Şimdi Ara

BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.287
Cevap
81
Favori
163.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pelitahmet P kullanıcısına yanıt
    Ortalama 1-1.5 saat arasında sürüyor. Ek ücret yok sadece bugün bayağı yoğunluk vardı ÖTV durumundan kaynaklı. Gitmeden ulaşabilirseniz aramanız gerekebilir

• Ekranı üç parmakla kaydırdığımda klimanın kolaylıkla ayarlandığını fark ettim. Navigasyon kullanırken çok işime yaradı.

• Yakın zamanda fiyat bilgisi alan oldu mu ? 1.640 / 300.000 kredi altında bir rakam verilir mi sizce ilerleyen zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 27 Temmuz 2024; 23:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce ankara efe aynı teklifi verdi. Belki ciddi pazarlığa oturulursa fiyat düşebilirler ancak şuan bu fiyattan almanın bi anlamı yok. yatırım teşvik belgesi onaylanırsa ötvsi %10+%40dan %10a düşebilir.

Sakarya Bayiini arayın Selen hanımla görüşün, daha uygun fiyat verecektir.

• kocaballi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler👍

• Selamlar atto3 kullanıcısıyım, 1 ay oldu alalı. Alırken son güncelleme yapılmış applecarplay kablosuz bağlanıyordu. Aldıktan 1 hafta sonra sürekli CarPlay hata veriyor. Sizdede oluyor mu. Kablolu nasıl bağlanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim, herkese iyi forumlar

• herkese iyi forumlar

1 aylık atto 3 kullanıcısı olarak bizde aranıza katıldık.

Aracı eşime aldık %70 şehir içi %30 şehir dışı.

ilk izlenimlerim araç bence çok rafine bir araç 2012deki golf 7 gibi diyeyim.

+'lar

sessiz 110'a kadar (sonrasında rüzgar sesi) :(

güçlü 210 beygir ve tork spor modda cok iyi

konfor odaklı iyi yol tutuş (arka süspansiyonlar bağımsız süspansiyon bana göre biraz yumuşak ben biraz daha sert süspansiyon seviyorum)

şehir içi inanılmaz ekonomik 380-400 km buluyoruz

-ler

klima bence çok kuvvetlli değil 35 derece ve yukarısı sıcaklıklarda çok yetersiz kalıyor. (camlara film çektirip birde öyle denemek lazım)

apple car play bağlamak uğraştırıcı ben android kullanıcısıyım eşim bağlayamayınca apple ekosistemini çözmeye çalışıyorum.

şarj 220v normal ev elektiriği 36 saat civarı sürüyor %10-%100 şarj

verilen wallbox için proje hat vs biraz masraf edeceğiz. Deneyimleri paylaşırım

max hız 160km (180-185 olabilirmiş)

Eskişehir - Bursa %100 şarj ile git gel yapamadık yaklaşık 340 km

klima açık full 100-110 cruise control gittik %40 şarj ile gittik dönerken bozüyükte şarj bitti

klima açıkken, dik yokuş çıkıyorken, ve 130-140' a hızlanırken iken sarfiyat 140-170 kwh ler gördüm aynı yolda 130-140 sabit hızda 75 kwh civarı sarfiyat

şehirler arası düz yolda 2 kademe klima cruise control 90-110 geçmem derseniz 280-300km gidersiniz 18-22 kw/h arası yakıyor

klima açık rampalarda min 38-40 kw görürsünüz.

tapa gaz 160 km/h saat hızlı max 150 km gider.

özetle batarya şehir içi için fazlasıyla yeterli, ekonomik ve üstün sürüş performansı vaad ediyor

ancak iş şehirler arası yola gelince maalesef ben dilediğim gibi gazlayamadım. 2 viraj yapayım bir 10-15 dk basayım deyince %25 batarya bırakıyorsun.

Sonrasında kuzu kuzu sağdan sağdan gidiyorsunuz hep bir gözün kadranda ne kadar menzil ne kadar şarj kaldı, klimayı mı kapatsam vb tedirginlikleri.

muazzam teknoloji

muazzam fiyat/performans

ama sehirler arası için halen alınması gereken çok yol var..

pişman mıyım kesinlikle hayır

uzun yol yapılır mı evet yapılır 500kmde max 1 saat atar 5 saat yerine 6 saatte gidersin

1000 kmde 2 saat atar ondada yavaş gittiğin için zaten yorulmuyorsun 10 saat yerine 12 saatte gidersin.

2.araç olarak alanlar gözü kapalı alabilir.

1.araç olarak kullanacak ve ağırlıklı uzun yol yapanların daha iyi menzil için biraz daha beklemesinde yada hybridlere yönelmesinde fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noface_84 -- 29 Temmuz 2024; 13:7:55 >

• Rimesia R kullanıcısına yanıt

• kocaballi kullanıcısına yanıt

Tam 1 gündür telefona yanıt veren yok demek ki ufak bir kaza geçirsek kapı duvar

Bende bugün Derya/İstanbulu aradım,

önce hat düşmedi saçma sapan otomatik mesajlar verdi tele sekreter, sonrasında numara düştü ama açan olmadı.

telefonlarda sıkıntı olabilir, Selen hanımın iş cep nosunu vereyim özel mesaj ile.

• Bugün iki farklı bayi ile görüşme yaptım rakam 1640 son ve 300.000 kredi sadece kırmızı ve mavi araçlar için geçerliymiş. Byd yolculuğumuz başlamadan bitmiş oldu, herkese keyifli sürüşler

• bence hayırlısı olmuş, ben pazarlık ile 1660 a almıştım, ben aldıktan sonra ucuzladı. Atto 3 lerin daha da ucuzlayacağı söyleniyor 1,200 bantlarına geleceğinden bahsediyor uzmanlar. çinde 15000$ satılan arabayı biz 50000$ a aldık burada. arabadan memnunum fakat insan garip oluyor bunları duyunca.

Biz almadan önce ek %40 gümrük vergisi kötü oldu

sonuçta bu adamlar aynı arabayı teşvik belgesi çıkınca bu vergi olmadan getirecek

böyle bir gecede zırt pırt vergi değişimi olunca ne desek boş hep bizlere olan oluyor

distribütör ise ilk gelen fiyatı hiç değiştirmeden 1590 a satmaya devam etmesi imajını yükseltirdi ama çabuk kar etme peşine düştüler

• noface_84 N kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde 380 400 u bulmanız baya iyi ben onuda bulamıyorum. Şehir içi hangi mod da kullandınız bu menzil için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kamboc K kullanıcısına yanıt
    Rejenerasyon high

Sürüş modu normal..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzmit'ten aydın kuşadasına tek mola ile geldim, uzun yolda 200 falan demişlerdi ama 300 ü rahat görüyor. 530 km lik yolu bir mola ile rahat rahat geldim. %20 ye düşmüşken şarkj ettim 270 km geldim %80 ile. %90 a kadar şarj edip geri kalan yolu rahat bir şekilde aldım. 110 sabit hızda 6:30 saatte aldım.

Güzel değerler 👍

Gayet güzel bence. Şu teşvik belgesi vs netleşse artık. Fiyat uygun olursa bende Atto 3 almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.