Şimdi Ara

By Destina Theme Maker Okuyunn...!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
1
Favori
19.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 21 Şubat 2011; 17:35:11 >
  • sssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 21 Şubat 2011; 17:35:28 >
  • sss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 21 Şubat 2011; 17:35:40 >
  • burdan alttan devam edecegim. Herkeze bu isi ogretecegim. Tek bi sayfada yani bu sayfanin ilk konusu uzerinden herkezin yaptigi ve benim sorun bulmadigim yani perfeck temalari yapan kisinin nickiyle guzel bi tanitim resmiyle ana sayfaya ekleyerek gidecegiz arkadaslar.
  • Carbide.ui Theme Edition 3.4
    bu programi zaten indirmis oldugunuzu dusunuyorum indiri ve kurun aksama dogru nasil key ve cer dosyalari olusturulur lisans alinir onu anlatacagim ve N97 pluginini verecegim islemlere baslayacagiz. oncelikle elinizde Adobe photoshop, yukarda gosterdigim İllistrator, ve Carbide 3.4 kurulu bicimde hazir olsun. Sunuyda soylemeden gecmeyim benim pc de 1.5 gb ram var illistrator v carbide acikken 1.2-1.3 gb ram yiyo oyuzden rami 1 gb nin altinda olan arkadaslar bu ise kalkismasin cani sklir. bilgisayar 10 saatte bi islemi yapamaz bekler durursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Bursa sporun renkleri acayip guzel ya cok zevk aliyorum yaparken oyuzden cok ozenecem orjinal bisey olacak batarya simgelerine kadar wait bara kadar bastan yapacamama sonuc iyi olacak

Vay Kardeşim. Çok Sevindim.Baya Meraklandırdın Doğrusu. Unutmadım Taa Ne zamandan Sözün var sabırla bekliyorum :) İyi Çalışmalar...
  • 9. sayfanin basida benimmis ya basina koyuyum konuyu:DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer715 -- 16 Şubat 2011; 20:32:59 >
  • buraya kadar gelenler parmak kaldirsin
    birlikte gidelimmmm
  • şimdi işyerindeyim programları indirmiştim akşam eve gidince yüklücem ben takip ediyorum
    işi öğrenince nature temasında bikaç değişiklik yapmak istiyorun izninle tdf dosyasını isticem o zaman senden
  • tabiki:D
  • bu isi ogrenmek isteyen herkeze ogretecem tema yapmakla ugrasmak yerine yapan arkadaslara illistrator programi ile element yapacam. barlar sinyal elementleri icon paketleri vs gibi.
  • BU isle ugrasmak isteyen arkadaslar bende varim diyebilirmi dunyanin seyini anlatacam ugrasmak isteyen yoksa konuyu kaldiracagim. kendim yapmaya devam edecegim. Ersin boz arkadasimiz bende varim dedi. Baska??
  • türk insanı hazırı sever zafer kolay iş değil fazla ilgilenen olmaz
    emin ol photoshop cs4 14ü bile zor bulurlar 1.1 gb bi program
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

türk insanı hazırı sever zafer kolay iş değil fazla ilgilenen olmaz
    emin ol photoshop cs4 14ü bile zor bulurlar 1.1 gb bi program

+1

Bende programlama dersleri vermeye başlamıştım,ama tutmadı...Bizim millet hazıra konmayı seviyor ne yazıkki.
  • @zafer sen anlatmaya devam et. Öğrenmek isteyenler var benim gibi. Asla boşa anlatmış olmayacaksın, çünkü öğrenenler olacak. Biride benim.

Yani bende varım
  • Bende varım ama şimdi sürekli yapabileceğim bir işlem değil.
    Programlar elimde yok ve maalesef evimde değilim.
    Buradaki net kotalı programları indirmek biraz zor
    Ve laptopumun donanımı biraz düşük.
    Evdeki masaüstünde uğraşırız..
    Programlar yüklenmeyebilir.
    Konuyu ve Anlatımı okuyorum..

Eve gidince uğraşacak konu biriktiriyorum.

Bu arada soneday sende devam et programlama derslerine bence.
    Şimdilerde zaman bulamasakta zamanımız olduğunda uğraşırız

Programcılığı Soneday dan
    Temacılığı Zafer715 ten
    Cfw işlerini Aang67 den NomadCRY den Sideeffect ve F@tih abiden
    Port işlerini Clubhit ten
    Efekt işlerini _Hero dan :)

Öğrendik mi tamamdır..
    Telefonun her yerini öğreneceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 16 Şubat 2011; 17:07:29 >

• arkadaslar ozaman ben en iyisi photodhopu ve illistratoru ripleyim. adamlar 9 gb oyunu 1 gb a sigdiriyo. bende riplesem sanirim 100 mb felana sigar bu programlar demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

arkadaslar ozaman ben en iyisi photodhopu ve illistratoru ripleyim. adamlar 9 gb oyunu 1 gb a sigdiriyo. bende riplesem sanirim 100 mb felana sigar bu programlar demi?

Ne iyi olur biliyor musun :)
    PS vardı bende 40 yada 60 mb mi neydi ?

Aynı şekilde ikisini ripler 100 mb ya toplarsın daha olmadı Carbideide eklersin 200 mb olsun zararı yok

AutoPlay Studio sanırım bu programla bir arçılış ekranı yaparsın
    Tema yapım programları diye :)

Gerekli programları koyarsın tamam işte.

Bu arada tema yapım anlarımları için yeni bir konu iyi olur aslında
    Burada tema problemleri konuşulurken orada yapım sorunları konuşulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 16 Şubat 2011; 17:27:19 >

• admine yazdim ilgilenirse tema diye bi baslik yapip anlatimlari sabilerse eger alt taraftada genis bi kitle olur calismalarla
  • simdi illistrator 1.5gb, photoshop cs4 en kullanisli anlatimlarida burdan yapacam carbide 3.4 +n97 plugin bunlari rip leyecegim herkez bunlari kurarsa ben sunu yapmaniz gerekir dedigim zaman baska surumlerde bu bende yok konusu olmasin. ayni seyleri kullanalim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.