Şimdi Ara

329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
2.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aluna modeli bende var 12 tanesi 245₺ gayet uygun umarım dedgini gibi uyum sağlar yoksa iade ile uğraşcaz

Edit: ilk alışveriş için özel indirim var minacaba pazarama da?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ebony E kullanıcısına yanıt

Bunların SKT var mı acaba ? 8 adet aldım da bu fiyata bir daha bulunmaz, biraz daha alsak mı ne dersiniz.

• 13 tane magnezyumlu filtre ve büyük boy sürahiyi 400 tl 10 taksit aldım.

Bir daha bu fiyat gelmez sanırım.

• Hangisini aldınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkan_76 E kullanıcısına yanıt

• FRIENDS kullanıcısına yanıt

SKT olayına hiç dikkat etmedim açıkçası ama hiç bu kadar stokluk adet al(a)mamıştım. Gelince bakmak lazım.

• SKT varsa ve yakınsa ayrıca bunlar zaman içerisinde bozulma yapıyorsa ayvayı yedik bende dikkat etmeden stoklama yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 18 Nisan 2023; 5:39:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi sürahi bi altılı kartuş mı almak daha mantıklı acaba. yoksa direk iki sürahi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 18 Nisan 2023; 9:20:3 >
  • sipariş verdim ama kesin iptal olur.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

3 filtreli 2 adet sürahi sipariş geçtim ben. ama kesinlikle siparişler iptal olur.

• matsipik M kullanıcısına yanıt

ben de oöyle ysptım. ama saat 10 oldu bi hata osla müdahale ederlelrdi bu saate kadar

• matsipik M kullanıcısına yanıt

Gece gece hiç kafa çalışmadı. Aynı sürahi ve 4 lü filtre siparişi verdim. Bir eksik filtre ile 2 adet sürahi almak daha mantıklı gözüküyor.

• Sürahi+6lı filtre 245e geldi. Normalde yemekler ve çay için brita kullanıyoruz ve memnunuz bu da aynı ayarda olsun yeterli benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asarcik A kullanıcısına yanıt

Benim siparişler hazırlanıyor a dönmüş.Gelecek gibi görünüyor.

Bu arada sürahi ile gelen 3 filtre düz olan yani 6 lısı 245 e (adet 20.5 TL) satılanlardan galiba.Bizim aldığımız 4 lü olan magnezyumlu ise 225 TL (adet 28 TL) .

Aralarında ne fark var onu bilmiyorum.

• Brita'yı kullanıyorum çeşme suyunu gerçekten içilebilir kıvama getiriyor. Çeşme suyu içmezdim kireçten renginden. Damacana da 35 40 lira olunca Brita aldım geçen sene. 1 senedir çeşme suyunu içebiliyoruz.

• ben özellikle çay demlemek için sipariş ettim. suyun kirecini alsa yeter bana

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre

Fotoğrafa göre gelecek olan magnezyumlu filtre gözüküyor.

• asarcik A kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinde de ayrıntılı görüntüsü yok ama evet diğer sitelerde 3 kartuşlu ürün magnezyumlu olarak görünüyor.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

3 lü gelmezse kötü olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.