya expertis yaptırmayı düşünüyorum. eğer satarken zarar etmeyeceksem denemeye değer diye düşünüyorum.
  • Benim araçta sıkıştırınca 1 tl yakıyor
    Sıkıştırmıyıncada 1 tl yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 6 Şubat 2015; 18:43:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracın normal kullanım için hiç uygun olmadığı, aşırı sert olduğu filan konuşulmuştu. Misal rakibi sayılan impreza wrx lerin sakin ve görece konforlu olarak kullanılabildiği ama evo nun böyle olmadığı söyleniyor. Aracı biraz denedikten sonra karar verirsiniz. Elden çıkarmak ise meraklısını bulmaya bağlı, biraz kader yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • off off .inşallah alırsın hocam .kasko tahminimce 7-8 bin rahat çıkar km de 1 lira ise çok iyi ben daha fazlalarını duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

off off .inşallah alırsın hocam .kasko tahminimce 7-8 bin rahat çıkar km de 1 lira ise çok iyi ben daha fazlalarını duydum

Galericiye sordum bana 2.500 çıkıyor dedi hiç kazası vs yokmuş ama sana ne çıkar bilemem dedi ztn aracıda kendi üstüme almicam hiç sicilsiz 30 yaş üstü birinin üstüne olursa uygun çıkar diye düşündüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aracı normal bir yoda sıkıştıramazsınız. şu ana kadar kullandığınız araçlarla en büyük farkı normal yollar için değil pist (toprak, asfalt farketmez) için tasarlanıp yola çıkmış bir araç olmasıdır. en büyük zevk ise vites değiştirirken hissettiğiniz sarsılmadır.

eksileri:
    - lastikler mecburen çabuk aşınacak
    - yakıtı fazla olacak
    - yağına, suyuna dikkat edilmesi gerekir. limitlerde bir araçtır. herşeyin en iyisini en pahalısını almanız gerekir.
    - artık normal binek araçların hiç zevk vermeyecek olması
    - aradan biraz zaman geçtikten sonra nissan gt-r r35 ilanlarına bakmaya başlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLminSSaH

quote:

Orijinalden alıntı: sadrainman

off off .inşallah alırsın hocam .kasko tahminimce 7-8 bin rahat çıkar km de 1 lira ise çok iyi ben daha fazlalarını duydum

Galericiye sordum bana 2.500 çıkıyor dedi hiç kazası vs yokmuş ama sana ne çıkar bilemem dedi ztn aracıda kendi üstüme almicam hiç sicilsiz 30 yaş üstü birinin üstüne olursa uygun çıkar diye düşündüm.

başkasının üstüne olursa şartları daha iyi olan az çıkabilir ama 2.500 çıkacağını sanmıyorum. bi araç alırken banada satıcı 500 yaptırıyım sana da ayarlarım bizim firmadan dedi. sonra 1800 e zor yaptırmıştım .siz yinede net bi cevap alın bi yerden kasko az değildir.gerçi evo alan bazı şeyleride hesaba katmıştır.alırsanız facede Mitsubishi Club Turkey e bekleriz

• Meraklisina giden arac tipi bunlar, imkaninz varsa alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Meraklisina giden arac tipi bunlar, imkaninz varsa alinir.

2 gün araştırma sürem var inşallah kafamdaki soruları öğrenebilirsem %80 alırım gibi görünüyor.
  • Ya eskiden burda kimse yardımı esirgemezdi kaç kişi baktı kimse yorum yapmıyor neyse yapandanda yapmayandanda Allah razı olsun.
  • Araç ateş ediyor hocam ama ben olsam orjinal motorlusunu alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Araç ateş ediyor hocam ama ben olsam orjinal motorlusunu alırdım

Bir arkadaşımda az önce aradı bu araçlardan benden daha iyi anlayan bir arkadaş, dediki bu araç ya çok boş yada bir gariplik var 30 binde olmasına rağmen başka bir araç gönderdi motoru fabrika çıkış nasılsa aynı ama o 60 binde aynı fiyat linkide buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-2010-evo-x-mr-tc-sst-edition-186992863/detay/

• İnsan dünyaya 1 kere geliyor. Bence imkan varsa bu zevki tadın derim. Eğer alırsanız lütfen kendinizin ve başkalarının canını tehlikeye atmadan müsait alanlarda gazlayınız.
  • Kilometrede 1 lira yakar.

Böylece ne yaktı takip etmek kolay olur.

Ben Evo'yu manuel tercih ederim çünkü hem keyif hem de rahat tamir ve oynama şansı verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Kilometrede 1 lira yakar.

Böylece ne yaktı takip etmek kolay olur.

Ben Evo'yu manuel tercih ederim çünkü hem keyif hem de rahat tamir ve oynama şansı verir.

Merhaba hocam. bu km de 1 lira konusunu araştırdım, hatta ankaradan aynı model yıl bir evo sahibini aradım ve bilgi almak için rica ettim nedir bu efsaneler diye sordum bakımdı yakıtdı dedikleri şöyle..

Gazlarsan ki 4 teker pati çekecek derecede gazlarsan 1 lira 1.5 tl arası yakar dedi.

Normal günlük şehir kullanımında 60/70 krş arası yakacaktır ben işe vs gidip gelip günlük kullanıyorum dedi.

Birde bir arkadaş 6 binde bir bakıma girmesi gerektiğini belirtti bunuda sordum 6 binde bir değilde 8 binde bir bakım olmasa bile servisin görmesi gerektiğini söyledi gereken bir şey varsa yapılmalı ki bu senin kullanımına bağlı dedi.

Tabi bunu sadece dedi :) aracını almaya falan niyetlenmedim sadece bilgi istedim artık nekadar doğru yaşayarak göreceğiz sanırım.

• DaLminSSaH D kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmek lazım.

Bu tarz araçların yürütmesi zordur.

Daha sık filtre, sıvılar ve fren disk ve balatası...vs. değişimi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Dikkat etmek lazım.

Bu tarz araçların yürütmesi zordur.

Daha sık filtre, sıvılar ve fren disk ve balatası...vs. değişimi olur.

Sanırım forumda pek kullanıcısı yok.
  • Var var dur çağıralım

@falken34

Reis 1 liranın altına inersen ayıp olur ona göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.