Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nekadar daldiysakttnet interneti kesmis kasayi aldim internet cafeye geldim :D burdan anlatacam sozumuzun arkadasinda duralim.
  • Konu anlatimima 9. sayfadan kaldigim yerden devam ediyorum takip edebilirsiniz
  • takipteyim de tek sıkıntım illustrator
    photoshop yetmez de mi ya da corel draw
  • malesef illistratoru indirmeniz gerekiyo cunku photoshop ve corel draw svg formatini desteklememektedir. sunu belirtiyimki bizim yaptigimiz is resim degil vektorel tasarimdir.
  • eline zafer kardeş bir ara uğraşacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

malesef illistratoru indirmeniz gerekiyo cunku photoshop ve corel draw svg formatini desteklememektedir. sunu belirtiyimki bizim yaptigimiz is resim degil vektorel tasarimdir.

illustrator vektörel çalışmalar için de mi,
    bildiğim kadarıyla corel draw da destekliyor svg'yi vektörel çalışmalar için o da.
    (bakarım derslere eğer corelle beceremezsem anlattıklarınızı illustrator'e geçerim )
  • valla sen bilirsin ben illistratorde anlartirim sen corelde yapabilirsen sen bilirsin ben daha anlatimin basindayim gerci daha ne anlattimki dünya var bisuru sey.
  • arkadaslar paketleme de sorun olabilir oyuzden su iki dosyayi eklemeniz gerekiyo carbideye bunu ana sayfada ekleyecegim bunu mutlaka yapin unutmayin

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!!

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!!

ekteki dosya
    eklenmesi gereken dosya

• Ne oldu niye banlandınız
    Bu forumdada yararlı şi yapmak suç oldu
  • bune ya başdan aşağı banlanmışlar uygunsuz bir içerik varsa bütün modların mesaj düzenleme yetkisi var düzenlersiniz olur biter adamlar birileri birşeyler öğrensin diye uğraşıyoır gidin konu dışına takılın modmusunuz adminmisiniz bende mesaj attım bu konuya benide banlayın
  • Ne kadar bişeyler yapmak için uğraşanyararlı insan var sa yarısı banlı.
    Nomad Banlı
    Orochi banlı
    zafer banlı
    Ersin banlı

Burada öğrenmeye çalışan alicooo banlı.

Acaba bir açıklama yapılabilir mi konudaki arkadaşlar neden banlandı.
    13 eylül zamanlarındaki gibi toplu banlamalar arttı yine.
    Korkuyorum yakında olay çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Ne kadar bişeyler yapmak için uğraşanyararlı insan var sa yarısı banlı.
    Nomad Banlı
    Orochi banlı
    zafer banlı
    Ersin banlı

Burada öğrenmeye çalışan alicooo banlı.

Acaba bir açıklama yapılabilir mi konudaki arkadaşlar neden banlandı.
    13 eylül zamanlarındaki gibi toplu banlamalar arttı yine.
    Korkuyorum yakında olay çıkacak

+1
  • konu dışında ana avrat küfür edenlere güçleri yetmiyor ondan bu arkadaşlarımız banlı he birde ego tatmini diye bir olay var tabi böyle mod oluyor modun adminin arkadaşı atar gider yapıyor yada aklınca sosyal hayatta asosyal olanların umut ışığıdır bu görevler
  • arkadaslar illistrator programi yuzunden banlamisiz:D cracklamayi felan serial nuarasini felan soyledikya illegal islere giriyomus:D neyse artik biliyosunz degisen bisey yok devam edecegiz yine kaldigimiz yerde
  • benim anlamadigim sacmalik ya bi once soyler insan derki bu programlarin boyle seylerin yazilmasi yasak lutfen bu mesajlari silin. bizde sileriz. yani burdan bunlari silince kimse bu programi kurmayacakmi. yokmu baska forumlarda bu program var indirir kurar yani. uyarmadan banlama ilk kez basima geliyo. bu direk siz kimsiniz ben kafama gore herseyi yaparim bu site benim sitem dermis gibi oluyo ayip gercekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer71 -- 17 Şubat 2011; 20:25:11 >
  • Tema yapmaya baslayan arkadaslar sorularini sorabilirler simdiden cevaplarim ben
  • soyle bi durum soz konusu ilk sayfayi yapilan calismalar 2. sayfayi konu anlatimi olarak dusunuyorum eger baska bi konu acip konu anlatimini bitirirsem konu sabit olmadigi icin kaybolur gider. bu konudan gidersek bi cok kisi yaptigi calismalari ve sormak istedigi sorulari soracagindan surekli guncel olur ve ust siralarda olur konu. suan icin belli bi seveye kadar 9. sayfanin basindan itibaren 10,11,12,13... diye devam edecegim konuya ben konuyu genislettikce sayfada kayma olacaktir mutlaka
  • mustafa arkadasim bu biraz cfw isi gibi degil anlatim tarzima bakarsan cok detayli ve anlasilir bicimde anlatiyorum. ben sadece carbideyi degil photoshop, illistrator ve flash8 de anlatmayi dusunuyorum. Flash 8 ne alaka derseniz orjinal 5800 a ev ekrani ekleniyo biliyosunuz iste o ekrana swf formatinda ekranlar yapiliyo sideeffeckt tin son yayinladigi cfwlerde resimleri var su isi bitirince onlarin da nasil yapildigini anlatmayi dusunuyorum bakalim konu baya genis kapsamli olacak yani. su ban isi hic iyi olmadi gercekten
  • Merhaba arkadaşlar bende ali.arkadaşımın üyeliğinden girdimde.
    Benide torrent dosyası verdim diye banlamışlar.cok sacma mesajı düzenleyebilirlerdi..Böyle seylerle insanı forumdan uzaklaştırırlar anca.Bunu yapan admini kınıyorum ve bunu görüpte hala site yöneticisi onu admin olarak saklıyorsa birşey diyemiyorum..Neyse

Zafer hocam son paylaşımınızıda gördüm ben hemen yaptım.tamamen yaptım fakat tek birşeyde kafam takıldı.Siz bir yerde demissinizki edit/animate yapıyoruz heryere diye.status are bar'da bir tanesine öyle yapmaya calıstığımda onda acıldığında background vardı.sadece layer eklenebiliyodu.ama sonradan şunu farkettim navi pane'de yapıcağız herhalde sadece o edit/animate işlemini.cünki sadece onu yapmıssınız ve yanında okey tick'i oluşmuş.navi pane'de dediğiniz gibi ilk olarak layer geliyor fakat status are bar'da bakround geliyor.bende resimdeki gibi yaptım sadece navi pane'de o işlemi uyguladım ama siz işte her yerde yapın demissiniz ama dediğim gibi karışıklık var.?

• Zafer bu üyeliğini görürlerse 8 gün daha takarlar 12 gün olur.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.