Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unruly1907

quote:

Orijinalden alıntı: zafer71

arkadaslar sizin rica etmenize gerek yok ben zaten uyeyim oraya ya konuda actiririm bolumde neden skntiya girdiniz ki. Donanimhaberin adminine yarin aksama kadar bani cozmesi icin zaman taniyorum. çözmezse direk kullanicimi da konumuda silderecegim herseyimin yedegi var zaten. Bu site o andan itibaren biter benim icin.

Zafer üstadım bu 55lik cs yi win7 ye kurarken hata veriyor yanlış yaptığımız bir şeymi vardır acaba

win7 uyumluluk modunda calistirmayi denediniz mi?ben win7 de kurmustum kurarken hata veriyodu fakat gelen yere evet evet de surekli masaustune simgesi gelene kadar masaustune simgesi gelince ac sorun yok calisiyo YANİ HATAYA BAKMA SEN. olmuyosa photoshopu her siteden bulabilirsiniz bi cok sitede var

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Zaferin hesabı zaten açık.. Kefile ihtiyacı yok ki? Da sen kimsin ? Zafer sen misin? Dalga mı geçiyon kardeşim

benim topragam la banlaninca yeni kullanici actim. beni illistrator programini ucretsiz lisanslamayi anlatigim icin banlamislar olaya bak. googleye yaz illistrator full diye en az 1000 tane sitede var. yapilisi zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizhanq

quote:

arkadaslar sizin rica etmenize gerek yok ben zaten uyeyim oraya ya konuda actiririm bolumde neden skntiya girdiniz ki. Donanimhaberin adminine yarin aksama kadar bani cozmesi icin zaman taniyorum. çözmezse direk kullanicimi da konumuda silderecegim herseyimin yedegi var zaten. Bu site o andan itibaren biter benim icin.

siteye üyeliği kapatmışlar bende şimdi bi bakıyım dedimde üye olamadım.Ben napıcam eğer o tarafa gecerseniz.? Nasıl üye olucam.?

refarans olarak beni gosterebilirsiniz. kefilim.

referans olarak herhangi birsey cıkmıyor."Yöneticiler yeni üyelerin kayıt olmalarına izin vermiyor."yazısı cıkıyor üye olmak istediğimde

• :D hadiya topragam bi aciklama yapsan bari bu konuda
  • quote:

Zaferin hesabı zaten açık.. Kefile ihtiyacı yok ki? Da sen kimsin ? Zafer sen misin? Dalga mı geçiyon kardeşim

Kefile ihtiyacı olan zafer değil " denizhanq" arkadaşın kefile ihtiyacı var.
    Benimnokiama üye olurken zafer "denizhanq" a kefil olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 17 Şubat 2011; 23:26:45 >
  • quote:

Bende biraz senin reklamını yapayım;

Arkadaşlar zafer kardeşim, benim 5230'a özel yaptığım bir yazılıma (infinite) has bir tema yapmıştır. Öyle güzel bir tema yapmıştır ki, orj. sound waves tema yanında ağır kaldı. Tabi yazılımı sadece kendi içimizden paylaştığım için sadece bilenler biliyor.

O temayı paylaşabilir misiniz hocam?
  • quote:

Zafer benim için kefil olmak istedi.siteye üye olunmadığı için.bende banlananlardan birisiyim.(Alicooo nick'im).Denizhanq'da arkadasımın üyeliği takip etmek ve iletişimde olmak için acılana kadar bu üyelikten takılıyorum.inşallah anlatabilmişimdirSözün özü sitenize ben üye olmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Bende biraz senin reklamını yapayım;

Arkadaşlar zafer kardeşim, benim 5230'a özel yaptığım bir yazılıma (infinite) has bir tema yapmıştır. Öyle güzel bir tema yapmıştır ki, orj. sound waves tema yanında ağır kaldı. Tabi yazılımı sadece kendi içimizden paylaştığım için sadece bilenler biliyor.

O temayı paylaşabilir misiniz hocam?

Bende istedim ama paylaşmıyor
    Zaten dosyasını silmiş cfwe ekleyince.
    Uğraşıp fwden çıkarmak gerek ama çook uğraştıracak

• arkadaslar beni takip edin zaman la en hizli ve en gorsel temalari yapacagiz merak etmeyin. Ayrica o tema o cfw ye ozeldi o onun hakki cikarmak icin ugrasmayin yani.
  • quote:

arkadaslar beni takip edin zaman la en hizli ve en gorsel temalari yapacagiz merak etmeyin. Ayrica o tema o cfw ye ozeldi o onun hakki cikarmak icin ugrasmayin yani.

Çıkarsam bile paylaşmam.
    Ama çıkmaz temanın dosyaları çok karışık oluyor
  • Bu site benim icin bitmiştir. konu anlatimi devam edecektir. benimnokiam.turkproforum sitesinden devam edecegim. Biçok seyi anlamak ve ogrenmek isteyen arkadaslari siteye bekliyorum. kafaniza takilan her soru aninda cevaplanacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer71 -- 18 Şubat 2011; 10:25:57 >
  • quote:

Bu site benim icin bitmiştir. konu anlatimi devam edecektir. benimnokiam.turkproforum sitesinden devam edecegim. Biçok seyi anlamak ve ogrenmek isteyen arkadaslari siteye bekliyorum. kafaniza takilan her soru aninda cevaplanacaktir.

bursaspor temasını alamıcakmıyım şimdi yani ?
  • hayir tabiki alacaksin merak etme sen ben sana ulasacagim
  • Bu site benim icin bitmiştir. konu anlatimi devam edecektir. benimnokiam.turkproforum sitesinden devam edecegim. Biçok seyi anlamak ve ogrenmek isteyen arkadaslari siteye bekliyorum. kafaniza takilan her soru aninda cevaplanacaktir.
  • quote:

Bu site benim icin bitmiştir. konu anlatimi devam edecektir. benimnokiam.turkproforum sitesinden devam edecegim. Biçok seyi anlamak ve ogrenmek isteyen arkadaslari siteye bekliyorum. kafaniza takilan her soru aninda cevaplanacaktir.

zafer benimnokiam'a üyelik için senin adını verdim ama bakalım cevap gelicekmi.bildirmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

arkadaslar beni takip edin zaman la en hizli ve en gorsel temalari yapacagiz merak etmeyin. Ayrica o tema o cfw ye ozeldi o onun hakki cikarmak icin ugrasmayin yani.

Çıkarsam bile paylaşmam.
    Ama çıkmaz temanın dosyaları çok karışık oluyor

isterseniz ben çıkarırım onu kolay iş

• Dostum çok güzel bir paylaşım ama baya bir karışık olmuş adım adım izleyeyim dedim srekli geriye dönmek zorunda kaldım di,ğer yandan win7 de plug in hata veriyor. kısacası beceremedik bu işi
    N8 için mfenerbahçe, matrix filmi veya lord of the rings temeası yapma ihtimalin var mı?
  • windows 7 de problem olabilir o bisey diyemem guvenlik duvarini yada ebeveyn kontorulune dikkat et bi. ayri yeten ban cozuldukten sonra konuyu tasiyorum. tasidigim yerden istedigin seyleri yayinlarim. takipte ol
  • Windows 7 ile alakalı bir problem yok. Herşey çalışıyor.
  • quote:

windows 7 de problem olabilir o bisey diyemem guvenlik duvarini yada ebeveyn kontorulune dikkat et bi. ayri yeten ban cozuldukten sonra konuyu tasiyorum. tasidigim yerden istedigin seyleri yayinlarim. takipte ol

takipteyim aslında kendimde yapmak isterdim ama plug ini indirip tekrar denedim yine olmadı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.