Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha guzelleri de gelecek biraz sabredin. Pluginde sorun var oyuzden qwerty klavyeleri transparan yapamadim. Yaptimda mesela soyle anlatiyim klavyede ABC,Abc,abc butonu ust uste katman seklindedir. transparan yapinca katmanlar alti gosteriyo Gormesimz gereken sadece ABC iken biz 3 unude ayni anda goruyoruz buyuzden sorun cikiyo. Ama cozecem her katmanin ayri ayri butonu olursa bu olmaz. Ayni butona tek katmanda toplamis pluginde.
  • Eline sağlık :)
    Saat te güzel olmuş orada :)
    Dikkat çekiyor beğendim yüklüyorum :)
  • You are number one hocam.
    Bi tema vardı onu bulayım onda düzenlenmesini istediğim şeyler var ama abartılı değil bi kaç şey versem istediğim gibi düzenlermisin hocam?Yalnız duvar kağıdıda bulup ayarlıcam ondan sonra.
  • Sen temanin goruntusunu ver sadece temaya gerek yok:D ben yaparim no problem. Tabi kendime ozgu o temayi yapan adama degil:D
  • Hocam buyrun caps ve tema hızlı güzel kasmıyor yalnız şu arkaplan vsvs daha söylicek şeyler varda sana güveniyorum capslara bak hocam kralı senden çıkar.
     By Destina Theme Maker Okuyunn...!!!

Tema;
    http://www.multiupload.com/R1U5LNVQBV

• valla temada hic bisey goremedim ben iphone icon paketi var sadece. daha iyisini yapiyim yani no problem arka plan resimleri icin aklinda bisey varmi?
  • valla tema 3.5 mb kurunca rahat 5 .5 mb oluyodur kasiyodur teli biraz yinede demii
  • su icon sorununu cfw ciler bi halledemedi yaa. Menudeki iconlar yine yarim yamalak gorunuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

su icon sorununu cfw ciler bi halledemedi yaa. Menudeki iconlar yine yarim yamalak gorunuyo

Orjinal 5800 a yada orjinal c6 ya kur ayni temayi menudeki iconlar tam gorunur. İcon.xml dosyasi cfw nin icinde yanlis duzenlenmis. gorunmeyen iconlar ne N97yle ne c6 yla nede 5800 la bagdasiyo alakasiz bi icon kodu yazilmis simgelere
  • quote:

quote:

su icon sorununu cfw ciler bi halledemedi yaa. Menudeki iconlar yine yarim yamalak gorunuyo

Orjinal 5800 a yada orjinal c6 ya kur ayni temayi menudeki iconlar tam gorunur. İcon.xml dosyasi cfw nin icinde yanlis duzenlenmis. gorunmeyen iconlar ne N97yle ne c6 yla nede 5800 la bagdasiyo alakasiz bi icon kodu yazilmis simgelere

Farklı bir menü modu hocam ondan dolayı ben zaten ikonlu istemiyorum aynı temanın arkaplanda değişsin ve ana ekrandaki widgetlar düzelsin o size kalmış ikonlar default olsun yani böyle aslında :) Ha eğer farklı fikirleriniz varsa onada bakarız şu menü modunuda ayarlamamız lazım aslında şimdi koyuyoruz cfwye düzenli ama adam tema kuracak simgeler değişmiyor diyecek :)
    N8 ikonlarını entegre ediyoruz yazılıma ve menü modu yapıyoruz bilmemki neden böyle oluyor klasör isimlerindende oluyor olabilir söylemiştiniz siz öncedende bu konuda çözüm için fikriniz varsa burdayız hocam önerilerinizi bekliyorum.

Ve Kasma sanki yok gibi hocam o temada yinede bilemiycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba3232 -- 11 Şubat 2011; 22:51:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baba3232

quote:

quote:

Farklı bir menü modu hocam ondan dolayı ben zaten ikonlu istemiyorum aynı temanın arkaplanda değişsin ve ana ekrandaki widgetlar düzelsin o size kalmış ikonlar default olsun yani böyle aslında :) Ha eğer farklı fikirleriniz varsa onada bakarız şu menü modunuda ayarlamamız lazım aslında şimdi koyuyoruz cfwye düzenli ama adam tema kuracak simgeler değişmiyor diyecek :)
    N8 ikonlarını entegre ediyoruz yazılıma ve menü modu yapıyoruz bilmemki neden böyle oluyor klasör isimlerindende oluyor olabilir söylemiştiniz siz öncedende bu konuda çözüm için fikriniz varsa burdayız hocam önerilerinizi bekliyorum.

Ve Kasma sanki yok gibi hocam o temada yinede bilemiycem.

Ben halen dediginizden bisey anlamadim. Verdiginiz temada iconlar default degil ki. Default demek cfw nin kendi iconlarinin gozukmesi demek. Default temalar 100kb ile 500kb arasinda degisir. 1mb nin uzerindeki her temanin icon paketi vardir. Siz simdi gonderdiginiz temanin iconlari boyle olsun fakat arka plan resimleri ve widget ayarlari degissin mi diyorsunuz? yoksa iconlari default yapin arka plan dursun widgeti degistirin mi diyosunuz bu kismi anlamadim

• arkadaşlar aşağıdaki temanın arka planını tüm ekranlarda düz siyah zemin olarak ayarlayıp tekrar upload edebilirmisiniz..(veya linki pm den de gönderebilirsiniz)şimdiden teşekkürler..

orijinal temanın indirme linki..
    http://www.4-shared.com/file/1pAZ7dM3/Numbers_Black_N8_DI_IND190.html (4-shared deki - yi kaldırınız)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ok hallederim birazdan.

• verdiginiz tema 175 kb ti resimleri cikarinca bide benim kendi ozel teknigimle 90 kb ye dusurulmustur sis halindeyken tabi. Kurulunca eski halinden daha hizli olacagindan emin olabilirsiniz
  • çok teşekkür ederim..sorunsuz olarak çalışıyor..elinize sağlık
  • S.a arkadaslar trabzon temasini bugun verecem 3 4 gundur hastayim oyuzden ugrasamadim kusura bakmayin. Oncelikle iki resim verecem goze batan hususlari yada soyle olsa daha iyi olurdu dediginiz yerleri soyleyin

evet yorumlarinizi bekliyorumm

• zafer bursaspor teması ne alemde ?
  • bugun yetisir
  • hadi inşallah :) güzel şeyler bekliyorum senden :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.