Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazirliyorum arkadaslar az kaldi anasayfa bitmek uzere. benim nokiama uye olmaniz size kalacak bir is istir. benimnokiamdan ayri calismaktayim bazi arkadaslar bu ise kalkismak istemediler. joomla+phpbb forum kullandim. forum uzerinden uyelik kapalidir. ana sayfa joomla uzerinden kayit olacaksiniz. onayladigim kisiler joomla ana sayfasindan giris yapinca forumdada giris yapmis oluyo. birazdan siteden ilk gorunum leri resimleyecegim

• open yazan yere tiklayin asagi dogru suruklenen bi menü gelmekte orada kullanici girisi kullanici kaydi yararli siteler arkadas siteler bulumakta
  • reklam olmasi diye site ismini sildim soran arkadaslar icin bu resmi ekledim kesilikle donanım haberle ilgili kasti bisey yoktur. sitemde diger sitelere benzer icerikler bulunmamaktadir. sadece konu anlatimlari calismalar paylasimlar ve emekci arkadaslara ozeldir. seviyesiz insanlara yer yoktur. isteyen istedigi siteye uye olmakta istedigi yerde gezmekte ozgurdu kesinlikle üyelere su siteye girmeyin su siteye uye olursaniz buraya gelmeyin gibi basit gorunumler olusmayacaktir. isteyen gelir istemeyen gelmez. bukadar. biseyleri ogrenmek caba gostermek isteyen gelecek. dost site olarak sadece calismalarinizi donanim haberde yayinlayabilirsiniz. Sadece calismalariniz derken yaptiginiz tema, qt uygulama, cfw vs. yapilan calismanin kesinlikle nasil yapildigi paylasilmayacaktir. tek kural bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 26 Şubat 2011; 15:44:00 >
  • son ayarlari yapiyorum. bu arada kendine guvenen ben bu iste ustayim herseyi ogretebilirim diyebilecek modarator arkadaslar alinacaktir. destek@ceppusula.com mail adresinden bana hangi konuda bilgili neler yapabilir kendini tanitacak seklide mail atabilirsiniz. kisa sure zarfinda hizmete giriyoruz. diger kullanicilar(ogrenmek isteyenler) site acildigi zaman konumlarini alacaklardir.
  • email gelen kutumda bi ariza sebebiyle gelen kutuma mailleriniz gelmiyor oyuzden ben soyleyene kadar lutfen mail atmayiniz.
  • edittt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfckmk -- 26 Şubat 2011; 15:55:39 >
  • Güzel çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

reklam olmasi diye site ismini sildim soran arkadaslar icin bu resmi ekledim kesilikle donanım haberle ilgili kasti bisey yoktur. sitemde diger sitelere benzer icerikler bulunmamaktadir. sadece konu anlatimlari calismalar paylasimlar ve emekci arkadaslara ozeldir. seviyesiz insanlara yer yoktur. isteyen istedigi siteye uye olmakta istedigi yerde gezmekte ozgurdu kesinlikle üyelere su siteye girmeyin su siteye uye olursaniz kaydiniz silinecek gibi seyler olmayacaktir. isteyen gelir istemeyen gelmez. bukadar. biseyleri ogrenmek caba gostermek isteyen gelecek. dost site olarak sadece calismalarinizi donanim haberde yayinlayabilirsiniz. Sadece calismalariniz derken yaptiginiz tema, qt uygulama, cfw vs. yapilan calismanin kesinlikle nasil yapildigi paylasilmayacaktir. tek kural bu.

hacı bak çalışmalarını bekliyorum siteni de sürekli kontrol ediyorum da her mesajında inceden dokundurmalar yapıyorsun gerek yok böyle şeylere. senin anlayışın farklıdır başkasının ki farklıdır.

dokundurma degil arkadasim bende olmayan seyler bahsedim. ama yinede degistiriyim. bu kesinlikle baska forumlara igneleme degil.

• Email adresindeki sorun duzeltilmistir. ulasmak isteyenler destek@ceppusula.com adresinden ulasabilirler.
  • mustafacim sende degistir bos yere tatsizlik olmasin benim hatamdi kusura bak duzelttim yukarida
  • quote:

mustafacim sende degistir bos yere tatsizlik olmasin benim hatamdi kusura bak duzelttim yukarida

bekliyorum senin siteyi hatanı anlaman güzel keşke herkes senin gibi olsa
  • Sitemiz açılmıştır: ceppusula

saygilar dilerim.
  • quote:

Sitemiz açılmıştır: ceppusula

saygilar dilerim.

sitemiz derken kimler var sitenizde...referanslamı harelet edilecek üyelik için???
  • Siteye girerde üye olur ve forum sayfasina tiklarsaniz orada grekli bilgi suan ki üyeler vs tüm bilgiler mevcuttur.

Ana sayfamizdan üyelik mümkündür. saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 18 Mart 2011; 14:58:37 >
  • O Site Dolacakta Of Millet Gelcekte Konular Açıkcakta Ölme Eşşeğim Ölme
  • forum sitemizde suan 10 kisi dolum yapmaktadir. suan itibariyle toplam 182 baslık 382 mesaj mevcuttur.

ana sayfamiz en güncel bilgilerle hergün güncellenmektedir.
  • Uzman kişilerin isimlerini vermek istemiyorum. fakat tanidiginiz kişiler diyebilirim.
  • orjinal temayı kullanarak sadece iconları değiştirmek mümkünmü ? e63 ün temaları mesela ?
  • orjinal temayı kullanarak sadece iconları değiştirmek mümkünmü ? e63 ün temaları mesela ?
  • evet mumkun ama burda anlatmayacagim burda sadece calışmaları yayınlayabilirim. sitemizin bir forumu var dikatiniz cekerim. saygilar.

ceppusula.com
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.