Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 part bendeki sadece iillisrator. photo cs4 54 mb, carbide ui 165 mb , n97plugin 10 mb
  • arkadasim zorlama zaten suan 7z ile rip liyorum bakacam nekadar yer kapladigina. zaten uploadimi multi upload uzerinden yaparim en hizli hangi site indiriyosa ordan indirirsiniz. kanaatim internet download managerin indirmeye izin verdigi siteler. 10la 20 yle ugrasmazsiniz. 8mbit internetim var idm ile 900kb veri indiriyorum altina arasira zar zor dusuyo
  • 7 zip fazla sıkıştırmazsa uharcla zipleyecem kafanizi takmayin kota dostu yapacam ben bu isi:D
  • benim dosyadamı sorun var ben photoshop indirdim senin dediğini cs4 14.0 1GBdan fazla evde şimdi gidince bakıcam
  • photo cs4 dedim 54 mb diye . illisrator cs4 1.5 gb
  • illustrator u bir türlü bulamadım bulabilen olursa özel den mesaj atabilir mi acaba?
  • evet bendeki illustator cs4 14.0 fulldu 1.1 GBdı sorunsuzdur umarım isteyen varsa link var özelden yollayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

evet bendeki illustator cs4 14.0 fulldu 1.1 GBdı sorunsuzdur umarım isteyen varsa link var özelden yollayabilirim

ben alabilirim :) hotfile deme ama
  • İsteyen arkadaşlara Adobe Illustrator CS5 v15.02 sürümünü indirdiğim yerin linkini gönderebilirim. İngilizce sürüm, çalışıyor. Gerekenler içinde var(anladınız)

doodlez ve unruly gelen kutunuzu kontrol edin
  • arkadaslar ersin sendeki cs4 ise cs4 un linkini yayinlarmisin. ben ripledim fakat 100 mb anca kisti yani anlayacaginiz o is olmadi. photo shop ve carbidenin n97 plugini veriyim illistratoru indirin biyerden. Cs5 i kullanmadim eger kafaniz karismazsa kullanabilirsiniz. cunku bu adobede cs ler yukseldikce gorsellerin yeri degisiyo ve programda degisiyo.
  • herkez carbideyi kurup yukaridaki adimlari gerceklestirdimi? anlattigim? programa lisans almayi ve sertifikalamayi. eger bunlari yapmazsaniz temayi olustururken sorun yasayacaksiniz.
  • programi tek tek tum detayiyiyla anlatacam muhtesem bi konu olacak eminim. zaten bu anlatimdan sonra herkez usta oalcak. cok merak edecegim calismalarinizi dort gozle bekliyorum eylenceli olacakkk:DD lutfen cinsel icerikli temalara yer vermeyelimmm
  • ben cs5 indirmeye başladım 1mbitle anca iniyor o yüzden bıraktım İDM ye yarın akşam bakıcam artık
  • yukaridaki anlatimdan devam edecegim simdi biraz programdan bahsedeyim
  • Tema yapımı için yeni konu aç bence sonra yönetime söylersin sabitlerler
  • herşey tamam illustrator kaldı oda iniyor bir tek programa diğer programları tanıtmak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

arkadaslar ersin sendeki cs4 ise cs4 un linkini yayinlarmisin. ben ripledim fakat 100 mb anca kisti yani anlayacaginiz o is olmadi. photo shop ve carbidenin n97 plugini veriyim illistratoru indirin biyerden. Cs5 i kullanmadim eger kafaniz karismazsa kullanabilirsiniz. cunku bu adobede cs ler yukseldikce gorsellerin yeri degisiyo ve programda degisiyo.

Photoshop CS5 ve CS4 arasında çok fazla görüntü açısından fark yok. CS4'te kullandığımı CS5'te rahatlıkla bulabiliyorum. Illustrator sürümlerini denemedim ama onlarda da fazla bir değişiklik olduğunu sanmıyorum

Bu arada sen pluginleri bir zahmet veriver de artık ufaktan başlayalım yani

• Aslında Carbide UI basit bir program, birkaç denemeden sonra kolayca kendi temanızı yapabiliyorsunuz.
    Ama burada önemli olan Adobe Illustrator gibi grafik yazılımları sayesinde istediğiniz resim dosyalarını kaliteli bir şekilde yaratabilmek.
  • ben size en ince noktasina kadar ogretecem bunu. kizmam ben merak etmeyin cok sabirliyimdir.:D yukarida anlatimida ekliyorum dikkat edin
  • yeni konu fikrine katılıyorum. bende sabırsızlıkla bekliyorum konunun tamamlanmasını.

@ntquartex doğru söylüyor carbide.ui kolay hemen bir tema yaptım kendime ama kafadan sallama renkler resimlerle felan. güzel bir tema yapmak için gerçekten zaman lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.