Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (8 Mobil) - 15 Masaüstü8 Mobil
5 sn
1.661
Cevap
88
Favori
198.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstasyon kurmanıza gerek yok. Araç ile 220 volt şarj cihazı geliyor. Bir prize hatta uzatma ile bile takabilirsiniz.

Saatte 2kW / 11 km şarj eder.

Akşam 20.00 de eve gelseniz ve taksanız sabah 8.00 e 24kW yani 130 km menzil demek ki muhtemelen günlük bu kadar yol yapmazsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Günlük yaptığım yol max 50km :) Evde herhangi bir prize bunu taksam bile yeterli yani değil mi hocam? Herhangi bir şartı vs. yok mu?

• Byd atto 3 ile birlikte 1.750ye ioniq 6 sıfır gibi buldum bir tane. İkisi arasında kaldım müthiş derecede.

• Aynen öyle. Saatte 2kW ile şarj olur, ortalama bir çamaşır makinası 1kW enerji tüketir.

Ben aldığımdan beri 1 ayda 2.000km bu şekilde şarj ettim. Hatta balkondaki prizden bir uzatma ara kablo ile şarj ediyorum.

Araç bataryası için en sağlıklı şarj yöntemi de bu zaten.

BYD nin Tesla vs gibi diğer araçlardan en büyük avantajı da LFP bataryası sayesinde öyle %20-%80 arasında şarj etmek zorunda da değilsiniz.

%0-%100 dilediğiniz aralıkta dilediğiniz kadar şarj da edebilirsiniz.

Hocam bu bilgiler çok değerli gerçekten çok sağolun. Araçla ilgili olumsuz görebileceğiniz neler vardır peki?

• Benim yaşadığım herhangi bir olumsuz yönü yok açıkçası, çok memnunum.

Takip ettiğim kadarıyla kronik bir sorun da yok araçta. Ben trim seslerine özellikle çok takıntılıyımdır, Tesla dan sonra bu konuda çok rahatladım.

Benim dezavantajım 2 sene daha Kilis şehrinde yaşayacak olmam. Yani bakım, servis vs konularında en yakın Antep var. Elektrik şarj konusunda dediğiniz yöntem beni rahatlattı. Onun haricinde zes ve g-charge de var. Teknoloji meraklısıyımdır ve artık benzin,mazot, lpgye para vermek istemiyorum. Vereceksem elektriğe, son teknolojiye vereyim. Şuan elimde bir haftalık sıfır a3 sportback var ama sığmadık bu sebeple acil 1.6ya satıp bu fiyat bareminde bir elektrikli araç almak istiyorum. Ioniq 6, Atto 3 ve Togg arasında kaldım.

Yıllık Mtv’si nedir aracın üstad?

• 3.666₺ x2

• Mantıklı hocam. Zaten bir kez elektrikliye geçerseniz bir daha mümkün olmuyor içten yanmalı.

Teşekkürler. Ioniq 6 için ne dersiniz?

• Hocam ikisi çok farklı araçlar, tek ortak noktaları elektrikli olmaları. Dolayısıyla önce bütçe, sonra ihtiyaç en son da teknik detayları ile kıyaslaman lazım.

Bütçe uygun ise

Suv mu Sedan mı?

İhtiyacına göre buna karar verirsen işin kolay. Her iki aracında kendine göre artıları eksileri olabilir kişiden kişiye…

Hocam ben spor araç seviyorum. Ioniq 6 efsane duruyor ama a3’e iki çocukla zor sığıyoruz. İç hacimler de önemli, bagajı çok takmıyorum. Bütçe meselesi ise 1.6m hazırda para var. 1.8e ioniq 6 alsam biraz zorlayabilir ama 1.6ya 340kmde atto 3 var sarı sitede mesela. Renk olarak ne tercih ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 15 Ocak 2024; 22:18:48 >
  • Şu an Kiliste misiniz?

Eğer öyle ise her 2 markanın olduğu bir şehire giderek showroom da boyutlarını incelemenizde yarar var zira dediğim gibi çok farklı araçlar.

Genişlik konusunda her iki araçta fazlasıyla yeterli gelecektir 2 çocuk için, spor araç seviyorsanız yere yakın i6 daha mantıklı bir tercih olabilir, BYD yüksek bir araç çünkü.

Evet hocam 2 sene daha bu şehirde olacağım. Dediğiniz gibi denemekte fayda var.

• Çince için yazılım güncellemesi gelmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bushiumut B kullanıcısına yanıt

Kendimiz yapabiliyor muyuz yoksa servis mi gerekli. Bana servisten cihazlar bekleniyor dediler ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaankrby kullanıcısına yanıt
    Serviste yapılacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buğün kar dan teslim aracı.30 yıllık dizel kullanıcısı olarak muhteşem geldi gerçekten :)

küçük ekranda ortalama tüketimi nasıl görebiliriz.

• traytaçfb T kullanıcısına yanıt
    Direksiyon sağındaki tuşlardan mode yanındaki olması lazım basınca ekranda lastik basıncı vs ileri geri yaparsanız son 50 km ortalaması ve tüm ortalama görebilirsin

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.