< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
329 TL Bwt Vida Su Arıtmalı Pembe Sürahi 2,6 Litre (4. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
konuyu açan arkadaş sağolsun evet ilk saatlerdi heralde grce geç bir saatti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bir yıl gidecek kadar var ancak daha fazla almak raf ömrü nedeniyle riskli olabileceğinden çekindim açıkçası ama bu fiyata yılın en iyi alışverişlerinden oldu diyebilirim britaya göre bi tık daha iyi zaten bwt avusturya markası olarak britadan daha iyi olduğunu belirtenler var ben britanın çok kireçli olan sularda sertliğinden dolayı ve kştevi yeterince arıtamamadından dolayı sevmiyotdum bwt bunu çözmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstelik britanın kartuş fiyatları el yakmaya başladı.Tr ye ilk girişte alıştırmak için uygun fiyatla satışa başladılar.İnsanlar alışınca da fiyatları hızla yukarı çektiler.Dediğiniz gibi güzel bir fırsat oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
benim de ürünler elime ulaştı. çekindiğim için 4+4 filtre bir de sürehi aldım. sürehinin +3 filtresi vardı. 1 yıllık su ihtiyacımızı 10 damacana fiyatına hallettik desek yeridir. paylaşan arkadaşa selam olsun.
-
Gönderen firmaya helâl olsun. Muhtemelen yanlış fiyatlama yaptılar. Ama gönderdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıl suya para vermekten kurtuldum.
Magnezyumlu olan filtrenin tadı kesinlikle britadan çok daha iyi.
standart filtresini almadığım için bilemiycem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 20 Nisan 2023; 16:38:24 > -
Toplam 2 sürahi + 14 filtre aldım, keşke daha fazla alsaydım diyorum ama sağlık olsun.
Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
-
bebn ankara suyunda elimdeki dandik tds metre ile test yaptım çıkan sonuçlar
Musluk suyu 300
Brita 290
bwt 250
aquaphor 200
market şişe suyu Seymenler 50
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X