Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

quote:

Orijinalden alıntı: zafer71

windows 7 de problem olabilir o bisey diyemem guvenlik duvarini yada ebeveyn kontorulune dikkat et bi. ayri yeten ban cozuldukten sonra konuyu tasiyorum. tasidigim yerden istedigin seyleri yayinlarim. takipte ol

takipteyim aslında kendimde yapmak isterdim ama plug ini indirip tekrar denedim yine olmadı

Plug'i yapmadan önce Carbide'ye 2 dosya eklemek gerekiyor.onu yapmadıysan o yüzden sorun veriyor olabilir.9.msjda resimli olarak anltılmış.eğer orda bulamassa 10.sayfanın altlarındada resimli var ordan bakıp yapıp tekrar dene
  • programa lisans aldin mi? key ekledin mi? ben daha once windows 7 ultimatede kullandim bu programi
  • Neyse sen bir derli toplu adım adım hale getir tekrar deneyeyiim ben valla yordu yahu. Düzenlenmiş anlatımı takipteyim.
  • Kolay gelsin Zafer hocam, benim de bir tema isteğim olacaktı mümkünse, orjinal yazılımını kullanıyorum.

benim istediğim tema şekli ev ekranı temasında ki "rehber ve telefon" yazısının etrafındaki bölümün şeffaf olması.Hiç görünmemesi. örnek olarak ovi den bir link veriyorum.
    http://store.ovi.com/content/98819 müzikler ev ekrarında da böyle şeffaf olursa benim için güzel olur. onun dışındaki herşey default olarak, menü arkasına da resim koymadan (siyah kalarak) bu şekilde yapıp yayınlayabilirseniz sevinirim. Kolay gelsin...
  • ilk sayfayi okuyun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

ilk sayfayi okuyun....

• quote:

ilk sayfayi okuyun....

hacı yapma beeaa çok seviyordum ben senin temalarını. nature temanı indirmeye girmiştim bu konuya
  • zafer hocam bende senin konuyu takip ediyordum fakat boş görünce şaşırdım okuyayım dedim.
    izninizle forumunuza üye olmak istiyorum. kefil olursanız sevinirim. isminizi yazmadan önce sorayım dedim
  • tamamdir. Üye olmak isteyen arkadaslar konunun devamina isimlerini yaslarini kendini tanitarak ilerleyebilirlermi sevinirim....
  • onun yerine pm atalım ama ne için gerekiyor
  • soyle bisey var arkadaslar ben once siteden bahsediyim. Olgun insanlari aramizda gormek ilk kuralimiz olacak.
    Burdaki gibi yanlis bisey yapildigi zaman direk 4 gun ban meselesi olmayacak. duzgun anlatilir durum mesaj silinecekse silinir vs.
    Cok bilgi dolu bi site olacagindan bos mesaj kalabaligi olmayacak. sacma sapan seyler yani. mesela burda oluyo arasira tema nasil duzenlenir diye adam konu aciyo. orda bu olmayacak. hersey nizami bi sekilde anlatilacak orneklerle resimlerle belirtilecek. Kisi anlamadigini soracak ve aninda cevabini alacak. konu karisikligi olmayacak. telefon arizalari vs gibi seyler ayri bolumde olacak. biinmesi gereken bi bilgi varsa konu sabitlenecek ve surekli ayni sorular tekrar tekrar sorulmayacak. Rutbelerde askeri sistem degil kisinin ilgi alani olacak. mesela eger temayla ugrasiyosa Tema yildizli, cfw ile ugrasiyosa Cfw ci , tamirle ugrasiyosa Elektronikci, Qt ile ugrasiyosa Qt yazilimci gibi rutbeler olacak. deneyimiz arttikca yildizlariniz artacak ve ilgi alaninda tema ise tema maker gibi rutbelere ulasacaksiniz ve artik ogretici katagorisine geleceksiniz. ust duzey yonetici mesela tema maker gibi anlattigi konuyu sabitleme kendine ozel bolum olusturma gibi yetkilere sahip olacak ve kendine ozgu seyleri orda yayinlayacak.

Benim suan icin sizden istedigim tanismak herseyin basi iyi dostluklar ve arkadasliklarla hosgoruyle baslar.

• merhaba emra bilgisayar bolumundeki konularini ilgi ve merakla takip edip katkida bulunacagim.. simdiden tessekkur ederim.
  • üyeleri bu forumda bu konu üzerinden toplaman ne kadar saglıklı bilemiyorum ....
  • üyeleri burada bu forum uzerinde toplamiyorum siteyi kurdugumuz zaman zaten basvurulargeleceginde ben suan icin sadece tanismak istiyorum okadar.
  • quote:

üyeleri burada bu forum uzerinde toplamiyorum siteyi kurdugumuz zaman zaten basvurulargeleceginde ben suan icin sadece tanismak istiyorum okadar.

sonucta bi nevi reklam yapıyorsun ve bildiğim kadarıyla sitede yasak.
  • dikkat ederseniz bu sitedeki tum uyelerin dahil bisuru sitedede ayni mesajlari ve uyelikleri var. fakat ogrenmek ve ogretmek isteyen insanlari sadece somurmek icin kullananlardan ayiracagiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 21 Şubat 2011; 20:41:40 >
  • quote:

dikkat ederseniz bu sitedeki tum uyelerin dahil bisuru sitedede ayni mesajlari ve uyelikleri var. fakat ogrenmek ve ogretmek isteyen insanlari sadece somurmek icin kullananlardan ayiracagiz.

amacını anlıyorum.daha seviyeli insanlar olsun agzı olan konusmasın diyorsun.benim bahsettim burdan reklam yapman.
  • Reklama ihtiyacimiz yok. en kisa zamanda herkezi bekliyorum duyanlar duymayanlara soylesin. gercekten istekli olan arkadaslari bekliyorum...
  • quote:

Çok yakinda yeni bir olusumla karsinizda olacagim...

doğru olanı yaptın ve reklamı kaldırdın.
  • Buradan kendimizi tanıtıyorsak bende tanıtayım.

İsmim Tolga. İstanbulda yaşıyorum. 19 yaşındayım. Yıldız teknik üniversitesinde harita ve kadastro 1.sınıf öğrencisiyim.
    Telefonum ve Ben;
    Öncelikle bu telefonu almadan önce 2 ay kadar inceledim. incelemeye tabiki bu forumdan başladım. anabaşlık konusunu baştan sona yaladım yuttum 2 ay icinde. cok sorunu var almayın gibi mesajlar gördüm. yalnız bunlara kanmadım. kararımı verdim. gözüme çok şık gelen ve gayet kullanışlı olan telefonumu mavi rengine ilgim fazla oldugundan mavi renkte aldım. Telefonu ilk aldığımda korkuyordum birşeyler olabilir diye. fakat elime gayet sorunsuz bir telefon geçmiş. ne reset problemi ne başka birşey hiç olmadı. tek sorunu çok hafif kasa açıklıgı var. oradanda ışık sızıyor. bunu takmıyorum bile. açıkcası forumdaki diğer arkadaşlar yazmasaydı hiç bi zaman oraya dikkat edipte o ışıgı aramazdım. Şimdi sunrise kullanıyorum. telefonuma daha çok baglandım. telefonum hayatımda yanımda olan en çok teknolojik alettir. daha dogrusu elimde. sürekli birşeyler kurcalarım. telefonu geçen sene nisan ayında aldım. 1 yıl oldu olucak. telefonun ekranında cok dikkatli bakıldıgında 2 çizik var. bu bana göre temiz kullanmak oluyor. ona iyi bakıyorum. kıyafetlerini giydirdim tabiki (silikon kılıf taktım ve cekmeli deri kılıfım var). jelatin hic kullanmadım ama düşünüyorum almayı. açıkçası ben cok memnunum. bu forum sayesinde telefonum gün geçtikçe kullanılabilirliği artıyor. hergün yeni birşey öğreniyorum. saygılar..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.