Şimdi Ara

By_Angel 90 lvl full farm int Sun +7 sun Foot +5 char SATILMIŞTIR KONU KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satılık 90 lvl full int full farm satılık char server oasis chara gerçek alıcılar yorum yazsın buraya abuk sabuk mjs yazmayın fiyat konusunda bana pm atarsın özel görüşebiliriz fiyat burada belirtmiyorum charı alacak arkadaş çok rahat edecektir serverda baya bir tanınmışlığım vardır. saygım vardır.

http://img397.imageshack.us/my.php?image=sro2008110222142684xe3.jpg

antalyada internet cafeciyim char eldende satılabilir eğer itemsiz çıplak isterseniz çıplakta satılabilir charda 5 tane dress vardır. korsan dresi arap dresi kürklü kıyafetler, angel wing, ve cadı kıyayefetleri vardır iletişim için tel numaram iş 0 242 244 74 45 cep : 0543 299 89 79 burdam pm de atabilirsiniz fiyat konusunu telde görüşeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undergraund1905 -- 24 Kasım 2008; 7:17:08 >

• S/S=resim Koyman GEREK
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

S/S=resim Koyman GEREK
    niye aynı resimden 3 defa var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirinBaba'nın Donu

niye aynı resimden 3 defa var

Alıntıları Göster
    resimler eklendi hatalı resimler düzeltildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: undergraund1905

resimler eklendi hatalı resimler düzeltildi

Alıntıları Göster
    up acil satılması lazım alaln yokmu
  • quote:

up acil satılması lazım alaln yokmu

Alıntıları Göster
    sana diycem bişey bulamıyorum ellerine kollarına saglık

UMARIN EN YAKIN ZAMANDA ALICI ÇIKAR BU ÇARA UPLAR AZ BİLE

UP UP

• quote:

Orijinalden alıntı: insaflılar_dernegi

sana diycem bişey bulamıyorum ellerine kollarına saglık

UMARIN EN YAKIN ZAMANDA ALICI ÇIKAR BU ÇARA UPLAR AZ BİLE

UP UP

Alıntıları Göster
    off char çok mazım off kardeş charın çok güzel inş. en yakın zamanda alıcı bulursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

off char çok mazım off kardeş charın çok güzel inş. en yakın zamanda alıcı bulursun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bhu charı ben biliorum erverda full int olmasına rağmen sunlu streciler zorlayan hatta alan bir cardır artı sunlu intcileri saten tanımıo onu dememe pek gerek yok yani bu charı alırsanız inanki pişman olmazsınız artı serverdada baya bir ismi war herkes tanır yani inanınki çok sağlam cardır

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemoz

arkadaşlar ben bhu charı ben biliorum erverda full int olmasına rağmen sunlu streciler zorlayan hatta alan bir cardır artı sunlu intcileri saten tanımıo onu dememe pek gerek yok yani bu charı alırsanız inanki pişman olmazsınız artı serverdada baya bir ismi war herkes tanır yani inanınki çok sağlam cardır

Alıntıları Göster
    süper char hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _HectoR_

süper char hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Fiyat konusunda bi açıklık getirirsen sanırım işin biraz daha kolaylaşır up char çok sağlam görünüor acaba hybrit yapsaydn serverda sağlam adam bırkırmıydın bu charla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Fiyat konusunda bi açıklık getirirsen sanırım işin biraz daha kolaylaşır up char çok sağlam görünüor acaba hybrit yapsaydn serverda sağlam adam bırkırmıydın bu charla

Alıntıları Göster
    fiyat konusunu burdan değil tel numaramı bıraktım arayabilirsiniz bu halimlede adam bırakmıyorum merak etme
  • quote:

fiyat konusunu burdan değil tel numaramı bıraktım arayabilirsiniz bu halimlede adam bırakmıyorum merak etme

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık charın ßayaa güsel tek sorum şu Char yatıormu Up Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: PredaTorS

Ellerine sağlık charın ßayaa güsel tek sorum şu Char yatıormu Up Up

Alıntıları Göster
    inş ilerde bende böyle olacam

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

inş ilerde bende böyle olacam

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    nefis bir char hayırlı satışlar! up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4RK

nefis bir char hayırlı satışlar! up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    Bütün Bluelar %100
  • quote:

Orijinalden alıntı: theeric

Bütün Bluelar %100

Alıntıları Göster
    fiyat bildirsen cok iyi olurr
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer86

fiyat bildirsen cok iyi olurr

Alıntıları Göster
    up fiyat konusunu konuşmak için özelden pm atın yada telefon açın burda fiyat yazmayacağım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.