bende 27 yasındayım abıcım.ama sana bısey solım ben greece ın en eskı oyuncularındanım 7 sosun ıtemlı carı 1600 e verdım 90 acılmadan 7 ay once.yanı verdıgın emegın hakkını asla alamazssın burda kı senın sadece 1 sunun var.neyse benım teklıfım bence iyiydi.ben sonucta alıcıyım kendımı dusunmek zorundayım .sen satıcısın tabıkı kendıne gore dusuneceksın.bende char satarken aynı zorlukları yasadım acıkcası.ama sana sunu acıkca solım. kımse ıstedıgı fıyata satmamıstır hıcbırzaman.neyse abıcım beklemedeyım ama carı almak ıcın deıl konusmak ıstersen msn mı ekleyebılırsın.kendıne iyi bak herkese iyi oyunlar bye
up
up diyelim gene
up
up up up up up alan yokkmu acil
wallahi Abi mesajını okudum 30 yaşındaymışın o yüsden abi diorum
ÇARIN HARİKA
Harika az kaldı Çarın xxxxxHarika
Bu arada UPPPP
ya olamaz boyle bır sey yaw adam ne guzel car yapmıs abı elıne saglık hıc mı unıgue gıtmedın yaw 6 lord kesmıssın baska yok lan bu car bende olacak seytan ı elımden alamazlar yaw yazık yha oyunun bıraz tadını cıkar bence bende subotai yı bır gecebılseydım a.Q adam 107 defa seytan kesti yaw olmaz bole bır sey kardes yerınde olsam o carla full unıque gıder keyıf yaparım boyle carım ın okulum olmasın full bılgısayar basında olurum :D ODİN:_CyCLoNe_
quote:
Orjinalden alıntı: zarathoss
ya olamaz boyle bır sey yaw adam ne guzel car yapmıs abı elıne saglık hıc mı unıgue gıtmedın yaw 6 lord kesmıssın baska yok lan bu car bende olacak seytan ı elımden alamazlar yaw yazık yha oyunun bıraz tadını cıkar bence bende subotai yı bır gecebılseydım a.Q adam 107 defa seytan kesti yaw olmaz bole bır sey kardes yerınde olsam o carla full unıque gıder keyıf yaparım boyle carım ın okulum olmasın full bılgısayar basında olurum :D ODİN:_CyCLoNe_
8/1 Hybrid olsaymış bu itemlerle cidden millet yerden kalkamazdı..helal olsun walla cidden çok emek+para harcanmış bir char, çıplak 600 çok istemişsin ama, ne varsa itemde var zaten xD bot+silk paranı çıkarsın dua et, 600e satılmaz burada..
ben rüyamda bile böle çar görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: qcakiq14
ben rüyamda bile böle çar görmedim
RÜYAMDA FUL SOSUNLU BLADE GÖRDÜM URUCHİ KESİOYDM TAM SKİL VURDUM OYUN KAPAT HTASI VERDİ SONRA DANGG DİE Bİ SES Bİ BAKTIM BOTUN POTLARI BİTMİŞ UYANDIM