Şimdi Ara

329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
2.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim ürünler de dün kargoya verilmiş.Bugün elime geçer.
    Daha önce de dediğim gibi iptal olur diye düşünüyordum ancak şaşırttılar beni.Hem %50 indirim hem de bir alana bir bedava bayağı hesaplı oldu.
    Keşke daha fazla sipariş verseymişiz.En azından uzun bir süre su derdinden kurtulmuş olurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    konuyu açan arkadaş sağolsun evet ilk saatlerdi heralde grce geç bir saatti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    bende bir yıl gidecek kadar var ancak daha fazla almak raf ömrü nedeniyle riskli olabileceğinden çekindim açıkçası ama bu fiyata yılın en iyi alışverişlerinden oldu diyebilirim britaya göre bi tık daha iyi zaten bwt avusturya markası olarak britadan daha iyi olduğunu belirtenler var ben britanın çok kireçli olan sularda sertliğinden dolayı ve kştevi yeterince arıtamamadından dolayı sevmiyotdum bwt bunu çözmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstelik britanın kartuş fiyatları el yakmaya başladı.Tr ye ilk girişte alıştırmak için uygun fiyatla satışa başladılar.İnsanlar alışınca da fiyatları hızla yukarı çektiler.Dediğiniz gibi güzel bir fırsat oldu.

• Gece yarısı kahve ve çay makineleri için acaba brita alsam mı diye nette gezinirken şansa bu konuyu gördüm. 12 filtreli iki sürahi brita 1260 liraydı. Paylaşan arkadaş sayesinde 1225 liraya 52 filtre 2 sürahi aldık. Filtrelerin 5 sene raf ömürü varmış. Gönderilen filtreler 2000/12 tarihli. Allah paylaşandan razı olsun.
    329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 20 Nisan 2023; 14:2:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• benim de ürünler elime ulaştı. çekindiğim için 4+4 filtre bir de sürehi aldım. sürehinin +3 filtresi vardı. 1 yıllık su ihtiyacımızı 10 damacana fiyatına hallettik desek yeridir. paylaşan arkadaşa selam olsun.

• Gönderen firmaya helâl olsun. Muhtemelen yanlış fiyatlama yaptılar. Ama gönderdiler

• 2 yıl suya para vermekten kurtuldum.

Magnezyumlu olan filtrenin tadı kesinlikle britadan çok daha iyi.

standart filtresini almadığım için bilemiycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 20 Nisan 2023; 16:38:24 >
  • Toplam 2 sürahi + 14 filtre aldım, keşke daha fazla alsaydım diyorum ama sağlık olsun. 329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim

• bebn ankara suyunda elimdeki dandik tds metre ile test yaptım çıkan sonuçlar

Musluk suyu 300

Brita 290

bwt 250

aquaphor 200

market şişe suyu Seymenler 50

329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.