Şimdi Ara

By_Angel 90 lvl full farm int Sun +7 sun Foot +5 char SATILMIŞTIR KONU KİLİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Up olsun.. Spear harika Hayırlı Satışlar.. Bende Antalyadayım nerde böyle cafeler ya
  • antalya merkez bahçelievler mahallesi otel laguna karşısı gökkuşağı internet cafe antalyadan charı canlı görmek isteyenler gelebilirler cafe sahibiyim
  • hayırlı satışlar abi hayırdır neden satıyosun :( bu car satılırmı yav neyse ben senin cafeye gelirim
  • cara teklıfım 600m .dusunmenı tavsıye ederım. wammer00@hotmail.com msn adresımden goruselım.yanlız bı soum var fıre neden yok ??en gereklı olan fıre deılmı sence?? cevap beklıyorum bye
  • 600 m mi güldürmeyin beni ayapımdaki foot yani ayakkabı 600 m alabilecekmisin oyunda sadece elimdeki speara 1,5 bil veriyorlar fire nedene kapalı sorusuna gelince full int bir char cold olmadan hiç bir şeydir snowsuz nerdeyse her chardan tek yersin lightingden vaz geçsen olamaz coldu 90 çekmek için fire dan vaz geçtim
  • harika bi char tek kelime ile süper hayırlı satışlar
  • up
  • Spear ve set harika hayırlı satışlar.
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: wammer

cara teklıfım 600m .dusunmenı tavsıye ederım. wammer00@hotmail.com msn adresımden goruselım.yanlız bı soum var fıre neden yok ??en gereklı olan fıre deılmı sence?? cevap beklıyorum bye

600ytl dedi sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceWave

quote:

Orjinalden alıntı: wammer

cara teklıfım 600m .dusunmenı tavsıye ederım. wammer00@hotmail.com msn adresımden goruselım.yanlız bı soum var fıre neden yok ??en gereklı olan fıre deılmı sence?? cevap beklıyorum bye

600ytl dedi sanırım

yinede az +9 spear sun fott tüm itemleri satsa 3-4b gold eder 3b bile en az 600 ytl edio char beleş mi ???
  • Nomad 2 bil gold vardı 900 sattı. Üstü fulldu. 1000 silkki vardır. Nomad çok uyfun sattı ama bu char 900 etmez.

Bana göre 600 normal.
  • mükemmel
  • 600 ytl bu char için hiçbirşey bence.

inş. aradığın alıcıyı bulursun kolay gelsin
  • ben burda fiyat belirtmedim neden 600 diyorsunuz eğer charı gerçekten almak isteyen varsa özelden pm atar yada tlf eder konuşuruz. 600 YTL ye ben çıplak vermem cahrı onu söyleyim benim bu chara harcadığım kaç 600 var
  • tiriator beni güldürme yeni bir üyelik açmışsın ilk mesajında yazdığın mja bak bu kesin oasiste kestiğim yerden kaldırmadıklarımdan biridir lol
  • 600 ytl gerçekten bu char için hiç birşey char farmlı + +9 spear + char a harcanmış emek, bot parası, silk parası vs.
  • güzelmiş ancak sen istediğin fiyatı belirtmek zorundasın

satış kuralları
  • fiyat belirtmek zorunda değilim gerçketen alacak olan beğenen birisi beni arar diğer arkadaşların yaptığı gibi yada burdan pm atar kimle muhattab oluyorum öğrenmek isterim ben 30 yaşındayım burda 12 yaşındaki çocuklarla char muhabbetine girmem fiyat soranlar diğerleri gibi arar yada pm atar öğenir
  • Kardeş tebrikler böyle itemlar herkese nasip olmaz. Harcanan emek boşa gitmemiş bence. İnşallah istediğin fiata satarsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.