Şimdi Ara

By Vilain Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar reklam olarak algılamayın fakat benim gibi kullanmak isteyip sadece yurt dışında satılması yüzünden üst düzey wax olarak hdf ye mahkum kalıyorduk.

Kozmoya istekleri duymuş ki getirtmiş, hemde her çeşit sağolsunlar

www.kozmoya.com
    By Vilain Saç Şekillendirme Ürünleri
    https://www.kozmoya.com/by-vilain

Belkide 1-2 ay oldu getireli ben ilk defa görüyorum şu an. Alıp kullanan olursa bu sayfaya yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 3 Haziran 2019; 16:54:27 >

• Kozmoya yöneticisiniz galiba bu fiyata 3 tane flexwax alır paşalar gibi kullanırım
    Kuru düşününce normal gibi geliyor ama tr de iş yapacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır kozmoya firması ile alakam yok, konuyu açtım çünkü bekleyen almak isteyen arkadaşlar olabilir haberdar etmek istedim. Flexwax konusuna gelirsek zevkler ve renkler diyorum, yalnız flexmax içerik olarak o fiyata bile pahalı bence. F/p değil malesef. Bu arada vilain hdf dolar fiyatına bakınca (22 dolar) 130 küsürlerde bir para bunun fatura vergi gümrük ve kear oranlarını göze alırsak tr fiyatı normal geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 15 Haziran 2019; 2:30:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Flexwaxı internetten almak yerine Schwarzkopf ana bayisi Ali Gür Acıbadem'den alın sonra ürüne laf edin.Aradaki farkı göreceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.