Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizhanq

.Siz bir yerde demissinizki edit/animate yapıyoruz heryere diye.status are bar'da bir tanesine öyle yapmaya calıstığımda onda acıldığında background vardı.sadece layer eklenebiliyodu.ama sonradan şunu farkettim navi pane'de yapıcağız herhalde sadece o edit/animate işlemini.cünki sadece onu yapmıssınız ve yanında okey tick'i oluşmuş.navi pane'de dediğiniz gibi ilk olarak layer geliyor fakat status are bar'da bakround geliyor.bende resimdeki gibi yaptım sadece navi pane'de o işlemi uyguladım ama siz işte her yerde yapın demissiniz ama dediğim gibi karışıklık var.?

bu soruyu soracaginizi biliyodum aklima gelmisti yapmaniz gereken yerleri sira ile soyluyorum oyerde edit animate yapacaksiniz

*status area background
    *idle status area backgorund
    *navi pane backgorund
    taki tüm sagatiklayinca edit animate gelen şıklarin hepsine bu dedigimizi yapiyoruz.
    olmayanlari ellemeyin onlari illistrator ile yapacagiz.

edit animate olmayanlar:

status area background>> thin status pane

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Zafer bu üyeliğini görürlerse 8 gün daha takarlar 12 gün olur.

iyide napiyim ya benim ne hatam var admin uyarmadan banliyo 4 gun bisey yapmadan bekleyelim mi. kotu bisey yaptigimiz yok dogustugumuz kuur ettigimiz yok yardimci oluyoruz sadece. ban cozulunce bunu kullanmayacagim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

quote:

Orijinalden alıntı: zafer71

mustafa arkadasim bu biraz cfw isi gibi degil anlatim tarzima bakarsan cok detayli ve anlasilir bicimde anlatiyorum. ben sadece carbideyi degil photoshop, illistrator ve flash8 de anlatmayi dusunuyorum. Flash 8 ne alaka derseniz orjinal 5800 a ev ekrani ekleniyo biliyosunuz iste o ekrana swf formatinda ekranlar yapiliyo sideeffeckt tin son yayinladigi cfwlerde resimleri var su isi bitirince onlarin da nasil yapildigini anlatmayi dusunuyorum bakalim konu baya genis kapsamli olacak yani. su ban isi hic iyi olmadi gercekten

çok iyi olur benimnokiam' da yayınlamayı düşünmüyor musun. konuyu istediğin şekilde düzenleriz teşekkür mesajlarını vs sileriz konu bütünlüğü bozulmaz

oranin yeri ayri bende zaten tabikii. bu is burda olmazsa zaten ban cozulunce konuyu komple silecem bizi adam yerine koymayan siteyle isimiz olmaz. bu isi ogrenmek isteyen bi cok arkadas var. ogrenmek isteyenle baska yerdede devam edebiliriz. ha sunu da soyleyim benim anlattiklarimi hic bi sitedede forumdada nokianin kendi sitesindede bulamazsiniz.

• tekrar acıp hemen düzeltiyorum ozaman.tesekkürler
  • quote:

tabiki öyle. bu konuda yeteri bilgi yok türk forumlarında. o yüzden sen benimnokiam'da devam et zafer

türk forumlarindami ben tekhseven sitesinde adminin 5800a transparan qwerty olmaz dedigini biliyorum. en üst düzey tema makerin c6 ana ekranindaki orta tusu transparanlik ayarinin nerden yapildigini bilmedigini biliyorum.
  • millet bu isleri birbirine sorarak ogrenmeye calisiyo fakat sunu bilmiyolar "En iyi usta, ustanin ciragidir."
  • quote:

quote:

quote:

mustafa arkadasim bu biraz cfw isi gibi degil anlatim tarzima bakarsan cok detayli ve anlasilir bicimde anlatiyorum. ben sadece carbideyi degil photoshop, illistrator ve flash8 de anlatmayi dusunuyorum. Flash 8 ne alaka derseniz orjinal 5800 a ev ekrani ekleniyo biliyosunuz iste o ekrana swf formatinda ekranlar yapiliyo sideeffeckt tin son yayinladigi cfwlerde resimleri var su isi bitirince onlarin da nasil yapildigini anlatmayi dusunuyorum bakalim konu baya genis kapsamli olacak yani. su ban isi hic iyi olmadi gercekten

çok iyi olur benimnokiam' da yayınlamayı düşünmüyor musun. konuyu istediğin şekilde düzenleriz teşekkür mesajlarını vs sileriz konu bütünlüğü bozulmaz

oranin yeri ayri bende zaten tabikii. bu is burda olmazsa zaten ban cozulunce konuyu komple silecem bizi adam yerine koymayan siteyle isimiz olmaz. bu isi ogrenmek isteyen bi cok arkadas var. ogrenmek isteyenle baska yerdede devam edebiliriz. ha sunu da soyleyim benim anlattiklarimi hic bi sitedede forumdada nokianin kendi sitesindede bulamazsiniz.

Bu işi öğrenmek için heryerde varım.yeterki şu işi düzgünce öğrenelimde tema işini yabancılara bırakmayalım kendi zevklermizi kendimiz yapalım

• gerekirse banlamayacakları bir forumda açarız secenekde çok uzakda değil bu cwf işlerinin sakince konuşulup tartışıldığı ustalarımızın olduğu bi ücretsiz forum var bilmem hatırladınızmı :) onlar bize başlık imkanı sunar burda amacımız ögrenmek ögrenmek isteyenlere yardımcı olmak ama DH istemiyorsa bize yer çok
  • ah ah fatihh abimmmmmm kulaklari Çinlasinnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer71 -- 17 Şubat 2011; 21:20:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Zafer bu üyeliğini görürlerse 8 gün daha takarlar 12 gün olur.

iyide napiyim ya benim ne hatam var admin uyarmadan banliyo 4 gun bisey yapmadan bekleyelim mi. kotu bisey yaptigimiz yok dogustugumuz kuur ettigimiz yok yardimci oluyoruz sadece. ban cozulunce bunu kullanmayacagim zaten

Tabikide sorun sende değil.
    DH nin bu konuda çok adaletsiz olduğunu bence gördüm hakaret eden adama cevap verince banlandım o adam uyarı bile almadı

NomadCRY de 30 günlüğüne banlanmıştı sanırım fake üyelik kullandığı için cezası bayağı bir arttı.

Bak ne diyeceğim sende forum kur?
    Aynı fatih abilerin forum gibi ucretsiz forum olsada olur işimizi görür.
    Her şeye özel kategoriler olur.
    Transparent temalar bir yerde futbol temaları biryerde olacak şekilde bölersin anlatımlarını paylaşımlarını orada yaparsın.

Side effect abimizin yaptığı gibi buradada paylaşırsın yine ama ana mekan orası olur.
    Kendiside cfw yapmanın püf noktalarını orada paylaşacak ama burada sadece yayınlıyor

• dogru söylüyorlar gel benimnokiam a rica ederiz sideeffecten f@tih abiden sana verirler yetki paylaşırsın rahat rahat bildiklerini
  • arkadaslar sizin rica etmenize gerek yok ben zaten uyeyim oraya ya konuda actiririm bolumde neden skntiya girdiniz ki. Donanimhaberin adminine yarin aksama kadar bani cozmesi icin zaman taniyorum. çözmezse direk kullanicimi da konumuda silderecegim herseyimin yedegi var zaten. Bu site o andan itibaren biter benim icin.
  • ben daily de Flash hs için SWF hazırlama konusu buldum buradan ulaşabilirsiniz.
  • quote:

arkadaslar sizin rica etmenize gerek yok ben zaten uyeyim oraya ya konuda actiririm bolumde neden skntiya girdiniz ki. Donanimhaberin adminine yarin aksama kadar bani cozmesi icin zaman taniyorum. çözmezse direk kullanicimi da konumuda silderecegim herseyimin yedegi var zaten. Bu site o andan itibaren biter benim icin.

siteye üyeliği kapatmışlar bende şimdi bi bakıyım dedimde üye olamadım.Ben napıcam eğer o tarafa gecerseniz.? Nasıl üye olucam.?
  • quote:

arkadaslar sizin rica etmenize gerek yok ben zaten uyeyim oraya ya konuda actiririm bolumde neden skntiya girdiniz ki. Donanimhaberin adminine yarin aksama kadar bani cozmesi icin zaman taniyorum. çözmezse direk kullanicimi da konumuda silderecegim herseyimin yedegi var zaten. Bu site o andan itibaren biter benim icin.

Zafer üstadım bu 55lik cs yi win7 ye kurarken hata veriyor yanlış yaptığımız bir şeymi vardır acaba
  • Zafer kardeşim başta konun hayırlı uğurlu olsun, kusura bakma biraz geç yazdım. Haliyle biliyorsun başım yoğundu biraz.

Sanırım kullanıcı adın ban'lanmış, sebebini anlamadım ama boşver, burada olur böyle şeyler hepimiz biliyoruz artık.

Bende biraz senin reklamını yapayım;

Arkadaşlar zafer kardeşim, benim 5230'a özel yaptığım bir yazılıma (infinite) has bir tema yapmıştır. Öyle güzel bir tema yapmıştır ki, orj. sound waves tema yanında ağır kaldı. Tabi yazılımı sadece kendi içimizden paylaştığım için sadece bilenler biliyor.

Zafer kardeşim, sana özel bir haber vereyim bir de;

Forumda senin için özel bir rütbe düşünüyorum, theme maker olabilir meselaa? Ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhanq

quote:

siteye üyeliği kapatmışlar bende şimdi bi bakıyım dedimde üye olamadım.Ben napıcam eğer o tarafa gecerseniz.? Nasıl üye olucam.?

refarans olarak beni gosterebilirsiniz. kefilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Zafer kardeşim başta konun hayırlı uğurlu olsun, kusura bakma biraz geç yazdım. Haliyle biliyorsun başım yoğundu biraz.

Sanırım kullanıcı adın ban'lanmış, sebebini anlamadım ama boşver, burada olur böyle şeyler hepimiz biliyoruz artık.

Bende biraz senin reklamını yapayım;

Arkadaşlar zafer kardeşim, benim 5230'a özel yaptığım bir yazılıma (infinite) has bir tema yapmıştır. Öyle güzel bir tema yapmıştır ki, orj. sound waves tema yanında ağır kaldı. Tabi yazılımı sadece kendi içimizden paylaştığım için sadece bilenler biliyor.

Zafer kardeşim, sana özel bir haber vereyim bir de;

Forumda senin için özel bir rütbe düşünüyorum, theme maker olabilir meselaa? Ne dersin?

topragam yarin aksama kadar sure verdim bu siteye ban cozulmezse bu siteden komple uyeligimi sildirecem konularimla beraber. Ayrica benimnokiamdan devam edecegim. Buradan duyrulur.

• Zaferin hesabı zaten açık.. Kefile ihtiyacı yok ki? Da sen kimsin ? Zafer sen misin? Dalga mı geçiyon kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.