< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunların SKT var mı acaba ? 8 adet aldım da bu fiyata bir daha bulunmaz, biraz daha alsak mı ne dersiniz.
-
13 tane magnezyumlu filtre ve büyük boy sürahiyi 400 tl 10 taksit aldım.
Bir daha bu fiyat gelmez sanırım.
-
Hangisini aldınız hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
SKT olayına hiç dikkat etmedim açıkçası ama hiç bu kadar stokluk adet al(a)mamıştım. Gelince bakmak lazım.
-
SKT varsa ve yakınsa ayrıca bunlar zaman içerisinde bozulma yapıyorsa ayvayı yedik bende dikkat etmeden stoklama yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 18 Nisan 2023; 5:39:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bi sürahi bi altılı kartuş mı almak daha mantıklı acaba. yoksa direk iki sürahi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 18 Nisan 2023; 9:20:3 > -
sipariş verdim ama kesin iptal olur.
-
3 filtreli 2 adet sürahi sipariş geçtim ben. ama kesinlikle siparişler iptal olur.
-
ben de oöyle ysptım. ama saat 10 oldu bi hata osla müdahale ederlelrdi bu saate kadar
-
Gece gece hiç kafa çalışmadı. Aynı sürahi ve 4 lü filtre siparişi verdim. Bir eksik filtre ile 2 adet sürahi almak daha mantıklı gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürahi+6lı filtre 245e geldi. Normalde yemekler ve çay için brita kullanıyoruz ve memnunuz bu da aynı ayarda olsun yeterli benim için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim siparişler hazırlanıyor a dönmüş.Gelecek gibi görünüyor.
Bu arada sürahi ile gelen 3 filtre düz olan yani 6 lısı 245 e (adet 20.5 TL) satılanlardan galiba.Bizim aldığımız 4 lü olan magnezyumlu ise 225 TL (adet 28 TL) .
Aralarında ne fark var onu bilmiyorum.
-
Brita'yı kullanıyorum çeşme suyunu gerçekten içilebilir kıvama getiriyor. Çeşme suyu içmezdim kireçten renginden. Damacana da 35 40 lira olunca Brita aldım geçen sene. 1 senedir çeşme suyunu içebiliyoruz.
-
ben özellikle çay demlemek için sipariş ettim. suyun kirecini alsa yeter bana
-
-
Kendi sitesinde de ayrıntılı görüntüsü yok ama evet diğer sitelerde 3 kartuşlu ürün magnezyumlu olarak görünüyor.
-
3 lü gelmezse kötü olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X