Şimdi Ara

By_Angel 90 lvl full farm int Sun +7 sun Foot +5 char SATILMIŞTIR KONU KİLİT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 27 yasındayım abıcım.ama sana bısey solım ben greece ın en eskı oyuncularındanım 7 sosun ıtemlı carı 1600 e verdım 90 acılmadan 7 ay once.yanı verdıgın emegın hakkını asla alamazssın burda kı senın sadece 1 sunun var.neyse benım teklıfım bence iyiydi.ben sonucta alıcıyım kendımı dusunmek zorundayım .sen satıcısın tabıkı kendıne gore dusuneceksın.bende char satarken aynı zorlukları yasadım acıkcası.ama sana sunu acıkca solım. kımse ıstedıgı fıyata satmamıstır hıcbırzaman.neyse abıcım beklemedeyım ama carı almak ıcın deıl konusmak ıstersen msn mı ekleyebılırsın.kendıne iyi bak herkese iyi oyunlar bye
  • up
  • up diyelim gene
  • up
  • up up up up up alan yokkmu acil
  • wallahi Abi mesajını okudum 30 yaşındaymışın o yüsden abi diorum

ÇARIN HARİKA

Harika az kaldı Çarın xxxxxHarika

Bu arada UPPPP
  • ya olamaz boyle bır sey yaw adam ne guzel car yapmıs abı elıne saglık hıc mı unıgue gıtmedın yaw 6 lord kesmıssın baska yok lan bu car bende olacak seytan ı elımden alamazlar yaw yazık yha oyunun bıraz tadını cıkar bence bende subotai yı bır gecebılseydım a.Q adam 107 defa seytan kesti yaw olmaz bole bır sey kardes yerınde olsam o carla full unıque gıder keyıf yaparım boyle carım ın okulum olmasın full bılgısayar basında olurum :D ODİN:_CyCLoNe_
  • quote:

Orjinalden alıntı: zarathoss

ya olamaz boyle bır sey yaw adam ne guzel car yapmıs abı elıne saglık hıc mı unıgue gıtmedın yaw 6 lord kesmıssın baska yok lan bu car bende olacak seytan ı elımden alamazlar yaw yazık yha oyunun bıraz tadını cıkar bence bende subotai yı bır gecebılseydım a.Q adam 107 defa seytan kesti yaw olmaz bole bır sey kardes yerınde olsam o carla full unıque gıder keyıf yaparım boyle carım ın okulum olmasın full bılgısayar basında olurum :D ODİN:_CyCLoNe_

Sanırım yenisn burda argo kelimeler kullanılmz UP
  • alanyadayım goruselım elden teslım alabılırım cıplak Msn adresı anlamsizz_esintii@hot...
  • up up up
  • up
  • Bi up da benden up yapmayıp ne yapacaktım zaten.

İlk defa bi nuker çara özene özene baktım süper.

• süper char Alan Arkadaşa Şimdiden Hayırlı Olsun ;)
    Up
  • charın itemleri satılmıştır arkadaşlar char çıplak olarak satılacaktır fiyat 600 YTL çıplak itemsiz
  • 8/1 Hybrid olsaymış bu itemlerle cidden millet yerden kalkamazdı..helal olsun walla cidden çok emek+para harcanmış bir char, çıplak 600 çok istemişsin ama, ne varsa itemde var zaten xD bot+silk paranı çıkarsın dua et, 600e satılmaz burada..
  • ben rüyamda bile böle çar görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: qcakiq14

ben rüyamda bile böle çar görmedim

RÜYAMDA FUL SOSUNLU BLADE GÖRDÜM URUCHİ KESİOYDM TAM SKİL VURDUM OYUN KAPAT HTASI VERDİ SONRA DANGG DİE Bİ SES Bİ BAKTIM BOTUN POTLARI BİTMİŞ UYANDIM

• up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.